Szent István napi programok Csepelen

Csepel.hu

A Csepeli Munkásotthon fúvószenekara augusztus 20-án a reggeli óráktól kezdődően pattogó muzsikaszóval járja be kerületünk főbb pontjait. A Csepeli Önkormányzat társrendezője lesz annak a Szent István napi Sportnapnak, melynek keretében augusztus 20-án 9 és 20 óra között a Szabadkikötő SE pályáján sportolhatnak és szórakozhatnak majd a csepeliek.

A Simon Bolivár sétányon, a Nagy Imre ÁMK tornatermében Szent István napi női kézilabdatornát láthatnak az érdeklődők. A csepeli görög katolikus templomban ünnepi liturgiára és kenyérszentelésre várják a hívőket. A további programok a következők:

Az ünnep napján a csepeli MDF többéves hagyományainak megfelelően most is megkoszorúzza majd (10 órai kezdettel) a Szent István úton felállított emléktáblát. Az SZDSZ csepeli szervezete rendkívüli taggyűlés keretében emlékezik meg az évfordulóról, és ajánlja tagjainak a központi állami rendezvények megtekintését. Ez utóbbi megoldás mellett teszi le a voksot továbbá mind a Fidesz-MPSZ, mind pedig az MSZP csepeli szervezete is.

A Munkásotthonban 17 órakor kezdődik a magyarnóta-műsor, s ezt követi majd a Csepel Táncegyüttes fellépése. A belépés, miként a többi helyen is, ingyenes. A Királyerdei Művelődési Ház nyugdíjas klubja délután három órától zenés rendezvénnyel, ezen belül pedig ünnepi megemlékező beszéddel, és az alkalomhoz illő verssel köszönti majd augusztus 20-át, amelyet a hagyományoknak megfelelően este a budapesti tűzijáték zár.

csepel.hu

2 hozzászólás “Szent István napi programok Csepelen” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    T. csepel.hu! Milyen formáció a Fidesz-MPSZ?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Lexon szerint:

    Nagyapó!
    Fidesz-Magyar Polgári Szövetség.
    Ez a Fidesz hivatalos neve. Illene tudnod…

Itt lehet hozzászólni !