Németh Szilárd: “A bőnyi rendőrgyilkossággal egy új helyzet alakult ki Magyarországon”

 Csepel.hu

Németh Szilárd: "A bőnyi rendőrgyilkossággal egy új helyzet alakult ki Magyarországon"

Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt államtitkár úr!

A bőnyi rendőrgyilkosság kapcsán érdekes, de egyben nagyon aggasztó, nemzetbiztonsági kérdéseket feszegető összefüggéseket ismerhettünk meg tegnap a szakbizottság ülésén. Különös fontossággal bír ez a mai Alaptörvény-módosításról szóló szavazás kapcsán. Talán arra a kérdésre is fény derül, hiszen ma itt minden frakciónak és képviselőnek színt kell vallania, mi lehet az oka annak, hogy a nyíltan az illegális migránsok és Brüsszel pártján álló balliberálisok és a paramilitáns szélsőjobbal mutatkozó Jobbik egymással összekacsintva, közösen akarják megakadályozni, hogy a népszavazáson 98%-os támogatottsággal meghozott döntés az Alaptörvénybe kerülhessen?

Tisztelt Képviselőtársaim!

Egyébként a bőnyi rendőrgyilkosság körülményeiről, az azt megelőző rendőri intézkedésről, a TEK sikeres elfogási akciójáról részletes tájékoztatást kapott a bizottság, Molnár Zsolt szocialista elnök külön kérdéseit pedig megválaszolták. Mégis olyan, mintha nem is ugyanannak a bizottságnak az ülésén lettünk volna, az ellenzéki elnök simán állít valótlanságogat a sajtóban. Teszi ezt annak ellenére, hogy a folyamatban lévő bűnügyi nyomázás mellet az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el, ami a hétvégéig zárul le. Ezért arra kértek minden bizottsági tagot, hogy a belső vizsgálat lezárultáig ne nyilatkozzunk az ügyben, ne veszélyeztessük a nyomozás és a feltárás sikerességét. Meggyőződésem, hogy Jobbikos és LMP-s kollégái is csak azért nem tudtak alázenélni, mert ők nem vettek részt a tegnapi ülésen.

Tisztelt Országgyűlés!

Az is világossá vált a bizottság ülésén, hogy a migrációs kérdésekben Magyarország és Európa számára komoly kihívást és kockázatot jelentenek a Soros György által pénzelt, minden legális kontrollt nélkülöző, nemzetközi hálózatba tömörült, magukat civileknek hazudó szervezetek. Az ő működésük a nemzetállamok meggyengülését, a párhuzamos társadalmak kialakulását, komoly köz- és nemzetbiztonsági problémát és terrorfenyegetettséget jelentenek, aminek következménye a paramilitáns szervezetek illetve szélsőséges politika megerősödése, ami szintén veszélyezteti a közrendet, közbiztonságot és az alkotmányos demokráciát. Az elmúlt időszak európai terrorcselekményei és a magyar rendőrséget ért támadások is azt bizonyítják, hogy Európa és Magyarország biztonságát ma az illegális migráció és a vele „kéz a kézben járó” terrorizmus és az ennek következtében megerősödő szélsőséges, paramilitáns szervezetek veszélyeztetik.

Tisztelt Képviselőtársaim!

A bőnyi rendőrgyilkosságot is egy szélsőjobboldali, hungarista, katonai kiképzéseket tartó szervezet, a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője, id. Győrkös István követte el. Az MNA vezetői és ideológiai irányítói a szervezethez kapcsolható internetes oldalakon (nemzetiarcvonal.net és hidfo.ru) többször egyértelműen kinyilvánították, hogy egy – általuk egyszer polgárháborúnak, más alkalmakkor faji háborúnak minősített – háborúra készülnek hol az aktuális politikai hatalom, hol a zsidóság, hol az Európába érkező migránsok ellen. Erre a harcra mind erkölcsileg, mind képzettségük okán magukat tartják a legalkalmasabbnak azzal a céllal, hogy végül egy hungarista, majd az utóbbi években általuk népi szocialistának titulált orosz mintára felépített társadalmat, rendszert hozzanak létre. A weboldalakon a tagság toborzása, a youtube csatornákon is megjelenő képzések, és a táborok mind ezen „szellemiség” mentén kerültek megszervezésre. Az idézett gondolatsorok egyértelműen propaganda célzattal, a külvilág számára készültek.

Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Államtitkár úr!

A bőnyi rendőrgyilkossággal egy új helyzet alakult ki Magyarországon. Megállapítható, hogy egy hazai szélsőjobboldali szervezet, a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője célzott gépkarabély sorozattal kivégzett egy szolgálatban lévő rendőrt. Másrészt pedig olyan fényképes dokumentumok kerültek nyilvánosságra, amelyek a szélsőségek és a politika kapcsolatát is felvethetik. Sajtóhírek szerint Gyöngyösi Márton a Jobbik országgyűlési képviselője, a külügyi bizottság alelnöke a ma már említett, az MNA-hoz tartozó hidfo.ru portál újságírójával, Vona Gábor a párt elnöke pedig ifj. Győrkös Istvánnal, a rendőrgyilkos fiával tart vagy tartott fenn kapcsolatot. Mivel az érintett jobbikos politikusok az ügyben nem tűnnek őszintének, ködösítenek, maszatolnak, terelnek, ezért a nemzetbiztonsági bizottság következő ülésén külön és kiemelten kell vizsgálnunk a magyar szélsőjobboldali, paramilitáris szervezeteket, és azok külföldi illetve hazai politikai kapcsolatait, és azt is, hogy milyen veszélyt jelentenek a közrend, közbiztonság, illetve az Alaptörvényen alapuló demokratikus jogrendünk tekintetében.

Ehhez kérem a BM, a szolgálatok és a rendőrség együttműködését!

 Forrás: Csepel.hu

5 hozzászólás “Németh Szilárd: “A bőnyi rendőrgyilkossággal egy új helyzet alakult ki Magyarországon”” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    tek?

  2. fradi ultra szerint:

    kezdődik a leszámolás az utolsó veszélyes ellenséggel. de ez a harc könnyen a végső lehet.

  3. kerdezo szerint:

    Biztos vagyok abban, hogy legalább egyszer Németh Szilárd kezet fogott Deme Gáborral.
    Úristen!!!!

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    “A bőnyi rendőrgyilkossággal egy új helyzet alakult ki Magyarországon”
    Nem mondja? 🙂
    Legközelebb nem a helyi rendőröket küldik egy fegyvereket birtokló elmebeteghez, hanem a TEK-et. De a “mester” megmondta a tutit.

  5. kerdezo szerint:

    Áder János rokona a Magyar Nemzeti Arcvonal volt vezetője.

Itt lehet hozzászólni !