Szabó Szabolcs is ráhágott a Momentum kezdeményezésére

Egyre durvább az adatbázisok csatája

Csepel.info

szabonolimpia

Fotó: Facebook

A Szabó Szabolcsot és a többi levitézlett balliberális politikust eltakarítani készülő Momentum Mozgalom olimpiaellenes aláírásgyűjtéséhez csatlakozott Szabó Szabolcs – derül ki a politikus Facebook-oldaláról.

De senki ne higgye, hogy ez önzetlenség. Az olimpiaellenesség csak ürügy arra, hogy a Momentum Mozgalom néven megalakult új kormányellenes politikai szervezet összegyűjtse lehetséges támogatóinak személyes adatait. Azért indult most el hirtelen az összes balliberális párt is aláírást gyűjteni, hogy elhalásszák előlük az adatbázist. 

Információink szerint a baloldali pártok egyike gyaníthatóan adatmegsemmisítő nyuggerkommandókat, a DK pedig bizonyítottan egy kamu aláírásgyűjtő internetes oldalt is indított a kezdeményezés megakadályozására, és az adatok lehalászására.

Az ellenzéki pártoknak púp a hátukra az új konkurencia megjelenése. Így sem megy a hatalomtechnikai egyezkedés. Jelenleg Csepelen például Szabó Szabolcs azzal zsarolja a többieket, hogy ellenjelöltként fog indulni egy esetleges MSZP-DK választási koalíció esetén. Ez még egy olyan balliberális fellegvárban is jó eséllyel a Fidesz-KDNP győzelmét jelentené, mint Csepel-Soroksár.

Szabó Szabolcs fotóján is látszik, hogy az Együtt aláírásgyűjtő pultja totálisan megtévesztő: olyan, mintha egyenesen az Együtt kezdeményezte volna az aláírásgyűjtést a Momentum Mozgalom helyett.

Aki szeretne Szabó Szabolcs adatbázisába kerülni, csütörtökön 15-17 óra között megadhatja neki elérhetőségét a csepeli sétáló utcában. Az, hogy az aláírása eljut a Momentum Mozgalomhoz, már nem garantálható. Aki a DK-nál írt alá, annak az aláírása soha nem fog eljutni a kezdeményezőkhöz, de jó eséllyel a többi balliberális pártnál is ugyanez a jellemző.

Csepel.info

16 hozzászólás “Szabó Szabolcs is ráhágott a Momentum kezdeményezésére” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    kubatov lista

  2. Lovas szerint:

    Undormány szánalmas ahogy átverik a szavazóikat és egymást.

  3. Balos szerint:

    Szerintem külön kell indulni 2018-ban, és akkor elválik a szar a májtól. A Fideszre nem fognak olyan sokan szavazni, ha nem látnak szoros versenyt, a Fideszt legyőzni meg most nem lehet. Meg kell mondani, hogy a választási arány lesz a következő koalíciós tárgyalás alapja. Bár szerintem országos előválasztás kellene, és nem szemályekről, hanem pártokról. Azzal az aránnyal kellene utána jelölteket állítani.

  4. tetudod szerint:

    Egyáltalán ki ez a majom ?

  5. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Attila!

    Nagyon szórakoztató amit csinálsz. Tényleg. Egyben felhívom szíves figyelmedet, hogy az Együtt szerződést írta alá a Momentum Mozgalommal az aláírásgyűjtéssel kapcsolatban. A szerződést Szigetvári Viktor nyilvánosságra hozta. Mi ilyen transzparens párt vagyunk.

    További szép napot mindenkinek!

    Szabó Szabolcs

  6. Nagyapó szerint:

    Igaza van Szabó Szabolcsnak, ők “transzparens párt”, csak transzparenseken léteznek!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Ábel Attila szerint:

    A cikkben is az van, hogy rászálltatok a Momentum aláírásgyűjtésére. Kicsi az adatbázis? 😀

    Kíváncsi vagyok sikerül-e bezsarolnotok a szocikat, vagy majd neked köszönhetjük, hogy sikerül legyőznünk őket, mert egymás ellen indultok. Mivel Csepel máig baloldali kerület maradt, és ugyanez igaz Soroksárra is, utóbbi esetben meghívlak egy sörre a Rizibe. Mert akkor megérdemled 🙂

  8. Fogarasi László szerint:

    Kétségem sincs: a mamelukok a mai testületi ülésen kérdés nélkül meg fogják szavazni Ábel Attila fizetésének 33%-os emelését. Ebből már fog telni akkora papírlepedőre, amellyel a baloldalért hullajtott krokodilkönnyeit simán felszáríthatja.
    Az adatbázisokkal való manipulációkkal Kubatov Gábor neve forrt össze. Ő melyik párt korifeusa? Egyébként elképesztő Ábel úr jólértesültsége, ő azonnal mindent tud a baloldal belső ügyeiről. Sőt, már azt is tudja róluk, amit azok még nem is sejtenek magukról. Csak nincs tán neki is adatbázisa?

  9. királyerdei szerint:

    2017-01-25 21:07:00

    A DK visszavonja a budapesti olimpiarendezés elleni aláírásgyűjtését

    A Demokratikus Koalíció (DK) visszavonja a 2024-es budapesti olimpia ellen egy nappal ezelőtt indított online aláírásgyűjtését.

    Az ellenzéki párt szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében az áll: az aláírásgyűjtés célja az volt, hogy a vidéki lakosság figyelmét is felhívják az olimpia kockázataira. Azonban – közölték – szerdán több olyan visszajelzést kaptak, amely szerint akciójuk “félreértésekre adhat okot, összekeverhető a civilek kezdeményezésével”, ezért azt visszavonják.

    atv.hu

  10. okoska szerint:

    Ez a Fogarasi az a Fogarasi? Vasas Szakszervezet? Hol vagyon? És a haverja, a fő gengszter, szakszervezetes-parlamentes Paszternák Laci? És az asszony, aki a komcsi önkormányzatnál kereste halálra magát? Szerintem akinek vaj van a fején, az ne menjen ki a napra!

  11. Ábel Attila szerint:

    Kedves László,

    én tiszta szívből örülnék, ha lenne egy olyan fiatal társaság, amely megújítja a baloldalt. A MOMO-s tinihiszti, a mindenre mondjunk nemet stílus nagyon kevés. Ezeknek most ugyanúgy semmi mondanivalójuk nincs, mint ahogy a Szabó Szabolcséknak nem volt, vagy ahogy Horváth Gyulának sincs. Ezek milyen alapon akarják eltakarítani a régieket, ha csak annyiban mások, hogy fiatalabbak? Mennyivel jobb egy ifjú, pattanásos Brezsnyev, mint a vén krokodilbőrű?

    Annak azért örülnék, ha megújulna a baloldal, mert akkor lenne egy kis pezsgés. Ami most van, nagyon uncsi. Akkor talán lennének új és jó ötletek ahelyett, hogy miért rossz minden ami megújul, felépül és fejlődik. Például nem azt olvasnám, hogy az új mentőkocsi elfogadhatatlan, hanem hogy beletehetnénk egy XYZ műszert is, mert akkor még jobb lenne. Vagy nem azt, hogy korcsolyapályát üzemeltetni nem szabad, hanem hogy lehetne mondjuk minden pénteken a tiniknek koris disco is.

    Persze, ha megújulna a baloldal, akkor nekünk itt, az ország legerősebb baloldali bázisán nem sok babér teremne. Olyanok vagyunk, mintha a II. kerületben vagy Debrecenben lenne MSZP-s az önkormányzat. Ezért aztán akkor sem sírok, ha tíz év múlva is Horváth Gyula és Szenteczky János lesz az ellenfelünk az ellenzéki padsorban, mi meg még mindig a szépen fejlődő Csepelt vezetjük.

  12. Csepelsziget überalles szerint:

    hol lehet felrúgni a standjukat?

  13. Csibe szerint:

    Csepelsziget über alles!

    Nem mered felrúgni a standjukat te földszinti Dugovics Titusz.

  14. Fogarasi László szerint:

    Kedves kis „okoska”!
    Igen, Vasasszakszervezet. Hogy hol vagyok, azt szívesen közlöm önnel, amint előbújik az álnév mögül. Én vállalom a nevemet, múltbéli és jelenkori tetteimet. Ha ön bárkit – érti, bárkit- a Vasasszakszervezetből vagy a Magyar Optikai Művekből, ahol dolgoztam, elém tud állítani, aki személyemmel kapcsolatos negatív tényt, vagy konkrétumokon alapuló elítélő véleményt mond, akkor megígérem, hogy többé egy sort sem fogok írni ide. Nagyvonalú vagyok önnel: ez tízezernél is több embert jelent, hozzon egyet is közülük!
    A többi ostoba megjegyzéséről pedig majd azután beszélgessünk, akár személyesen is, amint közli valódi nevét. Jöjjön ki a napra!
    Egyébként, a személyemet becsmérlő megjegyzésein túl, a cikk témájáról nem akart valamit írni? Mert úgy tűnik, hogy erről elfelejtkezett.

  15. okoska szerint:

    Elütöttem, bocsánat! Hol a vagyon? Tehát nem létige régiesen, nem állítmány, hanem főnév és alany. A többi stimmel!

  16. Fogarasi László szerint:

    Ha fölfedi kilétét, úgy szívesen megmutatom, hol van a vagyon.Ha ön tagja a Vasasszakszervezetnek, önállóan is megérdeklődheti: Bp. 1086. Magdolna u. 5-7. Addig is nézhet képeket:
    http://index.hu/urbanista/2016/08/10/art_deco_szentely_jozsefvarosban/?cp=1#comment

    És a többi felvetésemre nem óhajtana reagálni?

Itt lehet hozzászólni !