Megvertek egy ellenőrt Csepelen

Csepel.info, Mr. Gabee

A kép illusztráció

A kép illusztráció

K. Attila információi szerint szolgálatteljesítés közben megvertek egy ellenőrt a 151-es autóbuszon pénteken este 17:30 előtt. 

Olvasónk információt többek megerősítették. Elmondása szerint az elkövető elmenekült. Az ellenőr kéztörést szenvedett. Az autóbuszt az esetet követően a forgalomból ideiglenesen kiállt. A helyszínelés idejére az NCA-484 forgalmi rendszámú autóbusz a megállóban várakozik.

csepel.info

5 hozzászólás “Megvertek egy ellenőrt Csepelen” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    Remélem, hogy elkapják ezt a véglényt és halmozatiban le is csukják, mert ez már nem egy felfügi!

  2. Hajrá Csepel szerint:

    Ha vette a kamera akkor nincs esélye az elkövetőnek. Tőlem tegnap 16.00 óra körül kérték az egyik csepeli járaton a jegyet és a 18-65 közötti korosztályban egyedül nekem volt bérletem.Két megálló alatt 6-8 embert leszállítottak néhánynak meg megkegyelmeztek.Az egyik nő pénzt akart adni az ellenőrnek de az nem fogadta el, közben megemlítette a kamerát is A belvárosban már csak örökölni lehet parkolóhelyet így sok év után újra bérlet.:(

  3. Kornél72 szerint:

    Remélem be van kamerázva a busz és kép is készült. Ki kéne tenni a netre.

  4. Rázsó szerint:

    Nem teszik ki a netre, és nem lesz neki semmi különösebb baja. Tegnap vagy mikor hallottam a tv-ben, hogy elfogtak egy gyilkost, aki évekkel ezelőtt kalapáccsal szétverte egy taxis fejét. Másodfokon jelentősen enyhítették az ítéletét. Elképzelni sem tudom, ilyen esetben mi lehet az enyhítő körülmény. Nemrég Erzsébeten megvertek egy tanárnőt az iskolában, ahol tanít. Gondolom mondanom sem kell, hogy nem lett következménye. Szerintem nagyon sokáig lehetne folytatni a sort. Úgy gondolom, hogy ezekkel az ítéletekkel a társadalom a saját sírját ássa. A bűnözők látják, hogy a végletekig elmehetnek, gyakorlatilag következmények nélkül.

  5. jocosaurus szerint:

    Ha olyan ellenőr kapta, aki maga is inkorrekt módon végzi a munkáját, akkor nem sajnálom.

    Egyébként pedig az itthoni viszonyokhoz továbbra is drága a tömegközlekedés. Nem csak a bkk, a máv, volán is. Valamit sürgősen kezdeni kellene az agglomerációból közlekedők helyzetével, a fővárossal együtt kellene kezelni végre, egységes tarifa kellene, ne kelljen a Gödöllőről vonattal/busszal beutazónak 2 bérletet váltania, csak 1-et. Nem véletlen, hogy sokan az autót választják így. Ha tenni akarnak valamit a dugók ellen, kezdjék ezzel.

Itt lehet hozzászólni !