Ahol megvalósult Szabó Szabolcs álma

Ilyen nőnek lenni Párizs belvárosában

Origo, Csepel.info

Sátrak Párizsban: Szabó Szabolcs már megrendelte a sátrakat és mecsetet is építene

Több cikk is megjelent az utóbbi napokban, hetekben a párizsi Chapelle-Pajol negyedről a francia újságokban. Itt a nők délután 5 óra után szó szerint nem mernek kimenni az utcára, mert a férfiak terrorizálják őket. Vagy leköpik őket, megvetésük jeleként, vagy pedig megfogdossák a feneküket – így a tetszésüket fejezik ki.

Szabó Szabolcs csepeli-soroksári politikus is szeretne illegális migránsokat hozzánk telepíteni. Legutóbb viccesen meg is jegyezte: a sátrakat már megrendelték a csepeli Nyuszi sétányra, és keresik a helyet a mecsetnek is.

A La Chapelle metrómegálló Párizs belvárosában van. A metró itt nem a föld alatt, hanem a föld felszínén jár, magasvasútként. A metrómegálló déli oldalán a valaha élt egyik legnagyobb színházi rendező, Peter Brook színháza van (már nem ő igazgatja, de a darabjait még játsszák), a Théatre des Bouffes du Nord, a francia és egyetemes kultúra egyik központja. Év elején egyébként Gérard Depardieu játszott ebben a színházban. A megálló északi oldalán, tehát 50 méterre a Bouffes du Nord-tól kezdődik a Chapelle-Pajol negyed, ami az elmúlt egy-két évben Párizs talán legrémesebb részévé vált. Mivel a metró (magasvasút) alatt egy illegális migránstábor alakult ki, a negyedet megszállták a muszlim férfiak. A migránstábort ugyan néhány hónapja felszámolták, de nagyon sokan ottmaradtak a közelben, és kapualjakban, buszmegállókban élnek. Ráadásul nem messze van egy kisebb befogadótábor, onnét kijárnak a migránsok, és belekötnek a nőkbe. Naponta 50-75 migráns érkezik a befogadóállomásra. La Chapelle egyébként két metrómegállóra van az egyik legszebb és turisták által leginkább látogatott párizsi környéktől, a Montmartre és a Sacré-Coeur történelmi negyedétől.

A chapelle-i kávézókban egyszerűen nincsenek nők. Ennek két oka van. Egyrészt, a férfiak üvöltözni kezdenek velük, hogy nő létükre mit keresnek egy kávézóban. Ez még a jobbik eset. A rosszabbik, ha elkezdik őket fogdosni. A Le Figaro hosszabb riportot közölt ott élőkkel nőkkel. Egyikük arról beszélt, hogy a migránsválság óta még inkább elviselhetetlen a helyzet. Egy másik nő szerint egy dzsellabába (muszlim vallási viseletbe) öltözött férfi megtámadta, hogy miért öltözik kihívóan. Azt üvöltötte, hogy vajon a pasid tudja, hogy így jársz? Az volt a nő bűne, hogy nőiesen öltözött – ez arrafelé tényleg merészségnek számít. A Le Figaro szerint a nők – amennyiben arrafelé merészkednek – inkább melegítőben közlekednek, hogy csúnyábbnak, elhanyagoltabbnak tűnjenek. Egy harmadik nő pedig azt mondta, hogy retteg hazamenni, volt, hogy 40 migráns mászkált a bejárati kapu mellett, mert éppen akkor volt az utcában jótékonysági ételosztás. Azt mondja, hogy ő szerencsés, mert a szomszéd házban már kapu sincs, pontosabban, betörték.

A Le Figaro arról ír, hogy öt óra után a nők úgy járnak haza a munkából, hogy egy metrómegállóval hamarabb leszállnak, fognak egy taxit, és úgy mernek csak hazamenni. Azt írják: öt után olyan zónává alakul a környék, ahol nincsenek jogok. Mindennaposak a rablások, a nők fogdosása, a drogkereskedés. És a kerület polgármesteri hivatala sem segít sokat.

 

10 hozzászólás “Ahol megvalósult Szabó Szabolcs álma” bejegyzésre

  1. Háger László szerint:

    Szabó Szabolcs telepitsen migrancsot a saját házába. Mit gondol magáról ez a hazaáruló???

  2. admin szerint:

    Háger úr, kénytelenek voltunk moderálni a hozzászólását.

  3. királyerdei szerint:

  4. királyerdei szerint:

    Katonai vezető: “Fegyverezzétek fel magatokat!”

    Svájc legfelsőbb katonai vezetője arra figyelmeztet, hogy “Nyugat-Európa az összeomlás szélén áll a kaotikus erőszak következményeként, melyet a gazdasági zavarok, a tömeges bevándorlás és a terrorizmus idéz elő”, és azt tanácsolja a civileknek, hogy “tegyenek lépéseket annak érdekében, hogy felfegyverezzék magukat.”

    Milos Zeman cseh elnök a következőt mondta: “A terrorizmus megállításának egyetlen módja, ha eltávolítjuk annak okát – azaz deportáljuk azokat a migránsokat, akik nem tudnak beilleszkedni -, és a polgárokat fel kell fegyverezni és fel kell készíteni arra, hogy megvédjék magukat és másokat.”

  5. királyerdei szerint:

    Pierre Paul Menyoa, a nagy erőkkel keresett kameruni erőszakoló is a magyar-szerb határon tört be Magyarországra “menekültként” 2015-ben – közölte Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere. Facebook-oldalán hangsúlyozta: hiába fogták el, az akkori EU-konform törvények miatt szabadon kellett engedni, mint az Iszlám Állam terroristáját is.

    Mint ismert, a kameruni focista a Pest megyei Kartalon megerőszakolt egy 15 éves magyar lányt.

    Toroczkai László Facebook bjegyzése:

    “Ez a patkány is itt, a magyar-szerb határon tört be Magyarországra “menekültként” 2015-ben, s hiába fogtuk el, az akkori EU-konform törvények miatt szabadon kellett engedni, mint az Iszlám Állam terroristáját is. Azóta is itt járt-kelt a mi hazánkban, s most a Pest megyei Kartalon megerőszakolt egy 15 éves magyar lányt. Fontos a jogi határzár is, hogy ne engedjük szabadon jönni-menni Magyarországon a hozzá hasonló vadállatokat.”

  6. királyerdei szerint:

    A PestiSrácok.hu ezzel párhuzamosan egy figyelemre méltó és megdöbbentő bejegyzést is kiszúrt Niedermüller Facebook-oldalán, amelyben Gyurcsány Ferenc párttársa beismerte és világgá kürtölte: azért dolgozik Brüsszelben, hogy az unió szigorú szankciókkal sújtsa Magyarországot, amiért a kormány nem akar bevándorlókat befogadni az országba. Niedermüller egyúttal követeli is az Európai Bizottságtól és az Európai Tanácstól, hogy büntessék meg az Orbán-kormányt a menekültpolitikája és a kötelező betelepítési kvóta elutasítása miatt. A portálunk által lementett bejegyzésében Gyurcsány párttársa végtelenül önzőnek, erkölcstelennek, ostobának, embertelennek, gyávának és korlátolt politikusnak nevezi Orbán Viktor magyar miniszterelnököt

  7. királyerdei szerint:

    Brávó komcsik!

    “Az Európai Parlament szerdán 393 igen szavazattal elfogadta a magyar jogállamiság leépülését elítélő határozatát. 221 képviselő szavazott ellene és 64-en tartózkodtak.

    A javaslatot négy frakció (szocialisták, liberálisok, zöldek, egyesült baloldal) nyújtotta be, de többen támogatták, mint ahányan ezekben a frakciókban összesen ülnek.

    A határozat megszavazása egyúttal azt jelenti, hogy a parlament igazságügyi bizottságának elő kell készítenie a szavazást a magyar kormány szavazati jogának felfüggesztéséről.

    Ilyen súlyos büntetést még soha, egyetlen tagállam ellen sem érvényesítettek.

    Ha ez az eljárás végigmegy, akkor a magyar kormány elveszti a szavazati jogát az Európai Tanácsban, vagyis a minisztereket és miniszterelnököket tömörítő szervezetben, ami az EU legerősebb intézménye.

    Ennek beláthatatlan diplomáciai következményei lehetnek hazánkra nézve.”

  8. Letiltatni szerint:

    “MEGINT a lomisok győztek ! Úgy járják a kerület utcáit, ahogy akarják, ellenőrzés nélkül. Pofátlan módon, hangos beszélős kocsikkal keresik a kuncsaftokat (balekokat ), mindenféle gátlás nélkül. A közterületen élnek, italoznak, azt hiszem, már mindenki előtt világos, hogy a hatóságoknak esze ágában sincs, hogy felszámolja ezt az élősködő életformát, Sőt a béna tehetetlenségével partner nekik ebben a rendőrség, csakúgy, mint a közteresek, vagy az önkormányzat és az ilyenkor eltűnő szócsövük, Károly Bercsik. Pedig az volna a dolgok, hogy felemeljék a székből a kockásra ült seggüket és tegyenek valamit, már ha egyáltalán számít nekik a csepeliek nyugalma. Tekintsünk el attól a pár látszatbüntetéstől, amit eddig kiszabtak. Egy szakasz jól megtermett készenlétis srác, a kerepesi úti laktanyából el tudná venni a kedvüket a tevékenységüktől. Csak nincs meg a központi szándék…vajon miért ?”

  9. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Tévedés, Szabó Soros álmát akarja megvalósítani!

Itt lehet hozzászólni !