Kommunista módszereket alkalmaz a Jobbik

Echo TV

Németh Szilárd a Fidesz alelnöke szerint az ellenzéki párt plakátkampányai is arról szólnak, hogy”majd ők megmondják, ki a korrupt”. A kormánypárti politikus úgy véli, inkább Janiczak Dávidnak, Ózd polgármesterének kellene tisztáznia magát egy korrupciógyanús ügyben.

Németh Szilárd szerint, attól kezdve, hogy Heller Ágnes és Simicska Lajos keblére ölelte a Jobbikot, a párt emberei „védett személyekké” váltak, még a balliberális média sem kritizálja őket. Felmerül a kérdés: valójában mely sajtóorgánumok is a propagandisták? Németh Szilárd szerint egyébként van az pénz, amiért Vona Gábornak nem kell látnia azt, hogy pártja elveszíti a szavazóit.

Forrás: Echo TV

3 hozzászólás “Kommunista módszereket alkalmaz a Jobbik” bejegyzésre

  1. szilcsi szerint:

    A csepeli képviselőtestület tagja, Hudák János (PM) pénteki blogbejegyzésében beszámolt róla, hogy miként döntött a testület arról, hogy Németh Szilárd magánalapítványa építhessen magának egy multifunkcionális sportcsarnokot, ami otthont adhat a Magyar Birkózó Akadémiának. Volt néhány érdekesség.

    A képviselő például nem értette, hogyha egészen mostanáig egy 500 millióból épülő csarnok terve volt az asztalon, akkor miért egy(!) nappal az ülés előtt terjesztették be a hirtelen kétmilliárdosra növekvő beruházás terveit.

    Legalább ennyire nem volt világos, kinek jó az, hogy a kétmilliárd forintos költségvetési támogatást a Németh Szilárd birkózóelnök (valamint rezsibiztos és Fidesz-alelnök) által alapított és a lakhelyére bejegyzett magánalapítvány kapja. Ugyanis a csütörtöki döntés értelmében az a Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány építtetheti fel közpénzből a csarnokot – ami aztán a tulajdonába is kerül –, aminek döntéseibe sem magyar államnak, sem a birkózószövetségnek sem a csepeli önkormányzatnak nincs beleszólása.

  2. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Ózd, a nagy varázsló eltünteti a pénzt.

  3. Nagyapó szerint:

    Igen, Ózd Jobbik vezetésű! No de ilyen beismerést!! Gratulálok!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

Itt lehet hozzászólni !