Hablaty, hamuka, hazugság – Németh Szilárd már tudja, hogy hívják az atomfertőzött nyulat

168 Óra

Hablaty, hamuka, hazugság – Németh Szilárd már tudja, hogy hívják az atomfertőzött nyulat

A Soros nevű ördög ma már nem a falon van, hanem a hétköznapjainkban – állítja a Fidesz alelnöke. Németh Szilárd szerint a liberálisok virtuális valóságukkal, pénzzel, gazdasági érdekkel és hatalommal egész Európát befolyásolnák.

Meg van győződve róla, hogy Brüsszel a gyarmatbirodalmi hátsó udvar szerepében tartaná Magyarországot. Márpedig ő tudja, milyen egy hátsó udvar, mert ott nőtt fel: ott van a retyó meg a sufni.

– Azt nyilatkozta: a Magyarországra ér­­kező menekülteknek jó, hogy konténerekben lakhatnak.

– Igen, mert az. Én kilenc négyzetméteren nőttem fel, szívesen laktam volna egy ilyenben, a szüleim is elfogadták volna. Akkor nem kellett volna annyit dolgozniuk egy 48 négyzetméteres lakásért. Maradjunk ennyiben.

– Milyenek ezek a konténerek?

– Lehet benne aludni, olvasni, a vízellátás is megoldott. Gyerekként táborozáskor ennél kisebb faházakban laktunk, amit mi csak „kutyaólaknak” hívtunk. És a szüleink még fizettek is érte. Ha ezek az emberek életük végéig ilyenekben élnek, akkor is jobb körülmények közé kerülnek, mint a háborús övezetben, ahonnan jönnek.

– Ezek szerint háborús övezetből jönnek? A kormány szerint gazdasági bevándorlók.

– A kilencven százalék gazdasági bevándorló. Szervezetten és törvénytelenül érkeznek Európába. Az EU-s bürokraták csalogatják, a Soros-csapatok bujtogatják, kiképzik, pénzelik, az embercsempészek utaztatják, megdolgozzák, busásan lenyúlják, majd ráteszik őket a lélekvesztőkre. Ez ám az összhang, a furcsa koalíció.

– Így testileg és lelkileg is összetörnek, mire ideérnek.

– Teljesen felesleges idejönniük. Ha az unió összeszedné magát, és a határok megvédésével, tőkekihelyezéssel, békerendezéssel meg az embercsempészek elfogásával rendezné a helyzetet, a migránsok száma alaposan megcsappanna.

– Hetente háromszáz, erősebb időszakban ezeregyszáz menekült érkezik a határhoz. Ez sok?

– Persze hogy sok. Ráadásul veszélyes a helyzet. A 2015-ös csúcs idején 1,3 millió ember érkezett Európába, 2016-ban egymillió-kétszázötvenezer: a szerény ötvenezres csökkenés az EU–török-megállapodásnak volt köszönhető. De hogy ott is mi lesz! Kiderült, hogy Törökországban mégiscsak működik valamilyen demokrácia, hisz népszavazásra készülnek. A már Európában lévő török közösségeknél pedig kampányolni akarnak, mint otthon. Ezt hova tetszik tenni? Nekünk már van tapasztalatunk a végvári ütközetekből, Buda elestéből, Mohácsból. Ideje volna, hogy Brüsszel végre ránk figyeljen. Nagy az unió felelőssége, nem kéne idehívni mindenkit, nem kéne hazudni, egy másik, talmi „valóságot” építeni.

– Milyen másik valóságot?

– Van a valódi valóság, amiről Orbán Vik­­tor beszél, és van az elmúlt néhány évtizedben a liberális diktatúra által felépített álvalóság.

– Liberális diktatúra?

– Napnál világosabb. Csak abban a térben lehet mozogni és annak kell mindig és mindenben megfelelni, amit a liberális megmondóemberek állítanak. Mindenféle szép eszmék mögé bújnak, és az akaratukat ráerőltetik az emberekre. Hogy lehet olyat mondani, hogy fogadjuk szeretettel a beáramló, mindent legázoló illegális bevándorlókat, akik elveszik az emberek munkáját, szociális biztonságát, veszélyeztetik a közbiztonságot, akár bombát robbantgatnak? Ajánlom figyelmébe Jonah Goldberg Liberálfasizmus című könyvét.

– Liberálfasizmus? Nagyon belehúzott.

– Miért, csak a nemzetiszocializmus szóösszetétel használható? Az egész liberális világ diktatúrába fordult.

– Az is álvalóság, hogy fényképek, orvosi látleletek, szakemberek beszámolói támasztják alá a menekültek bántalmazását?

– Határozottan visszautasítom, hogy a magyar rendőrök bántanák a menekülteket. Hazudnak, mint a vízfolyás, tendenciózusan összeraknak minden részletet.

– A Legfőbb Ügyészség a minap közölte, hogy két rendőrt ítéltek el gyorsított eljárásban, mert migránsokat bántalmaztak a déli határon: egyikük térddel arcon rúgott egy ülő menekültet, a másik közelről könnygázzal arcon fújt egy, a kerítés túloldalán álló embert.

– Ezeket az egyedi és elszórt eseteket kívülről nem tudom megítélni. Minden intézkedésnek megalapozottnak, szükségesnek, arányosnak és fokozatosnak kell lennie. Aki nem a határátkelőn akar bejönni, számítson rá, ha agresszíven ugrabugrál, nem működik együtt, arcon fújják. Nézze meg, mi történt a minap a kiskunhalasi szálláson, ahol a menekültek megostromolták a kerítést és ketten meg is pattantak. Mit kéne csinálni? Létrát adni nekik, hogy másszanak át? Ezeket az embereket biztatják, kioktatják, rengeteg provokációt hajtanak végre. Miközben Magyarország a nemzetközi szabályokat eminensen betartja.

– A Legfőbb Ügyészség azt is közölte: 2015 szeptemberétől idén márciusig menekültek 44 esetben jelentettek fel rendőröket, 32 ügyben megszüntették az eljárást, öt esetben jelenleg is zajlik a nyomozás. Van közöttük kötelességszegés, bántalmazás, csoportosan elkövetett bántalmazás.

– Hogy 44-ből 32 esetben megszüntették az eljárást, az nagyon jó arány.

– A többi belefér?

– Hogyne férne bele! Nézze meg a német vagy osztrák statisztikákat. A mi rend­­őreink és határőrizeti szerveink példásan látják el feladatukat: megvédik az országot, a magyarok biztonságát. Köszönet érte!

– És a dokumentált adatok?

– Hablaty, hamuka, duma, hazugság. Mondjam még másképp?

– A miniszterelnök emberi jogi handabandát mondott.

– Igen, ez a tökéletes kifejezés. Egyetértek vele. És vállalom a megbélyegzést. Már szinte kezdem élvezni. A liberálisok azért építették fel virtuális valóságukat, mert brutálisan nagy pénz és gazdasági érdek, hatalom van mögötte. Mindezzel egész Európát szeretnék befolyásolni.

– Mi a bizonyíték erre?

–A pénz honnan jön? Gyuri bácsitól, nem? Neki meg elég jó üzletei vannak, mindig bejön a számítása. Ha akarja, bedönti a fontot, és mégsem lesz semmi baja. Ki védi őt? Hogy áll össze a rendszer?

– Egyes politikai elemzők szerint inkább arról van szó, hogy a kormány rendre ellenséget talál magának, most épp Soros Györgyöt.

– Ezek Soros-elemzők, tele velük a padlás. Hagyjuk már őket.

– Folyamatos az ellenséggyártás Sorostól a civileken át a brüsszeli bürokratákig.

– Ugyan! Nem ellenséget keresünk, hanem megmutatjuk a valódi valóságot. Ez a Soros nevű ördög nem a falra van festve, hanem itt él velünk a hétköznapokban. A rendszerváltás óta sokan az ő világát építik, egyik diktatúrából a másikba eshetünk. Mi azt hittük, szabad ország lehetünk. Többször egyedül védtük meg Európát a töröktől, a tatártól, most schengeni országként ugyanez a feladatunk.

– Brüsszel az új nagyhatalom, ami ellen felvettük a harcot?

– Erről szól a fáma. A brüsszeliek ki akarják terjeszteni a hatalmukat. Ők nemzetiségekben és egyesült államokban gondolkodnak, mi a szabad nemzetek együttműködésében. A csatlakozáskor úgy nézett ki, magyar nemzetként a soknemzetű Európa szabad közösségének a tagja lehetünk. Európa a mostani politikával épp ezt az európaiságot ássa alá. Mi lesz a szabad mozgással, amikor az új, szisztematikus határellenőrzés lép életbe? Hány órát állnak majd a magyarok igazságtalanul, mondjuk, a horvát vagy román határon? Miközben meghívják az illegális migránsokat, az uniós polgárokat meg igazságtalanul büntetik?

– „2016-ban kiderült, hogy Brüsszel újabb és újabb gazdasági jogosítványokat akar magához venni a tagállamoktól. Az akció neve brüsszeli nyelven szociális pillér” – jelentette ki az adópolitika nemzeti hatáskörben tartásáról a miniszterelnök az idei évértékelőjén. Ehhez képest Marianne Thyssen, a területért felelős uniós biztos Budapesten azt mondta: szó sincs arról, hogy az Európai Bizottság jogköröket venne el a tagállamoktól vagy szabályozná a rendszereiket. Mi ez, ha nem ellenséggyártás?

– A brüsszeli hölgy vagy nem volt jól felkészítve, amit kétlek, vagy nem mondott igazat. Ilyen egyszerű. Azért jött ide, hogy a helyzetet elsimítsa.

– Elsimítsa?

– Ha a magyar miniszterelnök nem állt volna bele kőkeményen a vitába, az ügy úgy csúszott volna át, ahogy kell.

– Mi csúszott volna át min?

– Ha a terv megjelenik az európai jogszabályokban, márpedig ez a szándék, akkor a végrehajtása kötelező. A hölgy azért jött ide, hogy kampányoljon kicsit, hiszen tudja, a döntéshez a miniszterelnökök tanácsának egyhangú állásfoglalása szükséges.

– Azzal kampányol Thyssen asszony a döntés mellett, hogy azt nyilatkozza, nem is akarják?

– Taktikáznak. Ezért Varga Mihály okosan úgy nyilatkozott: ha Brüsszel nem megy neki a magyar adójogszabályoknak és a munkahelyteremtő állami támogatásoknak, akkor mehet a történet. A nyugati országok már húsz éve megerősítették saját nemzeti cégeiket, és most nem akarják, hogy a magyar vállalatok európai szinten versenyképesek legyenek. Ezért ekkora a mellény. Az a jó nekik, ha maradunk a gyarmatbirodalmi hátsó udvar. Én a hátsó udvarban nőttem fel, tudom, milyen. Ott van a retyó meg a sufni. Brüsszelben nem széplelkek dolgoznak, kőkemény érdekharc folyik, minden a lóvéról meg a hatalomról szól. Mint a kocsmában, a sör-virsli szkanderpartiban.

– Az se rossz módszer, hogy Paks bővítésével orosz gazdasági, politikai hídfőállás épülhet Magyarországon.

– Paksozunk? A fiam azzal jött haza az iskolából, hogy van egy vicce. Hogy hívják az atomfertőzött nyulat?

– Hogy?

– Paksifüles!

– Erős.

– Jó, nem?

– Visszatérve: állítólag az orosz lobbisták, sőt akár az orosz maffia is teret nyerhet itt.

– Ugyan már! Magyarország jövője akkor biztosított, ha minden nagyhatalommal jóban vagyunk, méghozzá a saját érdekeinket szem előtt tartva. Egyensúlyozó szerep a miénk. Ezt hívják diplomáciá­­nak. Nem mindig nagy, romantikus győzelmekre van szükség.

– A sok új párttal szemben hogyan védekezik a Fidesz?

– Sehogy. Önzők és megbízhatatlanok, csak a hatalmat akarják, egyik sem arról beszél, mit kell tenni az országért.

– Gémesi György pártja a Fideszből kiábrándult jobboldali szavazókat célozza.

– Kamu.

– Mi kamu?

– Akik a jobboldalon tűnnek fel, nyilvánvalóan arra törekszenek, hogy megosszák a jobboldalt. Viszont Gémesi bizton számíthat Dávid Ibolya és Herényi Károly szavazatára.

– Pukli István új pártjával is a kiábrándult jobboldaliakat akarja.

– Tyű, egymás után ugranak fel a nagy nevek!

– Őt egy korábbi interjúnkban a kom­­munisták ügynökének titulálta.

– Mert az. De csak csinálja, nem tartok tőle. Ezért fizetik.

– Az új, balos formációk viszont a baloldalt szalámizzák. Egyesek szerint ez a Fidesznek a legjobb, ezért akarnak tényezőt csinálni a Momentumból.

– Ugye nem azt akarja mondani, hogy a Momentum léte a Fidesz érdeke– Mert az vicces lenne. A Momentum tagjai nem fideszes gyerekek, hátterük és támogatóik az MSZP–SZDSZ köreiből kerülnek ki.

– A kormánysajtó teljes erejéből lövi a 143 momentumos fiatalt.

– Felkérezkedtek a színpadra, és most csodálkoznak, hogy ott más aktorok is vannak– Mégis mit vártak– Hogy nem tudjuk, ki irányítja őket a háttérből– Amikor birkózóként láttam, hogy én vagyok a gyengébb, sejtettem, hogy belevágnak a szőnyegbe. Jobbára így is történt. De sosem súgtam az ellenfél fülébe, hogy cseréld már a birkózócipődet balettcipőre.

– Miért kell ekkora kartácstüzet ereszteni az egyszázalékos formációra?

– Azt mondták, csak az olimpia ellen mennek, miközben az első perctől az volt a céljuk, hogy bekerüljenek a politikai vérkeringésbe. Bekerültek, de akkor ne finnyáskodjanak. Támadnak minket, nekünk meg jogunk van védekezni. Azzal kezdték, hogy nem fogadják el egyetlen párt támogatását sem, majd az LMP, az MSZP, a DK és az Együtt szállította nekik az aláírásokat. Pedig még egy teljes év van a választásokig. Brutális lesz.

– Brutálisabb, mint korábban?

– Igen. Nyilván óriási támadás ér majd minket Brüsszelből, a liberális média részéről, lesz lejáratás, karaktergyilkosság, kapunk majd hideget-meleget. Fo­­lyamatos nyomás alatt leszünk. A szélsőbaltól a szélsőjobbig összefognak ellenünk. Az összes időközi választásból jól látszik, hogy egy kottából játszanak. Ajkán visszalépett a szoci jelölt, mert erősebb volt a jobbikos. Salgótarjánban a szoci volt esélyes, ezért ott a Jobbik nem kampányolt. Kipróbálták a szentendrei modellt is: ne pártok legyenek, hanem álcivil jelölt. Most Zuglóban a Jobbik nem indít jelöltet. Összeborulás lesz, mindenki a Fidesz ellen. Mit is mondott Majtényi László az államfőjelölti beszédében– „Olyan országot szeretnénk, amelynek minden polgára egyformán kedves gyermeke, legyen bár politikailag középen vagy álljon valahol szélen, akár legszélen.” Majtényi a szélsőbaltól a szélsőjobbig mindenki köztársasági elnöke akart lenni

– Ez lenne az ideális, nem?

– Hogy kirekesztő legyen?

– Mi a kirekesztő ebben?

– Az Alaptörvény pontosan fogalmaz: 1944. március 19. és 1990. május 2. között elveszítettük a nemzeti önrendelkezésünket, náci és kommunista, szélsőséges diktatúrában éltünk. Mára a liberálisok ugyanolyan kirekesztők, mint a nácik meg a komcsik, sőt szövetségre is lépnének velük.

5 hozzászólás “Hablaty, hamuka, hazugság – Németh Szilárd már tudja, hogy hívják az atomfertőzött nyulat” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    “Kiderült, hogy Törökországban mégiscsak működik valamilyen demokrácia, hisz népszavazásra készülnek.”

    Kiderült, hogy Magyarországon még sincs demokrácia, hisz nem lesz semmilyen népszavazás.

  2. névkötelező szerint:

    Ez az ember az ország szégyene.

  3. 2084 szerint:

    Kérdező: A liberálisok inkább csendben kussoljanak metró ügyben.
    Húsz évig hülyítették a 4-es metróval a népet, amibe aztán bele is buktak, ahelyett, hogy felújították volna a meglévő 2-es és 3-as vonalat és továbbvitték volna külső részekre (M3: Káposztásmegyer, M2: Kelenföld) töredék pénzből, mint amennyibe a francia Alstom és a Demszky-klán kitömése került.

  4. Nagyapó szerint:

    A 168 Óra szabadfogással próbálkozott. Németh jobb ebben.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !