Nincs vége a küzdelemnek

Csepel.hu

gma_1105

Az alaptörvény módosításának parlamenti elutasításával bebizonyosodott, hogy Magyarországon kizárólag a kormánypártok veszik figyelembe az emberek akaratát – emelte ki November 21-i csepeli sajtótájékoztatóján Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke.

Az őszi népszavazással kapcsolatban a képviselő elmondta, október 2-án a magyarok többsége nemet mondott a kötelező betelepítési kvótákra, és az emberek elutasították az agresszív betelepítési politikát. Magyarországon több mint 3 millió szavazott nemmel, Csepelen ez a szám meghaladta a 21 ezret.

A képviselő hozzátette, a kerületben még soha ennyien nem szavaztak egy irányba, mindez szerinte azt mutatja, hogy a kvótát elutasítók között megtalálhatók úgy a jobboldali, mint a baloldali elkötelezettségű választópolgárok is, akik megértették, hogy Magyarország jövőjéről van szó. A magyar kormány ilyen támogatással a háta mögött tett javaslatot az Alaptörvény módosítására. A választópolgárok nem kértek mást, minthogy védjük meg az országot, a nemzeti értékeinket, az alkotmányos jogokon alapuló európai demokráciánkat – húzta alá a képviselő.

A néhány héttel korábbi alkotmánymódosítással kapcsolatban a képviselő elmondta, a cél az volt, hogy Magyarországra idegen állampolgárságú személyeket csak a Magyar Országgyűlés által meghatározott módon, a bevándorlási jogszabályokon alapulva, egyedi kérelem alapján lehessen betelepíteni.

A Jobbikról szólva Németh Szilárd hozzátette, Vona Gábor pártja áprilisban még hazaárulónak nevezte azokat, akik nem szavazzák meg az Alaptörvény módosítását. “Ezzel a párt nagyon magasra tette a mércét, amit most nem tudtak megugrani” – fűzte hozzá a képviselő, utalva az alkotmánymódosítás Jobbik általi elutasítására. Németh Szilárd hozzátette, Vona Gáborék napi politikai érdekek mentén hozzák a döntéseiket, és sok kérdésben a baloldallal, Gyurcsány Ferenccel működnek együtt. A képviselő szerint mindez azt bizonyítja, hogy Magyarországon kizárólag a kormánypártokban bízhatnak az emberek.

Csepel egyéni országgyűlési képviselőjével, Szabó Szabolccsal kapcsolatban Németh Szilárd elmondta, a képviselő folyamatosan az október 2-i népszavazás ellen buzdított – végül gombot sem nyomott az alkotmánymódosítás szavazásakor. Ráadásul az elmúlt másfél évben az illegális bevándorlás mellett tette le a voksát, amit jól bizonyít, hogy pártjával, az Együttel közösen első körben 15 ezer migránst szerettek volna betelepíteni Magyarországra.

A kvótaügy állásáról szólva az országgyűlési képviselő elmondta, a kötelező betelepítés veszélye nem múlt el. Az illegális bevándorlókat továbbra is felső korlát nélkül, kötelező jelleggel akarja az Európai Bizottság szétosztani az Unió országaiban. Ezzel Magyarország szuverenitása, a magyar emberek biztonsága kerülne ismét veszélybe. Az Amerikai Egyesült Államok választási eredményeiből és néhány európai ország szigorított migránspolitikájából kiindulva pedig hozzátette, jók a reményeink, de a küzdelem nem ért még véget. Magyarország ugyanakkor a legnagyobb szakértelemmel készült fel az újabb bevándorlási hullámra.

Csepel önkormányzata január 26-i ülésén döntött úgy, hogy nem támogatja a kötelező betelepítési kvótát, nemrég pedig csatlakozási szándékát fejezte ki a Megyei Jogú Városok Szövetségének kvótarendszert elutasító felhívásához.

Csepel.hu

30 hozzászólás “Nincs vége a küzdelemnek” bejegyzésre

  1. Takacs pal szerint:

    Az ellenzeknek csak a szajuk nagy,es nem erdekli az orszag sorsa.

  2. fradi ultra szerint:

    épp ma utasították el a kezdeményezést fideszes szilárdék, vagyis jó pénzért árulják tovább a hazát, továbbra is tárt karokkal várják a terroristák támogatóit.

  3. Nagyapó szerint:

    fradi ultra! Elmondaná ki mit árul? Én azt látom, hogy a Jobbik próbálja árulását kisebbíteni egy “árú kapcsolással”. Gondolom ön szerint fel kell jelenteni az országot, mint Orosz a foci játékvezetőt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  4. fradi ultra szerint:

    Tisztelt uram,
    Maga szerint az rendben van hogy rogan es buntarsai milliardokat kaszalnak a ketes hatteru idegeneknek arusitott allampolgarsagon?
    igennel vagy nemmel feleljen.

  5. fradi ultra szerint:

    a jobbik huzasat mellesleg sulyos taktikai hibanak tartom.
    de a kerdes fennall.

  6. Ábel Attila szerint:

    Kedves ultra, a törvényes beutazás, letelepedés, és a letelepedési kötvény is teljesen legális. Ezt összekavarni az illegális migrációval nem hiba, hanem az olyanok átverése, mint Ön. A Jobbik befeküdt a DK-nak és az MSZP-nek. Eltört a gerinc – ha egyáltalán volt. A Jobbiktól elpártolt értelmiségi elit szerint ugyanis Vonának nem is volt.

  7. Jobban szerint:

    A Jobbik eddig is a valóságtól távol levő ígéreteket fogalmazott meg, véleményeket alkotott, nagyokat mondott, mindenféle kormányzati tapasztalat nélkül…eddig sem lehetett nekik hinni, de ezek után…mit keres egy nemzetinek mondott párt a DK és az MSZP közelében?

  8. Hajrá Csepel szerint:

    Az összes migráns bejöhetett volna ha van 300000 euro a zsebükben! A Rogány-Habony művek ügyesen raktározza a jövőre valót ebből! Letelepedési kötvény van máshol is csak azokban az országokban épp ezért is nem szúrnak el 20 milliárdot népszavazásra. Kivételesen a Jobbiknak adok igazat ebben a kérdésben.Gerinc már legalább 10 éve nincs ezeknek a pártmuftiknak! Számla nélkül felvett összegek 10 évvel ezelőttről: MSZP-SZDSZ szarkái több mint 10 millió Ft-ot vettek fel 4 év alatt. Ugyanez a derék Fidesz-Kdnp-Mdf katonáknál közel 14 millió Ft volt képviselőként. Igaz akkor nem ők voltak a kondérnál.:)

  9. fradi ultra szerint:

    Szoval torvenyesen johet az idegen sopredek ha fizet roganek offshore bunozoi korenek.
    Koszonom Abel ur.

  10. Ábel Attila szerint:

    Kedves ultra, nem tudom milyen söpredékről beszél. Háromezer ember adott pénzt az államnak kötvény formájában, öt évre kaptak letelepedési jogot, amivel sokuk munkahelyeket teremtve élt. Eddig egyről sem derült ki, hogy bűnöző lett volna – egyről vitatkoznak. Ha csak a saját környezetét nézi, ott nem is kell háromezer ismerősig számolnia, hogy legyenek büntetett előéletűek. Tehát szó sincs söpredékről.

    Ultra, most elkezdi nyomni ezt a jobbikos szart, hogy törvényesen se lehessen más országba menni? Ön hányszor volt külföldön, hány ismerőse él másik országban? Ne vegye már be az ócska hazugságot, hogy a törvényes ugyanaz mint a törvénytelen.

  11. Pákozdi József szerint:

    Ábel Attila! Egy olyan konkrét esetet mondjál, hogy ki teremtett munkahelyet azok közül aki letelepedési kötvényt vásárolt! Csak egyetlen eggyet!

  12. fradi ultra szerint:

    Az is torvenyes hogy a penz offshore cegeken keresztul rogan urhoz vandorol?

  13. Ábel Attila szerint:

    Józsi, ennyi maradt, hogy ebbe kötsz bele? Hazaárulás ellen nem segít.

  14. Lovas szerint:

    Happy, te is betiltanád az útlevelet és a legális külföldi munkavállalást?

  15. Happy szerint:

    Lovas!
    Nem erről van szó, az Isten szerelmére!!! Nekem ne hazaárulózzon az aki ilyen bizniszen meggazdagodik, a kötvény árát meg az adófizetők fogják visszafizetni. Mert ez egy egy kötvény.
    Meg sem nézték kinek adják, sorra derül ki, hogy tele van bűnözővel.

  16. Lovas szerint:

    Hazaáruló lett a Jobbik. És ezt ők mondták meg magukról.

  17. Lovas szerint:

    Hitel címen Széchenyi írt könyvet. A kötvény is az. Szidjátok akkor őt is. És mondjátok meg az Angliában, Németországban dolgozó ismerőseiteknek, hogy a Jobbik kitiltaná őket onnan, mert legálisan kaptak letelepedési engedélyt. És azt is mondjátok meg nekik, hogy mindezt csak azért tenné a Jobbik, hogy megmagyarázza a hazaárulást.

  18. kispajtás szerint:

    Lovas:
    Te a legócskább, legaljasabb módon kevered a szart.
    Azt a szart, amit a Jobbik odafosott.

    A Széchenyi bankról meg csak ennyit: A cég jogelődjét, az SPE Bankot 2 milliárd forintos jegyzett tőkével a Kajmán-szigeteken bejegyzett SPCP Hungarian Holdings Ltd. alapította 2008-ban. Működését 2009 áprilisában kezdte meg, ám érdemi tevékenységet sohasem folytattak. 2010-ben eredeti tulajdonosa a részvények 100%-át eladta a Töröcskei István és Boros Imre közös tulajdonában álló, dörgicsei székhelyű T&T Ingatlanforgalmazó és Vagyonkezelő Zrt-nek, akik előbb Helikon Bankra, majd alig egy hónapon belül Széchenyi Bankra keresztelték át.

    Ezek után ne vedd a szaros szádra azokat a honfitársainkat, akik a megélhetésükért és az itthon maradottak támogatásáért a nyakukba vették a világot. TE IDIÓTA BAROM!!!!

  19. Lovas szerint:

    Kispajti, te mint régi kommunista kamuzás helyett szerintem bonts fel még egy pezsgőt. A Jobbik ugyanis nem csak hazaáruló lett, de garantáltan az is marad.

  20. kispajtás szerint:

    Lovas:
    Te pedig sürgősen kérj időpontot az orvosodhoz, mert rohamosan romlik az elmeállapotod!
    A kamuzás pedig a te stílusod, az az idióta, agymosott kamuzás, kommunistázás.
    Most jól élsz belőle, de jön még kutyára dér 😛

  21. Tóth kati szerint:

    A jobbik az mszp,szdsz fantomszervezete.Vona úgy nyírta ki maga mellől pl.Novák Elődöt,hogy azt Rajk,Gerő,Farkas is megirigyelné,ha még élnének.Szerencsére már kinyiffantak,de a szellem maradt,Vona sokat tanult tőlük,igazi diktátori cselekedet volt ez tőle.Ahogy a Hazát is bármikor elárulja,ha az érdeke,hataloméhsége úgy kívánja.
    Elég nagy hülyeség az invázió szerű,csőcselék banda beáramlását összemosni a kötvényesekkel.Tetszett volna a komcsiknak nem lepusztítani a hazát a végletekig és akkor nem lett volna szükség külföldiek pénzére.

  22. Letiltatni szerint:

    ezért utasította el az alaptörvény módosítást fidesz?

  23. Nagyapó szerint:

    Milyen érdekes! Az ellenzékiek egy árva betűt sem írnak arról, miért nem szavazták meg az alaptörvény módosítását a kötelező betelepítés kvóta ellen? Nem mondják ki, hogy kufárként, valamit valamiért akartak szavazni!
    Szabó “ragyogóan” képviselte választóik akaratát!
    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  24. Nagyapó szerint:

    Letiltatni! Például azért nem szavazta meg a Fidesz-KDNP, mert ha az alaptörvény módosítása kapcsán a Jobbik által beterjesztett javaslatot elfogadták volna, akkor turistavízumot sem lehetne kiadni többet Magyarországon. Az állam ebben az esetben is illetéket szed, ami az országba való belépés ellenértékének tekinthető.
    Ennyit a Jobbik szakértelméről. Talán egy kecskét el tudnak vezetni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  25. Betke szerint:

    Tóth kati nem tudna csak egy kicsit finomabban fogalmazni, mondjuk a “kinyiffanàs” helyett? Nem nehéz, van a magyarban több kifejezés is a halàlra! Bàr kiról is legyen szò! Meg lehetne próbàlni emberibb “hangot” is hasznàlni, mire ez a nagy gyülölet? Ne féljen, senki nem bàntja!

  26. kispajtás szerint:

    Betke:
    Ne reménykedj, hiábavaló egy munkásőr repedtsarkútól (by G.Izidor) elvárni, hogy ne fogalmazzon ordenáré stílusban. Így tud, ezt tanulta…
    Egyébként elárulom neked, hogy Tóth kati nem is nő 😛

  27. belekotkot szerint:

    Tényleg megéri. Csak kérdés hogy kinek ?

    “Luxuskamatot fizet az állam a letelepedési kötvények tulajdonosainak.

    A Magyar Nemzet számításai szerint az elmúlt szűk két évben 8,7 milliárd forintot bukott az állam a letelepedési-kötvényeken. Ennyivel került többe az, hogy az államadósságot nem piaci körülmények között finanszírozzák, bár az államnak éppen az lenne az érdeke, hogy minél olcsóbban járuljon hozzá az államadósság kezeléséhez, tehát minél kevesebb adófizetői forintot kelljen a kamatokra kiadni.”

    http://24.hu/belfold/2016/11/23/luxuskamatot-fizet-az-allam-a-letelepedesi-kotvenyek-tulajdonosainak/

  28. Pákozdi József szerint:

    Nagyapó!
    Völner Pál és Nagyapó ostobaságokat beszél

    Völner Pálnak igazságügyi államtitkárként illene tudnia, hogy az illeték – még egy turistavízum esetén is – nem a Magyarországra történő beutazás vagy itt tartózkodás ellenértéke, hanem annak az eljárásnak az díja, mely során a magyar hatóságok egyáltalán foglalkoznak egy üggyel. Az illetéket – ellentétben az ellenértékkel – az ügyfélnek akkor is meg kell fizetnie, ha a vízumkérelmet a magyar hatóságok elutasítják.

    Völner Pál tehát vagy tudatosan meg akarja téveszteni a magyar közvéleményt, vagy pedig nem ért ahhoz, amit csinál.

    Jobbik Magyarországért Mozgalom

Itt lehet hozzászólni !