NOlimpia: nyuggerkommandó tizedeli az aláírásokat?

Adatbázis-polgárháború dúl a baloldalon

Csepel.info

momo_00101

Fotó: Facebook

Rafinált nyugdíjasok járhatják a Momentum Mozgalom olimpiaellenes aláírásgyűjtő standjait, hogy hamis adatokat kreáljanak. A módszer egyszerű: maguknak hamis nevet és címet írnak be, mások adatainál pedig a hatosokat suttyomban átírják nyolcasra. Így már érvénytelenné válnak ezek az aláírások. Ha a az átírás lakcímnél történik, az adatbázis egy része is használhatatlan lesz – derül ki a Csepel.info egyik hozzászólásából.

Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak? – juthat eszébe az olvasónak a Csepel.info fórum-hozzászólását látva. Még csak alig pár nappal ezelőtt bontotta ki szárnyait a kormányellenes Momentum Mozgalom, és máris hasonszőrű, kormányellenes “nyuggerkommandók” tizedelhetik az adatbázisukat. Az indok egyszerű és logikus: a régi balliberális pártok hívei szerint a pártjaik eltakarítását hirdető ifjoncok csakis “orbánbérencek” lehetnek. Az nem derül ki a hozzászólásból, hogy MSZP-s vagy DK-s akcióról lehet-e szó. Az viszont biztos, hogy a 444 szerint az eltakarításra szánt összes párt beindult, a DK pedig egyenesen a saját adatbázisába gyűjti az olimpiaellenes aláírásokat.

“Tegnap érddekes volt buszon hazafelé. 5 idősebb nyugdíjas is utazott, akik hangosan politizáltak.Idegesítő volt, mert az egyik félpercenként üvöltötte,h MERT ORBÁN EGY G…CI. Na az egyik mondta, h aláírt ezeknek a mozgalmároknak. De nem ám akárhogy,mondta, hanem úgy,hogy más nevet írt és még két másik névnél átjavította a 6os számokat nyolcasra.Kisköcsög mind mondta, és h máshol is ezt csinálja.Megy végig a városon és nem is ott gyűjtenek ezek ahol sok az ember.És h szerinte Orbán indítotte azeket, mert az olimpia csakürügy h csétverjék a tapasztal polotikusokat meg pártokat. Azt mondták Gyurcsány is ezt mondja, és igaza van kell tapasztalat.Mert az Orbán. egy 🙂 De Gyurcsányon összevesztek az egyik azt mondta h ővolt a legjobb a másik meg h úgysincs esélye és őmeg szétverte az mszp-t. Baszlki ezek tök égők voltak”

Mióta újramelegítette a Momentum Mozgalom az olimpiaellenes népszavazást, és 138 ezer aláírást próbálnak összeszedni majd adatbázisba gyúrni pártként való indulásukhoz, a régi balliberális pártok is lázas adatbázis-építésbe kezdtek. Aláírásokat gyűjt a DK, az LMP, az Együtt és a Párbeszéd, de szintén támogatja az ügyet az eredetileg olimpiapárti MSZP is.

Csepel.info

8 hozzászólás “NOlimpia: nyuggerkommandó tizedeli az aláírásokat?” bejegyzésre

  1. Balos szerint:

    Ha másfél évvel ezelőtt indulnak, hasznosak lettek volna. Talán megindulhatott volna a baloldal megújulása. Most már nem új pártalakulatok kellenek. Így most csak kárt okoznak.

  2. Nagyapó szerint:

    A Fővárosi Közgyűlésben a baloldali szavazók egy része az olimpia megrendezésére, másik része ellene szavazott (Tóth József, Karácsony Gergely, Horváth Csaba simlisen nem nyomott gombot!)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  3. kerdezo szerint:

    Egy kommentből generálni cikket… A csepel.info ujabb melysegeket ert el.
    Az idezett komment bennem felvettette, hogy “A néma mondta a süketnek, hogy a vak látta…” vagy “A vak látta, hogy a néma valamit a süketnek súg a fülébe”

  4. admin szerint:

    Kerdezo: a DK kamu aláírásgyűjtése szépen beleillik ebbe a képbe. Lesz még ebből botrány, majd meglátja. Nem egy botrány lett hasonló fórumbejegyzésből. Ez a hatos átírása nyolcasra annyira sunyi ötlet, hogy biztosan nem kitaláció.

  5. oszdmeg szerint:

    hogy kik is ezek:

    – a Mécs gyerek: MSZP-SZDSZ-es Mécs Imre fia

    – Donáth Anna: az MSZP-s Donáth László lánya

    – Orosz Anna: Budapest Institute-os luvnya, ahol CEU-s görényekkel dolgozik együtt. egyik alapítója Váradi Balázs, Gyurcsány egykori főtanácsadója
    http://budapestinstitute.eu/index.php/magunkrol/munkatarsak/hu

    – Fekete-Győr András: apja a betétbiztosítási alap vezetője. ő azért érdekes, mert Trócsányi ügyvédi irodájában dolgozott, aztán egy CSU-s német EP képviselő asszisztense volt. kettősügynök?

    – Hajnal Miklós: szintén CEU-s majom, aki olyan ‘civil szervezet’-nek dolgozik (Global Public Policy institute), amelyiket soros pénzel, és Soros fia, Alexander Soros az egyik prominense.
    http://www.gppi.net/about/advisory-board/

    jah meg az a hülyegyerek, aki az Együtt színeiben indult, csak ugye támogatottság hiányában ki a tököm szavazta volna meg…

    politikai árvák…jah
    meg a politikai paletta minden oldaláról…jah

    Ha ezeket kideríteni, feltérképezni, mögötte a sémát meglátni 10 perc volt, akkor kedves fideszurak mit tetszenek csinálni? A csapból is ennek kéne folynia napok óta, hogy az emberek lássák kik is ezek.

    Valamint azzal miért nem példálóznak, hogy 2010 előtt a hős Bajnai Gordonka is támogatta az olimpiát, a BOM tagja volt. Ugyanígy a drágalátos Pásztory Dórika is.
    Akkor szarabb volt mind a hazai, mind a globális gazdasági helyzet, és még szó sem volt az agenda 2020ról, hogy olcsóbb olimpiákat rendezzenek a jövben a rendező országok/városok.

    http://www.bomalapitvany.hu/hu/rendes-tagok

  6. Hajrá Csepel szerint:

    Szerda délután jövök melóból. Mit látok a sétáló utcában? Egy 60 év körüli, három fogú emberke ( fogait leszámítva,kicsit hasonlított a Pálffy nevű tántorgó politikusunkhoz) bőszen kommunistázza a nolimpiát aláíró huszonévest! Én nem írok alá pártembereknek semmit, de mégkérdeztem az egyiket, hogy nem zavar ez a hulladék, arrébb vigyem pár méterrel? Válasz: Köszönöm, de majd elfárad és elmegy.Ettől nem lesz kevesebb aláíró!

  7. […] szerint a baloldali pártok egyike gyaníthatóan adatmegsemmisítő nyuggerkommandókat, a DK pedig bizonyítottan egy kamu aláírásgyűjtő internetes oldalt is indított a […]

Itt lehet hozzászólni !