Adventi Jótékonysági Vásár – a Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) felhívása

Ficsak/Facebook, Csepel.info

Az esemény fővédnöke: Herczegh Anita, a köztársasági elnök úr felesége

adventi-jotekonysagi-vasar

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) kezdeményezésére, az adventi időszak nyitányaként, idén első alkalommal fognak össze családos szervezetek, közéleti szereplők, hogy egy jótékonysági vásár keretében segítsenek. A kézzel készült ajándéktárgyak árusításából befolyó összeggel a beteg gyermekek küzdelmeit segítő Őrzők Alapítvány munkáját szeretnénk támogatni. A Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványának munkatársai mindent megtesznek azért, hogy segítsék a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulását.

Lekvárok, sütemények, apró mécsesek, szappanok, gyertyatartók és koszorúk – igyekszünk a karácsonyi ajándékvásárlást a portékák széles skálájának felvonultatásával megkönnyíteni. Hiszünk abban, hogy egy kézzel készített, egyedi meglepetés sokkal értékesebb a boltban kaphatóknál. A vásárral az adventi készülődés valódi jelentőségére szeretnénk ráirányítani a figyelmet!

adventi-logo

A Családszervezetek I. Adventi Jótékonysági Vására a jótékonykodás lehetősége mellett színes családi programokat is kínál: koncertet ad Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar, lesz logikaland ügyességi vetélkedő a 3-10 év közötti gyerekek számára , egész délelőtt lehet majd kézműveskedni, együtt énekelni, mondókázni Gróh Ilonàval és a ringatósokkal, valamint fellépnek az Újbudai Babszem Táncegyüttes és a Petőfi Musical Stúdió növendékei is.

Az esemény fővédnöke: Herczegh Anita, a köztársasági elnök úr felesége, aki csodálatos adventi koszorúkkal készül a vásárra.

Az esemény díszvendégei: Novák Katalin, család,- ifjúság és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár valamint Dr. Vitályos Eszter, európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár.

Találkozzunk november 26-án 9 órától a Várkert Bazárban! Teremtsünk együtt hagyományt a jótékonykodás ezen formájának itthon is!

facebook.com

Itt lehet hozzászólni !