Barbárok

Csepel.info

A fenti kép a Szent Imre tér HÉV-megálló felé eső buszmegállójáról készült ma reggel. A képet azonban akár tegnap is készíthettük volna, ugyanis a vélhetően sörösüveggel szétvert két üvegtábla a sörösüveg darabjaival együtt már tegnap is ugyanúgy, ugyanott volt látható.

A lenti képet kissé közelebbről nézve a jobb szemű olvasóink azt is láthatják, hogy a törött üvegtábla romjaira a buszra váró polgártársak az elszívott cigarettáikat is rádobálták. Bizonyára túl messzinek érezték a kukát.

25 hozzászólás “Barbárok” bejegyzésre

  1. Attila szerint:

    Gordon csak nem viselt meg valamelyik hozzászólás? 😀

  2. Gordon szerint:

    Nem, csupán a mázolás előkészítésével és magával a munkával való foglalatoskodásom miatt csökkentettem a jelenlétemet az infon (hi-hi 🙂 átvedlettem szobafestőnek, csak nem osztráknak…). De miért kérdezed tőlem ezt, és miért épp ennél a bejegyzésnél, ahol te vagy az első hsz-elő? Hiányzom? 🙂

  3. miska72 szerint:

    Jó a kép! Hol voltak a rendőrők?A rendőrkapitányságról ODA LEHET LÁTNI! Nem kicsit! Nagyon! Vagybevolt sz@rva a rendőr aki szolgálatban volt? Nem mert intézkedni? Vagy nem kapott azonosítót és azért nem intézkedett!
    Gazemberek vigyáznak Csepelre!

  4. csepeli szerint:

    Mindezt úgy, hogy 20 méterre van a rendőrség. Bár azoknak teljesen mindegy, egyik barátomat a posta mellett verték meg garázda elemek pár éve…

  5. miska72 szerint:

    Nem hallottáhk a csörömpölést?
    Rohadt gazemberek! Csak a politikai megrendelésre tudnak intézkedni!
    Az egész bandát LECSERÉLNI!

  6. Öreg halász szerint:

    Én egyetértek a kamerákkal, de ide nem kellett volna, csak előre nézni. De az is gáz, hogy még a szombati vihar által levert faágak is szanaszéjjel hevernek.

  7. miska72 szerint:

    Magyar rendőr velünk van?

  8. Öreg halász szerint:

    Én hét csikket számoltam az üvegszilánk-halmon. Egy hét alatt vajon mennyi gyűlne össze? Nekem úgy rémlik ráadásul, hogy ott van kuka (nem dohányzom, így nem merek megesküdni rá), de ettől függetlenül, azon a részen csikkből van a humusz is. Bocs: hamusz.

  9. Jeniszej szerint:

    Mondtam én már nem az autósok motorosok a potenciális bünőzők!
    Jaj, hát nekik van rendszámuk – bizony ám!
    Ide a kamerát de, nem az elavult idejét múlt olcsón beszerezhető leirt,
    Ócska kamerákat. – Talán olyat, mint amit már hold figyel elő kamerák után, kifejlesztettek, hogy valami hasznosuljon is az emberiségnek a modern technikából.
    Belátom ezeket is elkel adni valakinek. – biznic ez is!
    Felbontás meg pixel szám – kicsi meg kevés – ez nem segítene a szorgos “szolgálunk meg védünk” seregünknek. Ezek a kamerák által szolgáltatott képeken talán saját édesanyánkat sem ismernénk fel, – lehet.
    Akkor meg minek?

  10. Jeniszej szerint:

    A végén majd csak meg lesz a raktáron lévő kamerák helye a kerületben.

  11. miska72 szerint:

    És a tettesek most se lesznek meg, mint indíg!
    Fogtak már el ilyen rongálót?
    A kispostánál lévő telefonfülke üvegeit rendszeresen kitörik!
    Csak 1-2 hétig, max 1 hónapig kellene megbújni a bokorba, hogy a tettes, tettesek meglegyenek!
    Dehát, MAGYAR RENDŐR VELÜNK VAN!

  12. lilike szerint:

    Azon már meg se kell lepődni, hogy üvegeket törnek be, hiszen ezt eddig is csinálták! Az ebben a szörnyű, hogy közvetlen közel a rendőrséghez! Tényleg minek vannak itt Csepelen a rendőrök? Nem lehet őket az utcán látni, de az a gyanúm, ha lennének is feleslegesen, mert nem sokan vannak akik úgyse bíznának bennük mert a bizalmat már rég nem érzünk irántuk. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül! Ja! Soha nem voltam tüntetésen, nem ezért mondom.

  13. unkasz szerint:

    Dohányzol, nem dohányzol, a csikk azért nem egy olyan dolog, amit megterhelő elvinni a legközelebbi kukáig. Persze ha épp jön a busz, akkor le kell dobni a földre, mikor már kinyílt az ajtó egy utolsó mélyet beleszívni, majd felszállás után kifújni az utastérben. Istenem, ezt a primitívséget, emberek könyörgöm, emeljünk már egy szintet!

  14. miska72 szerint:

    Hol tart az ügy? Van már gyanúsított?

  15. Jani szerint:

    Gyanúsított?:)))) Minek?:))))) Beviszik és kijön. Még az is benzinbe kerülne!:)))

  16. miska72 szerint:

    Ja most jut szembe, nincs pénz benzinre! Ez mindent megmagyaráz!
    Olyan messze történt a rongálás, hogy odáig nem lett vola elég a benzin?

  17. Dr.Hause szerint:

    Csak azért, hogy mindenki pofára essen! Az elkövetők rögtön meglettek. A szemem láttára vitték be őket épp mentem dolgozni a HÉV-vel. Csak ha ennyire fikázzátok a rendőröket akkor ha valami történik veletek ne rohanjatok hozzájuk. Elég furcsa, hogy 12 éve élek Budapesten de még soha nem volt bajom a rendőrökkel. Érdekes módon velem mindig normálisak és kulturáltak voltak. Pedig ha nem HÉV-vel akkor autóval közlekedek és már egy jó párszor megállítottak. Hogy lehet ez?

  18. miska72 szerint:

    Dr. Hause, akkor erről nyilatkozhatna a rendőrség is!
    De hallgatnak mint sz@r a gazban!
    Köszönjük az infot. 😉
    Pedig unalmukban biztos olasnak csepel.infot!

  19. Dr.Hause szerint:

    Minek nyilatkozni is bármiről. Én sem nyilatkozok arról, hogyan sütöm a kenyeret, más se nyilatkozik arról, hogyan hegeszti össze az elemeket. Én is szoktam olvasni a Csepelinfot. de ezidáig nem szóltam hozzá semmihez, csak már kicsapta a biztosítékot nálam az, hogy mindenki olyan iszonyatosan okos és annyira tud mindent, mindenről, mindenkiről. A rendőrök is olyan emberek mint mi. Mindenki foglalkozzon a saját dolgával. Mindenki nézzen magába és találja meg saját szemében a gerendát és ne más szemébe a szálkát. Legközelebb meg akkor szóljatok hozzá, ha a híreket teljes mértékben ismeritek és ráláttok, hogy mi az igazság, mert az az ember aki csak találgatás alapján bánt meg másokat legyen az bárki az az én szemembe nem más mint téged idézve sz@r a gazban.

  20. miska72 szerint:

    Tisztelt Dr. Hause!

    A mondanivalódban ellentmondást látok.

    Azt írod :

    “Legközelebb meg akkor szóljatok hozzá, ha a híreket teljes mértékben ismeritek és ráláttok, hogy mi az igazság, ”

    Mi csak azt a HÍREKET ismerjük, hogy megrongáltak egy megállót a rendőrség közelében.
    Mivel olyan HÍRRŐL NEM HALLOTTUNK, hogy a tettest, vagy a teteseket ELKAPTÁK, így csak a tényeket ismerjük!

    Te tájékoztattál minket, hogy a tetteseket ELKAPTÁK!
    De ez csak egy MAGÁNSZEMÉLY nyilatkozata. A HATÓSÁGOK egyenlőre NEM ERŐSÍTETTÉK MEG!

    Tudod van egy olyan mondás messziről jött ember azt mond amit akar.
    Mivel tudod bizonyítani az állításodat?
    Mert a rongálást fénykép bizonyítja!
    MONDOM ETTŐL MÉG LEHET?HOGY IGAZAD VAN! CSAK NEM TUDOD BIZONYÍÍTANI. 😉

  21. miska72 szerint:

    És valjuk be a hatóságoktól egy ilyen nyilatkozat azért jobban hangzana. 😉

  22. Dr.Hause szerint:

    Semmivel nem tudom bizonyítani. Én nem vitatkozok tovább, ez az utolsó hozzászólásom, inkább maradok mint olvasó. Eddig is jó volt úgy, teljesen hülye voltam, hogy hozzászóltam.

    U.i.: épp erről beszélek, hogy nem tudunk semmit a valóságról még is mindenki olyan okos. De nem csak erről a cikkről írtam, mert a többinél is ugyan ez a helyzet/ mármint okoskodás, rágalmazás a teljes tények hiányában. Olyan emberek megbántása, megítélése akiket személyesen nem is ismertek/, az én szemem meg biztos káprázott.

  23. miska72 szerint:

    Dr. Hause az a baj hogy én ismerem őket!
    TAPASZTALAT!

    Nem tudom mióta olvasod a csepel.infót, de nekem csak ROSSZ tapasztalataim vannak a ratóságokról!

    Aki 1-et rúg belém 3 rúgok vissza!

  24. […] 23-án írtunk először arról, hogy – vélhetően sörösüveggel – szétverték egy buszmegálló két üvegtábláját a Szent Imre téren. A helyszín akkor már legalább egy […]

  25. […] üvegszilánkokat – értesült a Csepel.info. Ahogy arról hírt adtunk, vandál módon verték szét a buszmegálló két üvegtábláját, melyet azonban az illetékesek csak a Csepel.info-n […]

Itt lehet hozzászólni !