Németh Szilárd: A kormány készen áll arra, hogy megvédje a rezsicsökkentést

Magyar Idők

00308448-768x575-1-1-1-1

Az élet minden területén nemzeti érdekeink érvényesítésére, ha kell azok megvédésére kell törekedni – hangoztatta pénteken Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke pénteken szombathelyi lakossági fórumán.

Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra, öt olyan kérdés van, amelyben Brüsszel részéről és a nemzeti érdekekkel szemben álló hazai erők részéről támadásokra kell számítani, ezek egyike a rezsicsökkentés. 

Németh Szilárd hangsúlyozta: ezeknek a támadásoknak mindegyike az önrendelkezéshez, szuverenitáshoz való jogunkat kérdőjelezi meg, legyen szó az illegális migráció elleni védekezésről, az adócsökkentés politikájáról, a magyarországi vállalkozásoknak a foglalkoztatás növelését célzó támogatásáról, vagy éppen a rezsicsökkentésről.

A politikus hangsúlyozta: a kormány készen áll arra, hogy megvédje a rezsicsökkentést, a lakossági energiaárak megállapítására vonatkozó jogot szavai szerint továbbra is „itthon kell tartani”, hiszen csak így garantálható, hogy a magyar családok továbbra is az EU-szinten is egyik legalacsonyabb árat fizessék az energiáért, a rezsitartozások pedig tovább csökkenjenek.

Vannak akik az energiapiacot sírják vissza, csakhogy az energiaárak az elmúlt években sohasem csökkentek, hanem mindig csak nőttek a szabadpiacon, mint ahogy az előző szocialista-szabaddemokrata kormány is évről-évre csak emelni tudta az árakat – mondta.

Közölte: 2010 óta a kormány csökkentette a terheket, kimentette csapdahelyzetükből a devizaadósokat, átvállalta az önkormányzatok adósságát.

Az adópolitikával több pénz marad a családoknál és a vállalkozásoknál, amit jelez a kiskereskedelmi forgalom 49 hónapja tartó emelkedése, valamint az is, hogy a költségvetést kis címletű kincstárjegyek formájában ma már egyre inkább a magyar lakosság képes finanszírozni mondta.

Németh Szilárd jelezte, hamarosan újabb nemzeti konzultációt kezdenek, amelyben kikérik az emberek véleményét a jelenleg legfontosabb, az általa is említett új nemzetpolitikai kérdésekről.

„A kormány egyedül nem fog tudni Brüsszelben hadakozni, szükség van a magyar emberek támogatására” – mondta.

Forrás: Magyar Idők

16 hozzászólás “Németh Szilárd: A kormány készen áll arra, hogy megvédje a rezsicsökkentést” bejegyzésre

  1. ZsiványZoli szerint:

    Elakadt a lemez…

  2. Nagyapó szerint:

    Sokaknak még így sem érthető!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. kötelező szerint:

    hála jahvénak a piros kis zsidó szerencsehozó karkötő ott figyel.

  4. kerdezo szerint:

    Azért van rajta a karkötő, mert belehízott, és nem tudja levenni.

  5. kerdezo szerint:

    „A kormány egyedül nem fog tudni Brüsszelben hadakozni, szükség van a magyar emberek támogatására” – mondta.

    És ha valamit a magyar emberek nem támogatnak, akkor rögtön mocskos libsi, komcsi, hazaáruló… érdekes felfogás ez.
    Ha arra kívváncsi a kormány egy-egy kérdésben, akkor ne konzultálgasson, hanem népszavaztasson ❗

  6. Nagyapó szerint:

    kötelező csak ennyit értett meg a cikkből. Elárulom azért, a karkötők színe piros-fehér-zöld és piros-kék. A színek jelentése nem mindenki számára ismert.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. csapajev szerint:

    …Itt már mindenki megbolondult?
    Semmit sem kell megvédeni semmitől!
    Brüsszel adja a rengeteg!!! pénzt!
    Egyszer mindenképpen el kell számolni vele….

  8. kispajtás szerint:

    A 15 mill. magyarból 10 millió majd fizet…
    Egyébként vicces ezt az eseményt lakossági fórumnak nevezni, amikor a város prominensein és a kivezényelt önkormányzati testületen kívül legfeljebb 10-12 hallgató ült még a teremben.

  9. királyerdei szerint:

    Allahu Akbar!

  10. kispajtás szerint:

    Jeszenszky: Orbánék kitalált ellenségek ellen harcolnak, hogy eltereljék a figyelmet az életszínvonalról
    A volt külügyminiszter szerint életszínvonalunk egyre tragikusabb, és csak mi keresünk barátokat keleten és ellenségeket nyugaton. Orbánék félrevezetik a magyarokat.
    A Magyarország uniós felvételi kérelmét 1994-ben benyújtó Jeszenszky Géza szerint egyedül vagyunk az Európai Unió tagjai között, akik mérkőzést folytatnak Brüsszellel.

    Orbánék könnyen megtehetik ezt, hiszen a kizárás nem fenyegeti Magyarországot és Orbán sem vezetne ki minket az Unióból, hiszen akárhányszor úgy tűnt, rosszul járhatunk, akkor visszakoztak, törvényeket módosítottak.

    A nagyobb baj Jeszenszky szerint az, hogy nem csak a Brüsszel vívott csatában vagyunk egyedül Európában, de abban is, hogy míg a magyarok alacsony színvonalon élnek, és ellenségképekbe kapaszkodnak, addig a szomszédos országok és a balti államok egyre jobban élnek, és nem keresnek ellenségeket.

    Orbánék félrevezetik a magyarokat, miközben a cél az lenne, hogy olyan életszínvonalon éljünk, mint az ellenségnek beállított Nyugaton. Ennek a félrevezetésnek belpolitikai célja van, de a legtöbb ember már rájött arra, hogy a barátokat nem keleten kell keresni.

    Jeszenszky szerint Oroszországban olyan politikát lehet látni évek óta, ami a „cárizmust, hódító politikát és még inkább a sztálinizmus politikáját idézi”.

  11. Kötelező szerint:

    Tata, hol lát maga kéket?
    Egy fekete meg egy kabbalista piros. Zsidóbérenc. Fáj magának tata azért mentegeti.

  12. Kötelező szerint:

    Zsidóbérenc. Hogy grószfater is megértse.

  13. ZsiványZoli szerint:

    Az egész parlament zsidóbérenc.

  14. Vazul néni szerint:

    Most ,hogy már a figyelem nincs elterelve Jeszenszky által,Orbán nagyon jól teszi a “dógát “

  15. hihetetlen szerint:

    Jah, az árnyékszékben…

Itt lehet hozzászólni !