Németh Szilárd: Miért kell fizetni a nem teljesített szolgáltatásáért?

Facebook

Kedves Királyerdeiek!

Sokan hívtak telefonon és sokakkal beszéltem a NET TV UPC váltásról. Az, hogy a fejünk felett megszületett egy ilyen döntés még rendben is lenne. De nem az történik, amit nekünk fogyasztóknak ígértek. Olyan tv kártyák érkeznek az emberekhez, már, ha érkeznek, amelyek köszönő viszonyban sincsenek a régi szerződéseikben foglaltakkal. Magyarul a megszokott, szerződött és kifizetett csatornáikat június 8-tól nem tudják nézni, hallgatni.Az internetes elérhetőség felhasználó nevei és jelszói megváltoztak, nem tudják alkalmazni. Az irodánál kígyózó sorok, telefonon nem érhető el a UPC. Ahol pedig már régebben a hollandok a szolgáltatók, ott gyakran egész napra kimarad az adás, és ezt napot is ki kell fizetni. És még bocsánatkérés sem jár.

Felmerülő kérdések:

Miért kell fizetni a nem teljesített szolgáltatásáért? Miért nem írják jóvá?

Legalább elnézést kérhetnének, nem?
Miért nem készült fel a NET TV lenyúlására, bár az sem volt egy nagy kunszt?

Miért nem vettek fel telefonos és irodai kapcsolattartó munkásokat, legalább ideiglenesen?
Miért nem tarják ígéretüket és kötelezettségüket ahhoz, hogy minden marad a régiben (szerződés, szolgáltatás, árak)?
Aki eddig szerződés alapján élvezhette a UPC konkurens DigiFilm csatornáját (itt nincs filmmegszakításos reklám!) az mit kap(hat) majd helyezte?

Megmernék ezt tenni Hollandiában is?

Akinek van hasonló problémája, kérem, írja meg nekem a facebook oldalamra vagy a nemeth.szilard@fidesz.hu e-mail címre.

Érdemes lenne a Nemzeti Média- és Hírközlő Hatósághoz fordulnunk, sőt a törvényhozás is beszállhatna egy-két fogyasztóbarát paragrafussal. Segítsenek nekem ebben!

Köszönöm, tisztelettel:

Németh Szilárd
Forrás: Facebook

11 hozzászólás “Németh Szilárd: Miért kell fizetni a nem teljesített szolgáltatásáért?” bejegyzésre

  1. Csaba Királyfi szerint:

    Lehetne még sok mit is és miért is fizetek kérdés… lássuk csak a kölcseyt egy magántulajdonnal panelban… elfogyott a pénz ezért nincs szigetelve az amiért fizettünk, de az akik nem igen… miért van hogy echo+ besorolásban a távhő kiküld egy 50.000 ft-os csekket, miközben lenyultak 65.000ft -ot azért hogy egy nyomonkövetethetetlen mérőórát beszereljenek és azóta sem tudni hogy ennek van -e funkciója… jah de mint szolgáltató fenyegető szerződéssel, hogy ha valami módosítás történik a lakésban , a fütésrendszeren akkorr nem ejnyebejnye… Mi a fenéért van modernizálva…. ohhh túl sokat akarok … lefestve szép kommunista színüre a lift amelynek cserélyét ígérték? ez a legkevesebb… mi az hogy a biztonsági kapcsolól kívülről egy 8-as v. 10-es anynával (baromi esztétikusan) bárki által leszerelhetőek, rongálhatóak… arróls sem beszélve hogy mint ritka takarítás alapján a fémes felületek gyorsan koszolódnak és itt a köpködőket nem jeyzem meg, mert , hülyére vesznek, mert pittyegős, hozzáérintős kaputelefon, nagyon menü, csak épp nem müködik ha a zárnyelv félig efordul és egy hajcsattal be lehet jönni!!!!Arróls em beszélve hogy lomtalanítás előttre beszerveznek egy poloskaírtást (hozzátenném ezt is fenyegető stílusban), mikor a józan paraszti ész is azt diktálja hogy utána kéne nem?! persze a lomtalanítás idejére ütemezve a liftfelújítást…. Ezek után a legkevesebb az upc szarakodása!!!!!!!!!!

  2. Blady Méry szerint:

    Azt nem reklamálja meg N.Sz. hogy a bankok átverték az embereket,és az eredeti szerzőssel szemben teljesen kifosztják őket? Ja, ők az aranytojást tojó tyúkok, akik eltartják a rendszer élvezőit.

  3. killingspree szerint:

    Hát igen. Ez a mocskos UPC adott egy leírást, amivel 5 perc alatt simán telepítettem mindent.
    Most ugyanannyiért van 60 helyett 120-as netem. Aljas rablók!
    Ha aláírok 2 éves hűséget, akkor kb. 2 ezerrel olcsóbb lesz havonta a kétszer akkora net. (az 24ezerrel több egy évben). FELHÁBORÍTÓ!
    Akarom vissza a drágább és lassabb netet, zsákmányoljanak ki továbbra is, vesszenek a fapapucsos virághagymaárusok!

  4. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Aki nem elégedett a szolgáltatással, váltson szolgáltatót! Olcsó húsnak…

  5. Józanész szerint:

    A Net-TV-t lenyúló hülyék adtak egy ultramodern wifi-s internet modemet, amit futár hozott házhoz. Éppen annyi digitális kártyát, amennyi kell. Világos útmutatót, amivel egy majom is le tudja cserélni a régi fos szolgáltatást a mostani jó szolgáltatásra.
    A “zemberek” nem panaszkodnak, csak néhány szerencsétlen, akinek diavetítőt sem kéne a kezébe adni.
    A Net-tv-nél naponta volt műszaki hiba és kimaradás, mindig sor állt a nevetséges irodájukban. A szolgáltatásaik és a program csomagjaik vérlázítóan drágák és primitívek voltak. Most meg sem tudom számolni mennyi HD és filmcsatorna van. Digifilm? Hahaha. Fizetős volt és semmi extra. Az inernet ugyanannyiért háromszor gyorsabb!

    Kedves Szilárd! Az Ön által naponta látogatott Eötvös iskola wc-it tessék szemrevételezni, kóstolja meg a menzán kapható ételeket, aztán látogassa meg a birkózó termet és a vívótermet a sport telepen. Fusson egyet a felpúposodott rekortánon a focipálya körül. Aztán ha az rendben van, akkor lehet törvény erejét és a parlamentet bevonni Királyerdő problémáiba. Na ezért tartjuk mi, a zemberek a képviselőinket. Mint a hollandok.

  6. fishhunter szerint:

    Tisztelt Németh Szilárd “Úr”
    VALÓBAN EZ VOLNA A PROBLÉMA KIRÁLYERDŐBEN ?
    INKÁBB AZZAL KELLENE FOGLALKOZNI AMI VALÓBAN PROBLÉMA !
    Nem Terelni kellene !

  7. liberalbolsevik szerint:

    A upc nettel nincs nekem sem bajom, mondjuk a fentebb írt “ultramodern” modem elég silánynak tűnik, a tápján jót röhögtem kerestem is rajta cccp feliratot mert valahogy az akkori szovjet csodákra emlékeztet, mondjuk a szoba fűtésébe is rendesen besegít :), de gyors a net ez tény.
    Nekem a Nettv-vel nem volt gondom…..úgy látszik szerencsés voltam.
    Ami viszont nagyon nem tetszik a tv szolgáltatásukban ez a kaon “világmárka” ultragagyi horizon hd box, nem is értem miért égeti magát vele a upc, ahogy olvastam egy éve már ezzel sz*rral “kényeztetik az ügyfeleket, és akinek cserélték a régi boxot mind visszasírják a régebbi típust. (ebben alapból nincs modem, fagyogat, se háttértár, és a távirányító ergonómiailag egy borzalom, ja és e mellett is lehet majd hideg téli estéken melegedni úgy fűt, persze van rajta eco mód is, csak akkor kell vagy öt perc mire magához tér)amúgy csodás kütyü 🙂 😀
    A további bosszantó számomra, hogy box v. kártya nélkül csak kevesebb csatorna jön, és érdekes módon pont a g-nap óta egész nézhető ellenzéki hírtv “véletlenül” 😉 kikerült ezen csatornák közül, persze tudom bérelhetek tévénként havi 890 forintért még egy ilyen csodás kütyüt….

  8. elszamoltatni szerint:

    Nekem sincs semmi bajom, sokkal kevesebb pénzért, lényegesen jobb és több szolgáltatást kapok.

    N.Sz nem az eszéről híres, e bejegyzés tökéletesen mutatja.

  9. elszamoltatni szerint:

    “Az internetes elérhetőség felhasználó nevei és jelszói megváltoztak, nem tudják alkalmazni.”

    Előre leírta a NET-TV, hogy június 1-től számítva még 3 hónapig működik, elérhető a webes email szolgáltatás, utána megszűnik. Ez mi olyan nehezen érthető?
    Ki az aki, ma a szolgáltató emailrendszerét használja?

    Az internetes elérhetőségnek amúgy korábban sem volt felhasználó neve és jelszava, mert a kábelmodem MAC address-e szerint történtek meg a feljelentkezések és IPcím kiosztások…

    Igen, az UPC Magyarország tulajdonos a holland cég. Ugyanakkor, magyarok a munkavállalói. Akkor dögöljön meg ezen a szisztémán alapulva az összes multi, nem? Szilárdka…

  10. Vendetta szerint:

    Legalább a UPC nem nyúlta le a kerületet 2 milliárddal egy birkózó csarnokra amit a Kis-Duna partra akarnak építeni.
    Emlékszem még amikor a Röfi azt mondta, hogy a vissza veszik az EMESZPÉ által eladott napközis területet..
    És mi van az ÉPÍTÉSI TILALOMMAL ami a Kis Dunaparton van tessék meg mondani?????

    Itt van az Csepel Infon 2016 április 8.
    http://csepel.info/?p=48411

    “Borbély Lénárd végül köszönetet mondott Németh Szilárdnak, Csepel korábbi polgármesterének, amiért a partszakasz közvetlen környezetében évekkel ezelőtt építési tilalmat rendeltek el, hangsúlyozva, hogy ezen a területen sem lesz luxuslakópark, fejleszteni csak és kizárólag sport- és szabadidős céloknak megfelelően, a zöld terület megtartásával, annak megújításával lehet – foglalta össze az önkormányzat terveit.

    Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a Csepeliek a Zöld Kis-Dunapartért Egyesület ellenállását méltatta, illetve arról is beszámolt, hogy a területen az önkormányzat az ott élők hasznát szolgáló fejlesztéseket fog megvalósítani, amelyekből a gyerekek is részesülnek.”

    Ezek szerint Röfike is gyerek és Ő is részesült ebből 😀
    Még mielőtt valamelyik nagyon sötét itt fröcsögne, hogy a birkózó csarnok sport létesítmény, ott van a nyilatkozatban hogy ” ZÖLD TERÜLET MEGTARTÁSÁVAL” ..
    Azóta már sikerült szép nagy fákat kivágni a területen.
    Amúgy nem hiszem, hogy a hollandi úton olyan sok birkózó lenne akiknek a hasznát szolgálná a létesítmény…Cserébe elveszik tőlük a panorámát.

  11. TT szerint:

    mi a faszt rinyáltok gyászhuszárok, nektek még levegő sem való, tehcnoanalfabéta szarjancsik

Itt lehet hozzászólni !