Németh Szilárd: 1,7 milliónyian támogatták a civil törvényt

Hirado.hu

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint a nemzeti konzultáció világossá tette a civil törvény létjogosultságát, a kérdéssort visszaküldő 1,7 millió ember 99 százaléka egyhangúlag támogatta, hogy kiderüljön, mely civil szervezetek kapnak pénzt külföldről.

Németh Szilárd az M1 aktuális csatornán csütörtökön azt mondta, a kormány konzultált az Európa Tanács alkotmányjogi szakértőkből álló testületével, a Velencei Bizottsággal, amely véleményének egy részét be is építették a jogszabályba.

A törvény jogilag megalapozott, az alkotmány kívánalmait teljesíti, úgyhogy jogi úton semmit se tud tenni ellene az Európai Bizottság – mondta a politikus, hozzátéve, a bizottság kritikája most is arra vezethető vissza, hogy Magyarország nem engedi be a bevándorlókat, és “ellenáll Soros György bevándorláspolitikai céljainak”.

Németh Szilárd arról, hogy nem fogadta el az Országgyűlés az úgynevezett plakáttörvényt, amely kampányidőszakon kívül megtiltotta volna a politikai plakátok kihelyezését, azt mondta, az ellenzék a korrupció mellé állt azzal, hogy nem szavazta meg az előterjesztést.

Forrás: Hirado.hu

5 hozzászólás “Németh Szilárd: 1,7 milliónyian támogatták a civil törvényt” bejegyzésre

  1. névkötelez szerint:

    Szerintem meg a konzultációs ívet visszaküldő emberek 99%-a egy faszt rajzolt a lapra.

  2. elszamoltatni szerint:

    A vissza nem küldő 13,3 milliónak meg elege van ezekből a hülyékből, és már magasról leszarják ezeket az elhízott megélhetési politikusokat

  3. Nagyapó szerint:

    Milyen furcsa, hogy 93% ismeri a névkötelez nevű prolit és őt jelölte!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Nagyapó szerint:

    elszamoltatni nevű idióta és társai pedig örömmel fogják fizetni a családtagjaikat megerőszakoló migránsokat (igaz legalább “tehermentesítik” őket).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. jocosaurus szerint:

    Nagyapó:

    Inkább a közpénzekről beszéljünk. Magasról leszarom, milyen külföldi adományokat kapnak egyes civilszervezetek. A közpénzekről kellene beszélni, mert azoknak a felhasználásra egyre ködösebb, több évre titkosítják, ha úgy tartja kedvük. Mire fel? A sok birka meg tapsol annak, hogy átláthatóvá akarnak tenni olyan szervezeteket, melyek MAGÁNpénzekből működnek. Hagyjuk már a rizsát. Ezek a szervezetek eddig is átláthatóak voltak, de egyébként is irreleváns a dolog. A közpénzek felhasználása lenne az érdekes, nem ez. Amit ez a kormány művel, az semmi más, csak terelés. A valóban fontos témákról. Migránsok? Miről beszélünk? 1000-1300 emberről? Annál sokkal több bevándorló él az országban jelenleg. Csak Budapesten több kínait, vietnámit meg lehet számolni. Nem tényezők egyszerűen. Bűnöznek a migránsok? A magyarok nem? Hány ember hal meg csak egy nap alatt az utakon? Vagy az belefér, járulékos veszteség?

Itt lehet hozzászólni !