Ophélie nem a Lánchídnál fulladt vízbe

Bors

Ophélie tüdejében a soroksári Duna-ág iszapját találták meg, mondja Pepe. A saját szakállára nyomozó férfi állítja: elemezték az áldozat tüdejének tartalmát, csak az eredmény nyilvánosságra hozatalával késlekednek. Szerkesztőségünk munkatársait e-mailben megfenyegették egy freemail címről, és Pepét is figyelmeztették: jobb lesz, ha befogja a száját.

– Érthetetlen, miért húzzák az időt a hatóságok, amikor egyértelmű, hogy gyilkosság történt – vélekedik Pepe, az a férfi, aki saját szakállára nyomoz Ophélie, a Dunába fulladt francia diáklány ügyében. Azt korábban az áldozat édesapja közölte, hogy a lánya vérében jóval kevesebb alkoholt találtak, mint amennyiről a tanúvallomások beszámoltak, és felmerült a gyanú, hogy a térfigyelő kamerákon sem Ophélie látszik.

Most Pepe azt állítja: biztos forrásból tudja, hogy Ophélie tüdejében olyan anyagokat mutattak ki, amik csak azon a Duna-szakaszon találhatók, ahol a lány holttestét kiemelték. Emlékezetes: azt is a Bors vetette fel, hogyan kerülhetett a lány holtteste egy olyan öbölbe, ahová a Lánchíd felől nem sodorhatta a víz.

Most valószínűnek tűnik: Ophélie-t ott, az öbölben fojtották vízbe, feltehetően később, mint amikor eltűnt. Ez magyarázná azt is, hogy addigra kiürült a szervezetéből az alkohol egy része.

– Sok részvizsgálatra várunk, én nem tudok róla, hogy eredmény született volna ezekben. Sajnos nagyon kevés információt kapok a lányom halálával kapcsolatban – mondta lapunknak Ophélie édesapja. Pepe lapunk kérdésére elmondta: azért is izgatja annyira a francia diáklány ügye, mert azt az érdekcsoportot sejti a lány halála mögött, amelyik véleménye szerint korábban egy munkatársával végzett.

Bár a hatóságok kizárták az idegenkezűséget, Dora János és barátnője 2005-ös halála ügyében – gázmérgezés végzett velük
–, Pepe nem hiszi el a fatális véletlent, ahogyan annak idején Dora lánya sem hitte. John Dora a Nemzetközi Testőr- és Biztonsági Szolgálatok Szövetségének elnöke, számos híresség és többek közt a szaúdi királyi család testőre volt. A BRFK lapzártánkig nem válaszolt kérdéseinkre.

“Úgy járnak, mint a lány”

Nehéz eldönteni, hogy ostoba tréfa vagy komoly fenyegetés, mindenesetre azt írták lapunk munkatársainak egy elektronikus levélben tört magyarsággal: ha tovább firtatjuk, mi történt Ophélie-vel, könnyen úgy járhatnak szerzőink – és itt meg is nevezik őket –, mint a francia lány. Ugyanilyen tartalmú fenyegetést kapott Pepe is, aki úgy gondolja: az sem véletlen, hogy bár egy tévéműsor felkérte nyilatkozatra, az utolsó pillanatban lemondták szereplését, felsőbb utasításra hivatkozva.

Forrás: Bors

12 hozzászólás “Ophélie nem a Lánchídnál fulladt vízbe” bejegyzésre

  1. Prendick szerint:

    Ugyanolyan maffiaország lettünk, mint Oroszország volt Putyin előtt. Talán kérhetnénk tőle tanácsot, hogy mit tegyünk.
    Például jöhetnének orosz bünügyi szakértők, hogy átvizsgálják a BRFK-t. Aztán elvihetnék Szibériába egy csevegésre, akit megtalálnak.

  2. Kovács Ernő szerint:

    Nem lettünk, hanem azok voltunk! Voltunk, vagyunk, leszünk!

  3. miska72 szerint:

    Maffia az állam!

  4. miska72 szerint:

    Gazemberek vezetik az országot!

  5. miska72 szerint:

    szervezett bűnszervezet!

  6. Gordon szerint:

    A Szélhámos lemaradt…

  7. Jani szerint:

    Érdemes elolvasni a kommenteket a bors oldalán is.

  8. Nagyapó szerint:

    Ki az a Ophélie?
    Most ezzel szórakozunk, amikor………..?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. miska72 szerint:

    Gordon, akkor te is ismered őket. 😉

  10. kafferbivaly szerint:

    Itt valaki nem mond(ott) igazat

  11. Tabernaculum szerint:

    Szegény lány- az a kabát biztosan még
    rajt volt (ami látható volt a képeken)

    Nem igaz, hogy ne tudnák valahogy
    “rekonstruálni” a dolgot (Meg az elején még azt mondták
    a kamera felvételen látszott hogy a lány megy a hídon

  12. MarcellaB szerint:

    Tuti nem lehetett öngyilkos
    (még pár vizsgája lett volna)
    Már megvolt helye gyakornoknak

Itt lehet hozzászólni !