Megkéselték a csepeli férfit, de az át akarta verni a zsarukat

HVG

 hatbaszuras

Miután a nő veszekedés közben életveszélyesen megsebesítette élettársát, közösen kieszeltek egy fedőtörténetet arról, hogy a férfit egy ismeretlen szúrta hátba. Ám a rendőrök megtalálták a mosogatóban a véres kést.

Vádat emelt egy 46 éves budapesti nő ellen az ügyészség.

A férfi és a nő nem élt szépen XXI. kerületi lakásukban, sokat veszekedtek. Idén februárban a nő beivott, majd miután ismét összevesztek, felkapta a konyhakést, és a férfi hátába döfte, amivel életveszélyesen megsebesítette az egyébként szintén ittas élettársát.

A sértett a szúrás után nem érezte a lábát, ettől a vádlott ugyan megijedt, de attól való félelmében, hogy börtönbe kerül, nem hívott segítséget az élettársához. A mentőket végül a férfi értesítette, miután előre megbeszélték, hogy a hatóságoknak azt mondják, hogy hazaérkezésekor a kapuban késelte meg egy ismeretlen. A nő ezután a férfival együtt megvárta a helyszínen a bejelentésre kiérkező rendőröket.

A rendőrök a lakás mosogatójában megtalálták a véres kést, ezután már a nő és a férfi is elmondta az igazságot a rendőröknek.

A gerincsérült férfit a kórházban azonnal megműtötték.

A nővel szemben a Fővárosi Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat. Ezt a törvény két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti.

Forrás: HVG

2 hozzászólás “Megkéselték a csepeli férfit, de az át akarta verni a zsarukat” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    Fülig Jimmy után szabadon.

  2. dwadaw szerint:

    a MGTOW életstílus az ilyenek ellen is véd 🙂

Itt lehet hozzászólni !