A polgármester azt kéri a Jobbiktól, hogy ne szemeteljenek

Csepel.info

Borbély Lénárd csepeli polgármester a Facebook oldalán kérte meg a Jobbik szervezetét arra, hogy “a rend pártjaként” próbáljanak hűek maradni az ígéreteikhez, és ne szemeteljék tele a kerület központját – értesült a Csepel.info.

Mint ismert, Bereczki Miklós, a párt soroksári politikusa lesz a Jobbik csepeli-soroksári országgyűlési képviselőjelöltje. A politikus különleges akciókkal hirdeti programját. Egy alkalommal 9 négyzetméter füvet vágott le az Erdősoron, amit rengeteg fotóval és egy videóval illusztrált a Facebook oldalán. A politikus azt ígérte, hogy ha országgyűlési képviselő lesz, ő nyírja majd a gazt a kerületünkben (kérdés, ki fogja az ő munkáját elvégezni az Országgyűlésben). A hétvégén ismét “akciózott”: aktivistáival egy 20-30 méteres szakaszon szemetet szedett a sétáló utcánál. Ám miután befejezték a szemétszedést, másfél kilométer hosszan ragasztották tele a kerület központját plakátokkal és matricákkal, amivel komoly kárt okoztak. A csepeli önkormányzat hét éve próbálja elérni ugyanis, hogy a lámpaoszlopokra és a falakra ne ragasszanak hirdetéseket. Az ilyen utcák-terek ugyanis igénytelenséget mutatnak.

A Jobbik csepeli szervezete (is) a rend pártjának állítja be magát. Ehhez képest, még el sem kezdődött a hivatalos kampány, nincsenek hivatalosan jelöltek, a Jobbik és a majdani lehetséges jelöltje azzal indított, hogy teleragasztgatta és elcsúfította a belvárost a matricáival.

Ez nem csak ellentétes a helyi szabályokkal, de a városképet is rontja.

Amikor eljön a kampány hivatalos ideje, mindenki elmondhatja a pártja és a saját maga álláspontját. De addig azt kérem, hogy Csepel közterületeit, az oszlopokat hagyják békén és ne ragasztgassanak össze mindent.

Az önkormányzat az illegális politikai matricáktól meg fogja tisztítani a belvárost, és ennek a költségeit kiszámlázza azokra, akik azokat illegálisan kihelyezték.

Ennyit a rend pártjáról.

– írta ki Borbély Lénárd polgármester a Facebook oldalára.

Csepel.info

4 hozzászólás “A polgármester azt kéri a Jobbiktól, hogy ne szemeteljenek” bejegyzésre

  1. oregedobandi szerint:

    Valaki mert nem vagta szajon,mikor szemetelt.Ezert a hatosag is bunteti a szemeteloket.

  2. Szabó Imre szerint:

    Ne ragasszák már tele Csepel központját, oda csakis fidesz plakátok kerülhetnek! Nem értitek?

  3. Pista szerint:

    Akkor miért nem tesznek feljelentést ha szemeteltek?

  4. Lovas szerint:

    Kevés a Jobbiknak a többmilliárdos óriásplakát adomány 🙂

Itt lehet hozzászólni !