Sportos munkahelyek a BrandManiában – Csepel kerékpárokkal

Mmonline.hu, Csepel.info

brandmania

Idén már negyedik alkalommal mérték fel Magyarország legfittebb munkahelyeit, a BrandMania stábja pedig utánajárt, hogyan kényeztetik sportra vágyó munkatársaikat a hazai vállalkozások. A műsorból kiderül, hogy mi a kapcsolat a BAT és a Csepel között, milyen mobilalkalmazások segítik, hogy fittek maradjunk és miért éri meg egy cégnek egészségfejlesztő programra költeni. A BrandMania második részében pedig a gamerek világába pillanthatunk be.

A Magyarország legfittebb munkahelyei felmérést idén már negyedik alkalommal végezték el, és a díjazottak között van visszatérő és van olyan vállalat is, amely első alkalommal nyerte el a címet. 2016-ban közel háromszor annyian vettek részt a felmérésben, mint tavaly. A BrandMania legújabb adásából kiderült, hogy a felnőtt magyar lakosság hogyan viszonyul a sportoláshoz, illetve mennyire támogatják a munkahelyek a mozgást. A műsorban többek között a BAT, az Unilever és az HBO sportos programjai is bemutatkoznak, és kiderül, hogy mire készülnek a BAT-nál jövőre a cég által beszerzett Csepel kerékpárokkal.

Évente 146 millió munkanap veszik el a betegségek, munkabalesetek okozta hiányzás miatt – az Európai Munka- és Egészségbiztonsági Hivatal szerint. Ez a szám 15 000 egészséges ember pályakezdéstől nyugállományig terjedő teljes munkaidejét jelenti. A sportolásra lehetőséget biztosító cégek esetében a hiányzás jelentősen mérsékelhető. Minden egyes dollárral, amit egészségfejlesztő programra költ egy vállalat 3,3 dollár egészségügyi kiadás és 2,7 dollár hiányzás miatti kiadás spórolható meg. A BrandMania legújabb adásából az is kiderül, hogyan segíthetnek a mobilalkalmazások abban, hogy fittek maradjunk.

A műsor második részében a gamerek világába pillant be a BrandMania stábja, vigyázat, jönnek a digitális homo ludens-ek.

mmonline.hu

Az adás előzetesét ide kattintva tekinthetik meg.

Itt lehet hozzászólni !