Pizza King Csep- Gól FC – Városgazda UP Akadémia

Pizza King, Mr.Gabee

A Pizza King Csep- Gól FC futsal csapata folytatja a bajnokságot, mégpedig egy könnyűnek igazán nem nevezhető találkozóval, december 12-én a Pestszentlőrinci Városgazda UP akadémia ellen.

A hétfőn este a Soroksári Sportcsarnokba érkező vendégcsapat nem kis bravúrt végrehajtva idegenben győzte le a listavezető BME csapatát egy utolsó percben szerzett találattal 7:6 arányban. Ezzel sajnos be is értek bennünket, így jelen állás szerint a Városgazda UP Akadémiának, a PTE- PEAC-nak és a csapatunknak is egyformán 18 pontja van, ami rendkívül szoros középmezőnyről tanúskodik.

A lőrinciekkel idegenben már összefutottunk ebben a kiírásban, a 2. fordulóban , s vendégségben náluk Pirik Tamás (3), Orbán Levente, Viza Krisztián illetve Urbán Gábor góljaival 6:3-ra diadalmaskodtunk. Riválisunk azóta hat sikert ért el, és háromszor szenvedett vereséget, csak a Szigetszentmiklós (2:6), a PTE-PEAC (4:7) és a TFSE ( 1:5) járt túl az eszükön rajtunk kívül. A rutinos Ughy Márkot is soraiban tudó együttes másik tagja, Simon Gábor vezeti az NB II Nyugati csoportjának góllövő listáját, mégpedig 14 találattal.

Nálunk az előző fordulóban több tényező is hátráltatta a csapatot a pontszerzésben, ami sajnos az 5. helyünkbe került, de szerencsére ezt akár vissza is vehetjük hétfő este. Azzal persze számolnunk kell, hogy a korábbinál jóval nagyobb erőfeszítésünkbe fog kerülni a pont vagy pontok megszerzése… Szabó Zoltán tanítványai mindenesetre körmükszakadtáig küzdenek majd december 12-én a Soroksári Sportcsarnokban, ahol a lehető legtöbb Csepel szurkolóra szükség lesz, nem csak a jó hangulat miatt, hanem, hogy buzdításukkal hozzásegítsék csapatunkat egy újabb győzelemhez. A találkozó pontos kezdései időpontja 20:40, de természetesen már este 8-tól lehet hangolódni a mérkőzésre a sportcsarnok büféjében.

Itt lehet hozzászólni !