2016 a fideszes… – kinevette Kunhalmi saját pártja véleményét

Origo, Csepel.info

Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselő több mint furcsán viselkedett utolsó tavalyi sajtótájékoztatóján. A kormányt és a Fideszt próbálta szidni, de nem nagyon ment neki. Többször újrakezdte a mondanivalóját, közben látszólag minden ok nélkül nevetgélt. A Ripost szerint valamilyen szer hatása alatt állt: ivott vagy drogozott, nem lehet tudni.

Ahogy az Origo is megírta, alig tudta befejezni Kunhalmi Ágnes a pénteki sajtótájékoztatóját. A szocialista politikus többször elnevette magát, és ő maga is elismerte, hogy “nem áll a helyzet magaslatán”. Pedig Kunhalmi Ágnest egy nagyon fontos dologról kérdezték, arról, hogy az MSZP együttműködne-e a Jobbikkal.

Befolyásoltság alatt állhatott

A Ripost azt írja,

“többször is végignézve a felvételt egyértelműnek látszik, hogy a politikus valamiféle befolyásoltság alatt állt. Vagy csak egyszerűen berúgott, vagy valamiféle más szerrel »lőtte be magát«”.

A lap szerint mindez kétségkívül a rendszerváltás utáni politika egyik legprimitívebb botránya.

“Lehet, hogy az egész párt bepezsgőzött a közelgő új év és az egyre inkább erőltetett Jobbik-szövetség alkalmából?”

– írták.

Lesz-e következmény?

E-mailben kérdeztük Kunhalmi Ágnest, hogy mivel magyarázza a furcsa viselkedését, az MSZP-t pedig arról, hogy megbüntetik-e Kunhalmit a történtek miatt. Cikkünket frissítjük, amint válaszolnak.

Forrás: Origo

Itt lehet hozzászólni !