Amíg a Fidesz van kormányon a Soros-terv nem teljesülhet

Fidesz.hu

Nem megengedhető, hogy ellenzéki politikusok a nemzetbiztonsági bizottságot szórakozásból, botránykeltésből, Soros kívánságai miatt össze akarják rángatni – hangsúlyozta Németh Szilárd a csütörtöki ülést követően.

A bizottság fideszes alelnöke elmondta, továbbra is jó döntésnek tartja, hogy a hétfői „Soros György által összerángatott” ülésen nem jelentek meg. Kifejtette: Ma kiderült, hogy azok a kérdések, amik hétfőn megfogalmazódtak az ellenzéki képviselőkben, leginkább hírhamsításon alapultak. Hozzátette: minden kérdésre megkapták a válaszokat az ellenzéki politikusok.

A kormánypárti képviselő hangsúlyozta: az, hogy a nemzetbiztonsági bizottságot, szórakozásból, botránykeltésből, Soros kívánságai miatt össze akarják rángatni, ez nem megengedhető.

Hozzáfűzte: minden képviselőnek megvan az a joga, hogyha kérdése van, felteheti írásban.

A nemzetbiztonsági bizottsági üléseket, ellenzéki politikusok annak a politikai célnak kívánják alárendelni, hogy Magyarországon a Soros-terv teljesüljön – mondta, hozzátéve: ugyanis, ha Magyarországon nincs rend, akkor a zavarosban könnyen halászhatnak.

Aláhúzta: amíg rend van, amíg áll a kerítés, működik a határőrizet addig Magyarországon a Soros-terv nem teljesülhet, ennek vagyunk mi az útjában.

Németh Szilárd megemlítette, hogy Demeter Márta és Mirkóczki Ádám nem jött el az ülésre. Hétfőn miért volt fontos számukra, hogy megjelenjenek? – tette fel a kérdést, majd hozzátette: nyilván azért, hogy botrányt keltsenek. Ekkor túl voltunk egy a FINA elnöke által „minden idők legjobb vizes világbajnokságának” mondott eseményen, a Formula 1-es, és a győri ifjúsági olimpia sporteseményen és olyan nemzetközi diplomáciai sikereken, mint a V4-ek találkozója.

Németh Szilárd leszögezte: ezek a rendezvények nemcsak a sport tekintetében voltak sikeresek, hanem Magyarország Európa legbiztonságosabb országa képét tudta mutatni. Elmondta: amíg a vizes vb zajlott az emberek a lehető legnagyobb biztonságban voltak. Hozzátette: példaértékű volt az együttműködés: ami a rendőrség, a honvédség a titkosszolgálatok és a TEK között zajlott.

Kiemelte: a FINA egy 10 pontos skálán 8,84-es értékelést adott a vizes világbajnokságra a biztonságot tekintve. Soha nem kaptak a rendező országok eddig ilyen magas elismerést –mutatott rá.

Szó volt a vizes világbajnokságon internetet szolgáltató cégéről is, ezzel kapcsolatban Németh Szilárd kifejtette: a szolgáltató mindenfajta biztonsági vizsgálaton átesett, semmilyen biztonsági kockázat nem merült fel velük szemben. Ennek ellenére nem kötöttek velük szerződést – mondta a bizottság alelnöke.

Forrás: Fidesz.hu

Egy hozzászólás “Amíg a Fidesz van kormányon a Soros-terv nem teljesülhet” bejegyzésre

  1. névkötelező szerint:

    Németh Szilárd elmebeteg, kényszerzubbonyt kell húzni rá! Most már tényleg elég belőle! A Fidesz legidiótább bohóca!

Itt lehet hozzászólni !