Séta a Kis-Duna parton – a Google térképén

Csepel.info

A Google Térkép az utcaképek után a világ városainak legszebb vagy legismertebb, de gépkocsival nem bejárható közterületeinek és épületeinek fotóit is elkezdte elérhetővé tenni. Ennek köszönhetjük, hogy Budapest leggyorsabban fejlődő, és a jelenlegi kerületi vezetés tervei szerint köztulajdonban maradó Duna partját, a csepeli Kis-Duna partot is bejárták.

Aki szeretné virtuálisan is bejárni a mi gyönyörű Kis-Duna partunkat, az itt megteheti. A felvételek 2017 júliusában készültek, így az éppen felújítás alatt álló Daru dombi partvonalat is megörökítették

A csepeli Kis-Duna part privatizációját a csepeli civilek és a Németh Szilárd vezetésével megalakult 2010-es önkormányzat akadályozták meg. A part megszépítését Borbély Lénárd polgármester folytatja. A Daru domb után a kiprivatizált, de később szerencsésen visszavásárolt egykori Napközis Tábor újulhat meg, ahol luxuslakópark helyett ismét napközis tábor épül majd.

Csepel.info

8 hozzászólás “Séta a Kis-Duna parton – a Google térképén” bejegyzésre

  1. Nondroid szerint:

    Ezek csak egy bicajos saját 3D-s képei, nem a Google csinálta. Bárki hozzátehet fényképeket és panorámaképeket a térképekhez. Jó, hogy valaki ezt is megtette.

  2. lolka szerint:

    Az előtt hetente vagy kétszer végig bringáztam a halászcsárdától a Gubacsi-hídig és jól esett. Most már nem vonz ez az út, mert nem kerék alá való…de gondolom nem is azért készült…akkor meg minek? A hattyúk násztánca ki legyen világítva?…Igaz a kisgyermekek a rollerukkal a mamák a babakocsival az idősek a botjaikkal a kerekes székesek biztos kényelmesen és örömökkel telt szívvel tudják élvezni a jó levegőt a természet szépségeit és a mozgás örömeit, hisz nekik készült! Minden elismerésem a dolgozóknak akik a nyári melegben ott dolgoztak! Marad a “Séta a Kis-Duna parton – a Google térképén”

  3. admin szerint:

    Lehet, hogy közvetlenül nem a Google készítette és nem nekik jár a nagy köszönet, de azért az ő érdemük, hogy lehetővé tették. Okos megoldás, ha ezek után ingyen elvégzik szorgalmas emberek a munkát 🙂

  4. 1olvasó szerint:

    1. A fahíd már kezdett tönkre menni, tessék megjavítani!
    2. A most elkészült sétány sem a babakicsinak, sem a motorozni szeretne kis gyereknek, sem a kerékpárosnak, sem a kerekesszéknek, mert nem lehet tolni/tekerni/hajtani azon a sétányon, belesülyed a kerék a kis kavicsba.

    Talán 2-3 év múlva amikor az összes kavics a sétány 2 széléra kerültek, vagy 1 részük belefúrodtak a földbe, akkor tallán használhatóbb lesz.

  5. Tündér Ilona szerint:

    Szeretném, ha az önkormányzattól pár ember kerékpárral vagy babakocsival tesztelné az utat és véleményezné a csepelinfon is.
    Nem csak a pénzt nyeli az út, hanem a kerekeket is.
    Futni is a murván kívül jobb.

  6. […] Séta a Kis-Duna parton – a Google térképén […]

  7. ideértem szerint:

    Igen a fahíd már kezd tönkre menni, de a hídra felmenni pedig már balesetveszélyes, annyira rosszak azok a leásott rönkök, amin lépdelni kell. Nekem a napokban ott ficamodott ki a bokám.
    A murva porzik, és közlekedni nem lehet rajta sem kerékpárral, sem bármilyen eszközzel, amit a gyerekek használnak. Futni meg egyenesen katasztrófa. Ahogy a hidat elhagyjuk és megyünk a a Gubacsi híd felé, már az út mellett egy kitaposott sáv van.
    Ez is mutatja, mennyire bejött mindenkinek a durva murva. Idővel az a sáv lesz a mi utunk. 😀

  8. Gandalf szerint:

    Ezen a fényképen is látszik, a híd korlátja kezd szétkorhadni! Az elmúlt hét év kevés volt a karbantartásra! Ledes lámpákra és murvára futja, hídjavításra nem!

Itt lehet hozzászólni !