Ophélie-ügy: a titokzatos Pepe csupán egy pszichiátriai kezelt?

Stop, Csepel.info

Talán már elfelejtettük volna Ophélie Bretnacher drámáját temetése óta, de jött egy bizonyos Pepe. A férfi titkosügynöknek adja ki magát, és privát nyomozást emleget, melyben továbbszövi a sajtó által gerjesztett bődületes baromságok szappanoperáját. A nyomozók is felfigyeltek a férfira, és játszi könnyedséggel kiderült, ki is ő valójában.

Pepe, akinek polgári vezetékneve ugyancsak P-vel kezdődik, nem kisebb dolgot állított néhány hónappal ezelőtt, minthogy magánnyomozása eredményeit szummázva kijelentheti: a francia diáklányt már a belvárosban elrabolták, és a térfigyelő kamerák már hasonmását rögzítették, amint színjózanul hazafelé bandukol.

Meglepő módon a magát az egyik hárombetűs külföldi titkosszolgálat ügynökének beállító férfi az ügynökökre nem jellemző módon nem kerülte, hanem kereste a nyilvánosságot. Maga hívta végig a szerkesztőségeket elképesztő történetével. Azt, hogy melyik országnak és milyen szervezetnek dolgozik, nem árulta el, csak annyit közölt: személyes indíttatásból kezdett nyomozni az ügyben. Nyilatkozatai után a rendőrség is felfigyelt rá, utána néztek, ki is az a Pepe, aki pillanatok alatt megoldja a nyomozást.

“Ez a férfi, mint kiderült, egy pszichiátriai kezelt. Mentálisan sérült, szavai véleményem szerint semmilyen hitelt nem érdemelnek” – jelentette ki egy vezető rendőrtiszt, és hozzátette, ártalmatlannak nem nevezné P.-t, hiszen a sajtón keresztül újra és újra feltépi a család sebeit.

A legújabb hírek szerint Pepe felvette a kapcsolatot Francis Bretnacherrel, az édesapával, hogy segítse az ügy felgöngyölítését. Ez az általunk megkérdezett illetékes rendőr szerint még bűncselekménnyé is válhat.

“Ha Pepe dezinformációival akadályozza a nyomozást, vagy megpróbál ellenszolgáltatást kérni a családtól egy olyan nyomozásért, amihez sem illetékessége, sem képessége, sem képzettsége nincsen, több tényállás is megállhat ellene” – magyarázta a rendőrtiszt és hozzátette, vannak még megválaszolatlan kérdések az Ophélie-ügyben, de az illetékes nyomozók véleménye szerint sokkal valószínűbb egy baleset vagy egy öngyilkosság, mint bármilyen idegenkezűség, vagyis bűncselekmény.

Mint ismeretes, a francia diáklány tavaly december elején tűnt el a Portside nevű szórakozóhelyen átmulatott este után. A térfigyelő kamerák a Lánchídig követték útját, majd a Roosevelt térnél nyomát vesztették. Hónapokkal később a Csepel-sziget egyik kikötőöblében megtalálták holttestét.

stop.hu

9 hozzászólás “Ophélie-ügy: a titokzatos Pepe csupán egy pszichiátriai kezelt?” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Ezt a baromságot! Ha egy ember megoldja az ügyet mrgfelelő végzettség nélkül, akkor az BŰNCSELEKMÉNYT követ el, mert nincs szakirányú végzettsége.
    Akkor én is bűncselekményt követtem el, mert lelepleztem a csepeli Önkormányzati Maffiát akit a Közigazgatási Hivatal, az ügyészség, és a rendőrség véd!
    MVagy ők is tagjai a RENDSZERNEK?
    MAAARGIT? NOOOOORMÁLIS?

    Gazemberek vezetik az országot
    MAFFIA AZ ÁLLAM!

  2. miska72 szerint:

    Talán az Ophélie Bretnacher ügyét is ezért egy jaikus tudja megoldani?

    Úgylátszik a rendőreink csak tömegoszlatásban jók.
    Nyomozásban SENKIK!

  3. miska72 szerint:

    semkinek semmi hozzászólása? 😉

  4. lolka szerint:

    Vagy zsenánt a munka, vagy nem akartak a darázskaptárba nyúlni, egyszerübb a baleset, vagy az őngyilkosság…

  5. Vincent Hanna szerint:

    Ez az ember csak pénzt akar szerezni ezzel a hírveréssel. Fogalma nincs semmiről. Egy ember, ha valaha “titkosügynök” volt azt soha nem fogja felfedni. Ez egy elmebeteg. A szakértői vélemények szerint baleset, vagy öngyilkosság történt. Semmi jel nem utal bűncselekményre még akkor is, ha emberrablásban indult a történet. De vajon miért abban? Senki nem követelt semmit a sértett szabadon bocsátása érdekében. De gondolom, ez nektek nem érdekes.

  6. lolka szerint:

    Titkolta mindenki elől, hogy Ő ügynök, és igy lett Ő “titkosügynök”…

  7. titok szerint:

    Szerintem igaza van a fickónak.Csupán az a tény hogy annyi pia után valaki úgy járjon…………..
    Ez már kétséget ébresztett ,elsőként bennem.Hiszek neki.

  8. Arkangyal szerint:

    Sz.tem a valódi elkövetőket kéne megtalálni

    A csaj táskája megvolt, az alapján nem tudtak
    semmit “kikövetkeztetni(!)

    Nem hihető az egész

  9. Fridolino szerint:

    Elég nagy “baj”, hogy a hídon már nincs kamera

    Dehát valahova csak el kellett hogy tűnjön a lány
    (még ha a kamerán nincs is rajt)

    Nyilván már vár(hat)tak rá (kocsiban)
    Chloroformos zsepivel hátulról albódították, betették a kocsiba és
    mentek tovább

Itt lehet hozzászólni !