Lesz akire hatni fog? Megrázó a videóval szólítják békére a muszlimokat

888

Egy olyan reklámvideó készült, amely szeretetre szólítja fel a muszlimokat a más felekezetekhez tartozók elleni gyűlölet és erőszak helyett.

A felvétel központi üzenete, hogy “Imádd istenedet szeretet, nem pedig terrorizmus által”. A videót a Sain kuvaiti telekommunikációs szolgáltató készítette, amely jelen van a térség más államaiban is.

A felvételen egy férfi látható, amint éppen egy robbanószerkezetet készít, majd az Iszlám Állam és az al-Kaida terrorszervezetek által elkövetett merényletekről készült képek következnek. Közben egy gyerekhang kommentálja mindezt: “Mindent el fogok mondani istennek. Azt is, hogy a temetőket gyermekeinkkel töltötted fel, és üressé változtattad az iskolapadokat.” A videó ugyanakkor boldog véget ér: egy esküvői társaság látható nevető, fehérbe öltözött gyerekekkel.

“A gyűlöletükre szeretetről szóló dalokkal válaszolunk”

– olvasható fehér betűkkel egy fekete háttér előtt a felvétel záró képkockáin.

A videót készítésében Husszain azs-Zsaszmi ismert arab popsztár is közreműködött. A felvételt már több mint kétmilliószor tekintették meg és 4000 alkalommal osztották meg a Facebookon.

Forrás: 888

6 hozzászólás “Lesz akire hatni fog? Megrázó a videóval szólítják békére a muszlimokat” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Az iszlám követői a VI. századtól – fejvesztés terhe mellett – engedték csak meg a keresztényeknek és zsidóknak az egyenlő jogaikra való törekvést
    Piszok kíváncsi vagyok, hogy mennyire hatódnak meg ettől a hittérítő vídeotol, amikor náluk a dicsőség záloga a keresztények megölése….

  2. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Ettől most minden bizonnyal megszeppenek a titkos jemeni kiképzőtáborokban évek óta tömegpusztító merényletekre készülő “kamikaze terroristák” és az elmaradott afrikai országokban folyamatos törzsi háborúkat vívó 12 éves koruk óta macsétával és gépfegyverrel szaladgáló “gyilkológépek”.

  3. Vazul néni szerint:

    A liberálisoknak van erre szüksége mint egy falat kenyérre ,,hogy folytathassák ámokfutásukat.elaltassák a közvéleményt ,és elejét vegyék a betelepítések,terrortámadások következtében támadó ellenállásnak Nagy valószínűséggel ők is “rendelték” meg ,mint anno a csecsemőket az inkubátorból kivevő gonosz iraki katonákról szóló mesét ,melynek következtében kitört a háború és igazi gyerekek fizettek az életükkel. https://www.youtube.com/watch?v=pR4cgeJJPqg Ez a filmecske a nyugati közvéleménynek van címezve

  4. Vazul néni szerint:

    És ugyancsak gyerekek fizetnek az életükkel ,többek között 🙁

  5. Kötelező szerint:

    Ahmed már dobja is el berlini lakásában az IED-t.

  6. András szerint:

    Egy muszlim nem öl embert! Ezek hitetlen terroristák!

Itt lehet hozzászólni !