Köves Slomó nem engedne be ellenőrizetlenül migránsokat

Origo

Francia katona őrködik egy zsidó iskola előtt Párizsban

Francia katona őrködik egy zsidó iskola előtt Párizsban – riasztóan magas az antiszemita támadások száma

Ellenőrizetlenül nem engedne be migránsokat Magyarországra Köves Slomó rabbi, aki a kvótareferendum kapcsán arról is beszélt, hogy szerinte romlott a zsidó közösségek biztonság- és komfortérzete Nyugat-Európában.

A muszlim közösségek növekedésével a nyugat-európai országokban romlott a zsidó közösségek biztonság- és komfortérzete – mondta Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija a köztévében.

Megjelent az erőszakos antiszemitizmus

Köves Slomó szerint az elmúlt 5-10 évben Nyugat-Európában megjelent az erőszakos antiszemitizmus, ami nemcsak verbális, hanem a legdurvább fizikai támadásokban is megnyilvánul, ráadásul az Európába érkező iszlám fundamentalisták kiemelt célpontjai a zsidó közösségek.

Itt nemcsak a terrortámadásokról van szó, hanem az általános komfortérzetről is – mondta. Beszélt arról is, hogy több francia barátja testőrrel küldi gyerekét iskolába. Ez a tendencia abban az országban, ahol a legnagyobb zsidó közösség él Európában, aggodalmat okoz – mondta.

Úgy vélte,

“jól meg kellene gondolni, hogy milyen eszközei vannak Európának és a világnak arra, hogy megállítsa ezt a gyűlöletet”.

A kvótareferendumról szólva akceptálhatónak és mindannyiunk érdekének nevezte azt, hogy ellenőrizetlenül ne engedjünk be migránsokat Magyarországra.

Ugyanakkor szerinte azt is át kell gondolni, az-e a helyes megoldás, ha “abból csinálunk erkölcsi kérdést, hogy a menekülő embereket milyen módon fogadjuk be, és hogyan osztjuk el, ahelyett, hogy arról beszélnénk, hogyan oldjuk meg a problémát a Közel-Keleten”.

Forrás: Origo

4 hozzászólás “Köves Slomó nem engedne be ellenőrizetlenül migránsokat” bejegyzésre

  1. tohuvabohu szerint:

    Most az egyszer nem az őket eltartó magyarok a leggyűlöltebb antiszemiták. Hát ezt is megértük. De inkább csak színjáték ez az egész.

  2. bagoly szerint:

    Slomoka ölelkezzen össze Soros testvérével és utána tátogjon !

  3. Grün Izidor szerint:

    “Nem minden illegális migráns terrorista, de az is tény, hogy a terroristák közül nagyon sokan illegális migránsok – fogalmazott a belügyminiszter a várpalotai Thury-vár konferenciatermében megjelent közel 150 fős közönség előtt csütörtökön.”
    Ahogy nem minden magyar politikus maffiózó de a belügyminiszterünk biztosan az! 😀 😛

    http://propeller.hu/itthon/3242808-pinter-terroristak-kozul-sokan-migransok

  4. Jobban szerint:

    Megvert kamionsofőr: negyed órát ütlegeltek

    Mintegy negyed óráig ütlegelték emlékei szerint azt a magyar kamionsofőrt, akit bevándorlók vertek meg csütörtökön Franciaországban, a Calais felé tartó autópálya egyik parkolójában
    http://www.ma.hu/kulfold/290370/Megvert_kamionsofor_negyed_orat_utlegeltek?place=srss

Itt lehet hozzászólni !