Leváltották a csepeli MSZP teljes frakcióvezetését!?

Csepel.info

Borka Szász Tamás

Leöblítették a korábbi vezetést (fotó: Borka-szasz.hu)

Hírzárlat miatt csak a holnapi önkormányzati ülésen derül ki biztosan, de a Csepel.info úgy tudja: leváltották a csepeli MSZP frakció teljes vezetését. Információink szerint Zanati Béla korábbi frakcióvezető és helyettesei egyike sem kapott helyet az új vezetésben. A vezetőváltás hetekkel ezelőtt volt, de mindeddig titokban tartották, hátterében pedig úgy tudjuk, hogy már a 2010-es polgármester-választás áll.

Információink szerint az MSZP csepeli önkormányzati frakciójának vezetője a jövőben Borka-Szász Tamás lesz, helyetteseinek pedig Balogh Ilonát és Takács Józsefet választották meg a frakció tagjai. Bár Zanati Bélát sok bírálat érte a frakció sokak szerint elégtelen kommunikációjáért, a változások hátterében valójában már a 2010-es önkormányzati választásokra való felkészülés áll. A párton belül ugyanis megindult a versengés a polgármester-jelöltségre, de még nincs teljes egyetértés a párt 2010-es jelöltjéről. Nem nehéz kitalálni, hogy a jelöltségnek Borka-Szász Tamás az egyik esélyese.

A Csepel.info úgy tudja: Balogh Ilona és Takács József frakcióvezető-helyettesek feladata egyelőre az lesz, hogy „rövid pórázon” tartsák Borka-Szász Tamást, aki többek szerint időnként hajlamos átgondolatlanul is megszólalni. A fiatal önkormányzati képviselő emiatt már többször került ellentétbe Tóth Mihály polgármesterrel is. Úgy tudjuk, Takács József frakcióvezető-helyettesi kinevezésének egyik oka a csepeli Munkásőr utca ügyében való „helytállás” volt, őt éppen ezért a frakció keményvonalas tagjai támogatták erőteljesen. Balogh Ilona eddig a párt gazdasági ügyeivel foglalkozott, ő felügyelte a Csepeli Piac nem kevés botránnyal kísért, 1,3 milliárd forintos felújítását, ahonnan közel 8 millió forintos végkielégítéssel távozott, miután pozíciója összeférhetetlenné vált képviselőségével.

Csepel.info

14 hozzászólás “Leváltották a csepeli MSZP teljes frakcióvezetését!?” bejegyzésre

  1. Bubus szerint:

    A frakcióvezető-helyettesek látom, nagyon megérdemelték a pozíciójukat!

  2. Levente szerint:

    Inkább egy hűvös cellában érdemelne pozíciót az összes!!!

  3. Márta szerint:

    MI piaciak dudjuk mi van itt !mindenki mondjonle itt az idö
    Ébredés emberek! még van itt csepelen valami,Bérbe adhato!!
    Ki a bársony székböl!!!!!!!!!!!
    Tanács elnök ÚR! és helyetese ki is az Toth Mihály!!!!
    Nem is ismerek öket Csepeliek????????????????????????????????????????????????

  4. Borbán Viktor szerint:

    Meg az ilyen barom is,aki ilyeneket ír! :o(

  5. Borbán Viktor szerint:

    Mártika ,inkább a kis “kájával”,meg a helyesírással foglalkozzon..:o(

  6. LB szerint:

    Részlet Zanati Béla “önéletrajzából”:
    “2003. novemberétől 2007. novemberéig az MSZP frakcióját vezettem.”

  7. Bubus szerint:

    Gyurcsányfaktor, lehet, hogy nem másokat kellene szekálnod. Mi van, ha holnap kiderül, hogy igaz, amit a cikkben leírtak, megköveted magad?

  8. Borbán Viktor szerint:

    Ami a cikkben van,az igaz. Ami probléma, az a stílus és a demagóg vagdalkózás,amit néhányan marha bátran itt előadnak…

  9. Szenti szerint:

    “…Információink szerint Zanati Béla korábbi frakcióvezető és helyettesei egyike sem kapott helyet az új vezetésben….” De hát BSzT a korábbi frakcióvezetésben is benne volt – helyettesként…!?!

  10. LB szerint:

    Üdv Szenti!

    Rég hallottam felőled.
    Már azt hittem, teljesen kivonultál.
    Kár lett volna.

  11. Ice szerint:

    Az ország vezetőitől,s a csepeli vezetéstől egyszerre van krónikus hányingerem!
    “Csepel, ahol évszázadok óta békében élnek és dolgoznak együtt a magyar államot alkotó nemzetiségek – svábok, szlovákok, ruszinok, bolgárok, romák – választott képviselőinek határozatával a fővárosban elsőként mondott nemet a közelmúltban félelmet és megütközést keltő, a köznyugalmat veszélyeztető demonstrációiról hírhedtté vált Magyar Gárda szellemiségére, a lezajlott és tervezett akcióira, gyakorlatilag az egész szervezetre”

  12. Ábel Attila szerint:

    Polgár Györgynek sikerült olyan hírrel kirukkolnia, ami nem történt meg. Kál Károly ugyanis valóban előjött a javaslattal, amit a testület felvett napirendre, az “egyebek” közé. Ez volt az egyetlen szavazás a javaslatról.

    Csakhogy Tóth Mihály az “egyebek” között már úgy emlékezett, hogy a testület megszavazta Kál Károly javaslatát, és Kált is meggyőzte tévedéséről. Így aztán a szavazás valójában elmaradt, Polgár György meg telekürtölte a magyar sajtót egy kacsával.

  13. DFK szerint:

    Attila! Ezek tényleg ilyen amatőrök?

Itt lehet hozzászólni !