Megint migránsok molesztáltak nőket Kölnben

Origo

Megint migránsok molesztáltak nőket Kölnben

Tavaly szilveszterkor is migránsok molesztáltak nőket a kölni főpályaudvarnál

Hasonlóan az egy évvel ezelőtti, tömeges erőszakos bűncselekményekhez, idén szilveszterkor ismét migránsok molesztáltak nőket Kölnben. Pedig rengeteg rendőr volt az utcákon. Több száz embert őrizetbe vettek a hatóságok.

A szigorú biztonsági intézkedések ellenére is voltak szexuális bűncselekmények Kölnben, ezen a szilveszteren is – hangzott el az állami tévében. Az M1 kölni tudósítójának beszámolója szerinta város több pontján is intézkedniük kellett a rendőröknek, mert bevándorlók rendbontásokra készültek. 

A kölni rendőrség szóvivője hajnalban jelentette, hogy migránsok zaklatták az ünneplőket. Éjjel kettőig két szexuális molesztálás történt. Az egyik a belvárosban, a dómnál volt, a másik pedig a főpályaudvarnál, ahol három migráns volt az elkövető. A támadókat hamar elfogták.

Több százan őrizetben

A szilveszteri rendezvényekhez kapcsolódóan több száz embert vettek őrizetbe Kölnben. A rendőrség közlése szerint többségük észak-afrikai származás. Hivatalos közlés szerint ellenőrizték – illetve ellenőrzik – személyazonosságukat, továbbá tartózkodási papírjaikat.

A kölni két eset mellett húsz másik szexuális zaklatásról történt hatósági bejelentés más észak-rajna-vesztfáliai városokból.

Tavaly szilveszterkor Köln belvárosában tömegesen fordultak elő hasonló bűncselekmények. Migránsok csapatokban vonulva támadtak nőkre,körbevették és fogdosták az áldozatokat, közben loptak tőlük.Mint arról az Origo is beszámolt, a tavaly szilveszteri zaklatók közül egy év alatt mindössze két támadót ítéltek el.

Fotó: AFP

Forrás: Origo

Itt lehet hozzászólni !