Újabb MSZP-Jobbik-DK koalíció Csepelen

Csepel.hu

2017. július 26-án, szerdán egy sajnálatos, ám anyagi kárt nem okozó pénzügyi-számviteli hibára hivatkozva akart botrányt kelteni a csepeli MSZP a helyi Jobbikkal és DK-val szövetkezve. Az ellenzék rendkívüli ülést hívott össze, a jegyző észrevételei szerint olyan javaslattal, amelynek egyetlen mondata sem felelt meg a valóságnak.

A közelmúltban derült ki, hogy a csepeli önkormányzat pénzügyi vezetője egy kimutatásban az állampapír befektetéseket véletlenül duplán szerepeltette. A két hónapig fennálló hibát a tisztviselő maga vette észre, jelentette be. Az önkormányzat az esetről azonnal közleményt adott ki. A hiba nem került be a költségvetésbe, nem történt bűncselekmény, és egy pillanatig nem került veszélybe a kerület működése sem. Sőt: a csepeli önkormányzat ma 5,8 milliárd forinttal áll jobb pénzügyi-gazdasági helyzetben, mint 2010 októberében, a kerületnek pedig 2 milliárd forintos tartalékai vannak.

A csepeli MSZP, DK és a Jobbik szerint viszont azzal, hogy valaki duplán ír le valamit, a valóságban is megduplázza azt. Koalíciójukat az a Szenteczky János vezeti, akinek Mr. 20% volt a neve, amikor vagyonkezelő cég vezérigazgatója volt. A Jobbik és a DK szövetségese és vezetője több tucatnyi ügyben áll hűtlen kezelés miatt bírósági eljárások alatt, aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt pedig jogerősen már el is ítélték.

Budapest, 2017. július 26.

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Újabb MSZP-Jobbik-DK koalíció Csepelen” bejegyzésre

  1. Ábel Attila szerint:

    Teljes képtelenség volt az a testületi javaslat, amit együtt adtak be. Egyetlen mondat sem volt belőle igaz. Ilyen esetben nem lehet másra gondolni sajnos, mint hogy a Jobbik is belépett az MSZP-DK bandába. Sajnálom. 🙁

Itt lehet hozzászólni !