Megette a cenzúra Pityinger hőseit

Csepel.info

verekedesbe-torkollt-az-mszp-es-a-liberalisok

Pityinger, amikor a kezével is dolgozik

Hiába váltotta fel a hétvégén a balliberális szájkaratét Pityinger (Dopeman) László kampánycsapatának kezdőrúgása, a balliberális pártok közötti újfajta párbeszéd nem jelenhetett meg a pártmédiában – derült ki lapunk sajtószemléjéből. A történteket a Simicska Lajoshoz kötődő Magyar Nemzet, a Jobbiknak is pitiző, de alapvetően balliberális Index és a Soros György kegyelemkenyerén élő 444 is kicenzúrázta.

Mint ismert, a nép legegyszerűbb fiai felé nyitó MSZP azt a Pityinger Lászlót indítja egy VIII. kerületi önkormányzati választáson, aki “Dopeman” művésznevén sűrűn ismételt baszdmegolással keresi kenyerét. Az MSZP-s proletárnótás kampánycsapata azonban megunta a balliberális pártok között eluralkodott szájkaratés vitát, és kezdőrúgással indította meg a komolyabb párbeszédet. A rúgás a pillanatnyilag az Együttben politizáló Erőss Gábort érte, aki addig csak fotózgatta és kurvázgatta Pityinger lelkes csapatának tagjait – derül ki a politikát új szintre emelő közéleti személyek beszámolóiból.

A balliberális pártok jelenleg a 2018-as választásra készülnek, és a Momentum Mozgalom megjelenésével rádöbbentek, hogy csak egymástól tudnak szavazókat elcsábítani. Amíg a nagypolitika szintjén az MSZP és a DK a legnagyobb arányban szavazó nyugdíjasok felé nyitottak gyógyszer- és nyugdíjemelési licitet, az Együtt Orbán-fütyüléssel és gender-propagandával igyekszik magához édesgetni a “színesebb” vagy radikálisabb ellenzékieket.

A szavazók elszipkázása azonban nem csak a kormányzópárt elleni radikalizmusban, de egymás kifütyülésében, kritizálásában is megjelent. Az MSZP például rendre Juhász Péter rendezvényeit teszi tönkre – persze csak akkor, amikor nem épp nem Gyurcsányt próbálják valami újdonsággal befeketíteni. Azt egyelőre csak találgatni lehet, hogy a balliberális pártok közötti előválasztás Pityinger-féle “lábbal szavazása” válik-e a jövőben általánossá, vagy megpróbálják egymást baseball ütőkkel, esetleg szamuráj karddal is meggyőzni.

Csepel.info

Egy hozzászólás “Megette a cenzúra Pityinger hőseit” bejegyzésre

Itt lehet hozzászólni !