Szemétszedést hirdettek, szétbarmoltak mindent a jobbikosok

Csepel.info

Sikerült: a soroksári politikus pont azt tette, ami ellen kampányt hirdetett

Szeptember utolsó hétvégéjén előbb szemétszedős fotókat és videókat készítettek, majd teleszemetelték és matricázták Csepel központját Bereczki Miklós soroksári jobbikos politikus aktivistái. Utóbbiról persze nem ők készítettek fotókat, hanem az egyik felháborodott lakó – értesült a Csepel.info.

Bereczki a Jobbik csepeli-soroksári képviselőjelöltje lesz 2018 tavaszán. A politikus nyáron azzal kezdte a kampányát, hogy levágott 9 négyzetméter füvet az Erdősor utcában, amit sok fotóval és egy videóval illusztrált. Azt írta, hogy nem a fűnyírók hibája, ha trehány a munka, hanem az önkormányzaté. Ezért, ha ő lesz az országgyűlési képviselő, ő fogja levágni a gazt a közterületeken. Ha a politikus ígérete megvalósul, a fűnyírók munka nélkül vehetik fel a fizetésüket – kérdés azonban, ki dolgozna Bereczki helyett az Országgyűlésben.

Nyilvántartásba vételi dokumentum: csak ide, a Jobbik adatbázisába kerültek be azok, akik azt hitték, hogy a tüdőszűrőért tesznek valamit

A soroksári politikus második kampányígérete az lett, hogy megoldja a csepeli tüdőszűrő és tüdőgondozó helyzetét. Ezért aláírásgyűjtést indított. A történetnek két “szépséghibája” volt. Az egyik, hogy egy általunk megszerzett dokumentum szerint Bereczki az aláírásokat csak adatbázis-építés céljából gyűjtötte. Vagyis mindenkit átvert, aki azt hitte, hogy ezzel a tüdőszűrőért tesz valamit: valójában csak a Jobbiknak adták meg a nevüket és címüket.

Furfangos jobbikos

A másik “szépséghiba” az, hogy az aláírásgyűjtést jóval az után kezdte meg a soroksári politikus, amikor már ismertté vált, hogy a csepeli önkormányzat megoldja ezt a problémát. Persze nagy ötlet olyasmit megígérni, amit más már megoldott helyette.

Jobbikos matricák, plakátok, szórólapok kerültek ki a Szent Imre tértől egészen a Csepel Plazáig mindenfelé – és még a faleveleket se szedték össze

Bereczki legújabb kampányígérete az lett, hogy a Jobbik megoldja a szemetelő emberek problémáját is, méghozzá egy egyszeri, demonstratív szemétszedéssel. Ezt szeptember utolsó hétvégéjére hirdették meg Csepel központjába. Egy-két helyen, ahol sokan látták őket, valóban tisztogattak – bőségesen lefotózva ennek minden mozdulatát. Majd a fotózás és videókészítés után hozzáfogtak a lényeghez, a szórólapok, plakátok, és matricák terjesztéséhez, ragasztásához. Egy felháborodott olvasónk szerint tizenötször nagyobb területen szemetelték tele Csepel központját, mint amekkora helyen összeszedték a szemetet.

“Láttam a Facebookon a hirdetést. Én rühellem a Jobbikot, de ez normális dolognak tűnt. Ám amikor megjelentek a ház előtt az aktivisták, egy deka szemetet, egy darab falevelet nem szedtek össze. Ellenkezőleg. Az egyik a csikkjét dobta el, aztán meg plakátokkal baszták tele a lámpatesteket.”

– írta olvasónk fotókat is küldve a történtekről. Ezek után csak remélni merjük, hogy más párt nem kezd politikai szemétszedésbe.

Információink szerint egyébként a Városgazda folyamatosan szedeti a szemetet Csepel központjában. Ám néhány helyen, főként a sétáló utcai buszmegállónál olyan mértékben szemetelnek, hogy néhány óra alatt tucatnyi röviditalos üveg és cigarettacsikk gyűlik össze. Ezeket is minden nap eltávolítják.

Csepel.info

10 hozzászólás “Szemétszedést hirdettek, szétbarmoltak mindent a jobbikosok” bejegyzésre

  1. Valaki szerint:

    Borzasztó szemetelés, nem szették össze a faleveleket se. Mocskos jobbikosok, hát még ilyet. Se baj, farkas flóri meg a többiek sikkaszthatnak, a kórházakban patkányok rohangálhatnak, csak azt a fránya leveleket kéne a mocskos szemét jobbikosoknak összeszedniük. RÁGALOM!

  2. Balos szerint:

    Kilenc négyzetméteren füvet nyírt, húsz méteren összeszedte a szemetet? Baszki ez akkora hős, hogy miniszterelnöknek kellene választani!

  3. robi szerint:

    http://24.hu/fn/gazdasag/2017/10/02/a-tesco-elhagyhatja-magyarorszagot/

    Kedves megvezetett sztrájkolók: el lehet kezdeni állást keresni. A gazdasági elit boltjaiban már kiugró fizetéssel várják a sztrájkolni készülő eladókat.

    A szakszervezet sikerrel teljesítette a megbízatását.

  4. Brumi szerint:

    Balos! Vannak és voltak nála jóval gusztustalanabb politikusaink Csepelen.A balos apró emberektől kezdve a mostani alpolgármesterekig van választék. Az egyik alpolgármesterünknek szerintem két személyisége van és egyik sem kedvelhető!

  5. Valaki szerint így volt szerint:

    Kedves cikk író!

    Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy járt már a napokban, vagy eddig abban az utcában, ahol tegnap Bereczki Miklós, a csepeli Jobbik és a Jobbik Ifjúsági tagozat takarított? Tudja mi folyt ott? Úszott a ürülék az utcán, szó szerint. Akárhányszor arra jártam elkapott a hányinger. Ezt képekkel alá is tudom támasztani! Ha nem hiszi, akkor kérdezze meg az ott lakó csepeli polgárokat, mi a véleményük erről és utána írjon hazugságokat! Az alpolgármesternek meg üzenem, hogy inkább a körzetével foglalkozzon és ne csapja be a becsületes csepeli polgárokat! Azzal mindenkinek jobb lesz!

  6. Lovas szerint:

    Az egyik ismerősöm látta a jobbikosokat. Keveselték a szemetet, a zsebünkből dobálták ki a használt papírzsebkendőket.

    Amúgy van takarítás, aki nem látta még, az hazudik. Az is igaz, hogy sok a szemetelő. De ez pártfüggetlen.

  7. Szabó Ákos szerint:

    Ez a csepel.info egyre szánalmasabb! Komolyan mondom, mint az óvodában. Láttam valamit és szaladok árulkodni. Nem érdekel, hogy mit csinált/mondott az mszp, jobbik, dk, lmp, együtt, momentum, stb. és hogy erre hogyan acsarkodik, hogyan forgatja ki a “híreket” a fidesz. Az érdekel, ami a kerület fejlődése érdekében történik. Tényszerűen. Miért nem írnak arról, ami tényleg fontos? Mint például lesz-e végül is új híd? Lehet-e arra számítani, hogy most az Albertfalvi-híd kerül előtérbe? Királyerdőben lesz-e új bolt a behirdetett helyen? Corvin csomópontot mikor tervezik kétszintessé alakítani? Gerincút folytatása mikor várható? És van itt még pár fajsúlyosabb téma, ami szerintem sokkal jobban érdekelné a csepelieket. Ezek a kis marakodások annyira de méltatlanok bárkihez is. Értem én, hogy beindul a kampány, de esetleg, ha nem csak látszat intézkedések folynának, nem kellene köpködni minden irányba, mert egyszer csak azon kapják magukat, hogy felfele köptek…

  8. Balos szerint:

    Szabó: ne nézd. Demokrácia van, mindenki azt olvas, amit csak akar. Egy politikus meg ne 9 négyzetméter fű levágásával hirdesse, hogy milyen fasza gyerek, meg ne egy üzletsor hátsó részét takarítsa ki egyetlen egy alkalommal. Azzal semmire nem megyünk.

    Két fontos dolog. Azt valóban látni, hogy már van fűnyírás és szemétszedés is az önkormányzat részéről. De súlypontozni is kell. A városközpontot nem elég naponta rendbe tenni, néhány helyen tudomásul kell venni, hogy naponta háromszor is kell.

    A szemetelőket meg igazából jól pofán kellene tenyerelni hat-hétszer, utána nem szemetelnének. Amíg ez szép szóval megy, nem megy. Jó, tudom, demokrácia van, DE AKKOR IS.

  9. […] politikusa lesz a Jobbik csepeli-soroksári országgyűlési képviselőjelöltje. A politikus különleges akciókkal hirdeti programját. Egy alkalommal 9 négyzetméter füvet vágott le az Erdősoron, amit rengeteg fotóval és egy […]

  10. […] jobbikos politikus egyszeri takarítási akciót hirdetett még múlt hét szombatra, ám – ahogy beszámoltunk róla – nagyobb területen szemetelte utána össze a plakátjaival és matricáival a csepeli […]

Itt lehet hozzászólni !