A Fidesz-KDNP elítéli a stockholmi és egyiptomi terrortámadásokat

Fidesz.hu

A Fidesz-KDNP elítéli a stockholmi és egyiptomi terrortámadásokat

A Fidesz-KDNP elítéli ezeket az aljas és sunyi támadásokat és együttérez a támadás elszenvedőivel – kommentálta Németh Szilárd a múlt héten Stockholmban és Egyiptomban elkövetett terrortámadásokat.

A nemzetbiztonsági bizottság hétfői ülése után tartott sajtótájékoztatóján a testület fideszes alelnöke a skandináv államokra utalva kifejtette: jól látható, hogy a terror elérte azokat az országokat is, ahol a legnagyobb kormányzati támogatással fogadják a bevándorlókat. Hozzátette: bebizonyosodott ismét, hogy az illegális bevándorlás és terrorizmus kéz a kézben jár.

Hányszor kell ennek még bebizonyosodnia, hogy elfogadják azt a magyar álláspontot, hogy a külső határokon kell megállítani az illegális bevándorlást? – tette fel a kérdést a kormánypárti politikus.

Az elhibázott brüsszeli politika miatt több millió ember „szabadon kószál Európában” – mutatott rá, megjegyezve, hogy a skandináv események arról tanúskodnak, olyan emberek készültek terrorcselekményre, akik nem kapták meg az ott tartózkodás jogát.

Jól látható, hogy a milliárdos Soros György által finanszírozott ügynökszervezetek szervezték a vasárnapi tüntetést – fogalmazott a bizottság alelnöke. Hangsúlyozta: „a Soros-aktivisták jó része külföldről volt iderángatva”, céljuk a határok szétzilálása, az illegális bevándorlók ellenőrzés nélküli beengedése, illetve Magyarország kormányának és kormányfőjének befeketítése, gyalázása.

Soros nem akarja, hogy az általa pénzelt szervezetek átláthatóan működjenek, ezért szerveztet az embereivel „utcai balhékat” – húzta alá. Ez az egész már rég nem az egyetemről szól – szögezte le.

Németh Szilárd ugyanakkor köszönetet mondott a rendőröknek a szakszerű, higgadt és törvényes rendfenntartásért, különösen azért is, mert gyakran provokálták őket a tüntetők.

Forrás: Fidesz.hu

2 hozzászólás “A Fidesz-KDNP elítéli a stockholmi és egyiptomi terrortámadásokat” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    A kommunista jelképek kereskedelmi felhasználását ugye tiltani fogják? Vagy az elnyomó rendszernek áldozatul esett magyarok, csak egy “sörre” jók a pénz ellenében?

  2. kerdezo szerint:

    Ruszkik haza!

Itt lehet hozzászólni !