Itt a bizonyíték: Gyurcsány és Vona egy csapat

Csepel.info

Gyurcsanyvona01

Gyurcsány és Vona szerint Orbánnak le kell mondania, ha sikerül a bojkottjuk (fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook oldala)

Valóban szövetséget kötött Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor az október 2-ai népszavazás ügyében. Nincs erre jobb bizonyíték, mint hogy a két politikus ugyanazzal kampányol a bojkott mellett.

Gyurcsány Ferenc májusban ajánlotta fel a Jobbiknak a választási szövetséget. Vona Gábor és pártja akkor még támogatta a kötelező betelepítések elleni népszavazást. Gyurcsány ajánlatára azonban a Jobbik 180 fokos fordulatot vett, és a radikális jobboldali párt a balliberális bojkott-pártiak mellé állt.

Gyurcsanyvona02

Vona Gábor júniusban jelentette ki, hogy a népszavazásra a balliberálisokkal szövetkezve már csak a kormány megbuktatásának eszközeként tekint. Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor szövetségére nincs is jobb bizonyíték, mint hogy ugyanazzal az állítással kampányolnak: szerintük, ha nem sikerül a népszavazás, Orbánnak le kell mondania.

Csepel.info

39 hozzászólás “Itt a bizonyíték: Gyurcsány és Vona egy csapat” bejegyzésre

  1. Balos szerint:

    Mint már mondtam, ez Gyurcsány zsenijét bizonyítja. No meg azt, hogy Vona mekkora balek, Gyurcsány két perc alatt az ujjai köré tekerte 🙂

  2. bubu szerint:

    Mi van, Gyurcsányi Vona kottájából játszik? A hülye is tudja, akármilyen kimenetel lesz, Orbánnak esze ágában nincs lemondani!

  3. csapajev szerint:

    MI ????? történt ma délelőtt a Tiborc utca és a Szent István út környékén?
    Erről miért nem írnak?
    Rengeteg rendőr…,sok ember…??

  4. királyerdei szerint:

    Roma hollókoszt volt! 🙂

  5. Egy szó, mint száz szerint:

    “Itt a bizonyíték: Gyurcsány és Vona egy csapat”

    “Összenő, ami összetartozik” Willy Brandt

    “Bolondíthatsz néhány embert mindig, és minden embert valameddig, de nem bolondíthatsz mindig mindenkit.” Abraham Lincoln

    “Az igazságot olykor eltemetik, de a hazugság mindig kiderül.” Rejtő Jenő

    “Aki tudatosan hazudik, az galád… (…)
    Aki ismert hazugságokat elhisz, az hülye.” Ady Endre

  6. Egy szó, mint száz szerint:

    “Itt a bizonyíték: Gyurcsány és Vona egy csapat”

    “Összenő, ami összetartozik” Willy Brandt

    “Az igazságot olykor eltemetik, de a hazugság mindig kiderül.” Rejtő Jenő

    “Aki tudatosan hazudik, az galád… (…)
    Aki ismert hazugságokat elhisz, az hülye.” Ady Endre

  7. robi szerint:

    Ennyire nem kéne lenéznetek a született Csepelieket.

    Remélem, be tudtok emelni egy olyan írást, ahol Vona a népszavazástól való távolmaradásra buzdít. Mert ilyen kijelentésével nem találkoztam.

    A cikk megint egyszánalmas erőlködés, több felvonásban. A lefizetett bérencek alámuzsikálásával.

  8. Grün Izidor szerint:

    “Minden létező eszközt bevet a kormány az állampolgárok mozgósítására az októberi kvótareferendum előtt.
    Miközben a kvótanépszavazás érvényessége a részvételtől függ, a kabinet több százezer magyart zár el a voksolás lehetőségétől.”
    .
    Értitek ezt emberek?! 😛
    http://nepszava.hu/cikk/1101779

  9. Lovas szerint:

    Annyira hülye nem lehetsz Robi, hogy nem látsz a saját szemedtől. A cikk lényegtelen is lehet, ha megnézed a két képet. És a képek hitelesek. Gyurcsány csicskásai lettetek. Ennyit a Jobbikról. Csicskanépség.

  10. Grün Izidor szerint:

    robi!
    “Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket.” 😛 😀

  11. robi szerint:

    Lovas!

    Szerinted, lényegtelen, hogy valaki a népszavazás mellet vagy ellene kampányol?

    Egyetlen cikket sem tudsz Vonától idézni, ami arról szól. hogy ne menjenek elszavazni az emberek.
    Arról ne nyissunk vitát, ki az idegbeteg,szánalmas csicska!

  12. robi szerint:

    Grün!
    A kenetes, álszent magukat “magyarmádóknak” csak addig addig fontosak a honfitársaink, amíg “egyszerre lépnek”.
    Akik több év (vagy évtized) adófizetés után, boldogulásuk reményében különcök lettek, nyugat felé távoztak, azok egyesek szerint – a Parlament differenciált jogalkotása következtében – ne akarjanak érdemben beleszólni az ország sorsába.

    Erről szól a történet.

  13. csapajev szerint:

    Igazából most döbbentem rá,hogy miről is szól ez a “Csepel info”.
    Undorító…….

  14. robi szerint:

    Grün!

    Itt az infón én már feltettem a kérdést: 2010. óta a kerületi adófizetők pénzéből hány millió forint ment határon túli támogatásokra?
    Egyenlőre válasz a holdban.

    Arról is lehetne értelmes vitát folytatni (természetesen feltétel a partner értelmi szintje), hogy egy településnek mennyiben lehet feladata határon túli támogatások finanszírozása?

    Azt sem mondom,hogy állami pénzeket ne fordítsunk a nemzeti kapcsolatok ápolására. Erre viszont van illetékes minisztérium.

  15. Balos szerint:

    Robi, Robi. A nácik is ilyen naivak voltak, mint te a Jobbikkal. De ne búsulj, Vona úgy tűnik nem Hitler. Gyurcsány megette reggelire 😀

  16. Grün Izidor szerint:

    Tisztelettel megkérdezném az itt a betelepítés ellen kardoskodókat:
    .
    Ha a magyar embereknek joguk van eldönteni, kivel akarnak együtt élni, mikor kérdezett meg bennünket, magyar embereket a Fidesz a letelepedési kötvényes bevándorlókról?!
    Vagy aki nekik fizet az más elbírálás alá esik?! 😛 😀

  17. robi szerint:

    Kedves “Balos”!
    Te óriási tévedésben vagy. Egyik szekértáborhoz sem tartozom. A Jobbikhoz sincs semmi közöm, a naivitásom – sajnos, a korom miatt – már a múlté.

    Egy politikai megrendelésre készült ” szerzői hűségnyilatkozat” gyenge pontjára tapintottam rá. Még mindig várom azt a Vona idézetet, amelyben a népszavazás ellen buzdítana.
    Úgy tűnik, azóta is lázasan kutat a szerző Lovassal együtt.

  18. Balos szerint:

    Akkor nincs baj Robi. Van keményebb náci párt is, mint a Jobbik, ami hamarosan szétesik. Ahová Gyurcsány beteszi a lábát, ott összeomlás lesz 🙂

  19. Lovas szerint:

    Aki olyan aktívan politizál, mint Robi, az párttag. Hazudós csicska.

  20. Pákozdi József szerint:

    Az kiabál akinek a háza ég!! http://alfahir.hu/hany_ballibsit_bir_meg_el_a_rakpart

  21. Lovas szerint:

    Ki hitte volna, hogy egyszer Pákozdi is Gyurcsány csicskása lesz 🙁

  22. robi szerint:

    Szerencsétlen Lovas!

    Nem kell ahhoz pártagnak lenni, hogy nagyhangú, ám ostoba emberek butaságait valaki leleplezze. Sértegetéseiddel magadról és környezetedről állítasz ki bizonyítványt.

  23. Pákozdi Józse szerint:

    Lovas! Még nem válaszolt a múltkori kérdésemre. Milyen Ábel csicskásának lenni?

  24. robi szerint:

    Lovas!
    Még valami.
    Nem én érzem úgy, hogy aki párttag valahol, az csicska.

  25. Tsepeli szerint:

    A kurva anyátoknak hazudozzatok. Kubatovról írjatok inkább meg rogánról, ki kinek a csicskása, a bűnöző tolvaj hazudozó férgeket a saját bandátokban találjátok. És én még szavaztam erre az aljas fideszre, tört volna el a kezem.

  26. Doki szerint:

    Én arra lennék kíváncsi Pákozdi József esetében, hogy milyen volt a kétes múltú és Szegedi “Klein” Csanáddal bratyizó Lehmann Viktort kiszolgálni a volt baloldaliakból álló csepeli jobbikban?

  27. Pákozdi Józse szerint:

    K Ö Z L E M É N Y

    Elfogadhatatlan a külföldön munkát vállalók választásokon és népszavazáson való részvételének diszkriminálása

    A Jobbik Magyarországért Mozgalom továbbra is elfogadhatatlannak tartja, hogy a Fidesz korlátozza a külföldön élő, de magyarországi állandó lakcímmel rendelkezők részvételének lehetőségét a választásokon, illetve a népszavazásokon. Jogállamhoz méltatlan diszkriminációnak tartjuk mindezt!

    Ráadásul az október másodikára kiírt kvótareferendum esetében nem állja meg helyét az az érv, amelyre való hivatkozással az Alkotmánybíróság nem mondta ki a levélben szavazó külhoni magyarok, illetve a csak külképviseleteken voksolni tudó, külföldön tartózkodó, de hazai lakcímmel is rendelkező magyar állampolgárok választásokon való részvételi lehetősége közötti különbség alaptörvény-ellenességét. Az országgyűlési választások esetében ugyanis a külhoniak csak egy szavazólapot kapnak (pártlisták), a lakcímmel is rendelkezők viszont kettőt (pártlisták és egyéni jelöltek). Ez azonban a népszavazás esetében nincs így, mindenki csak egyetlen szavazólappal rendelkezik.

    A Jobbik szerint a népszavazással egyébként sem a megoldást keresi a hisztériakeltésben érdekelt Fidesz, hiszen a betelepítés tilalmát sokkal egyszerűbb és biztosabb lenne az Alaptörvényben rögzíteni. Így azonban a referendum törvényessége is megkérdőjeleződhet, hiszen a már említett érv hiányában bizonyosak lehetünk benne, hogy az idegenek betelepítését követelő baloldal pártjai minden jogi eszközzel megpróbálják majd azt érvényteleníteni.

    A Jobbik Magyarországért Mozgalom az elmúlt évek során számos alkalommal felszólalt az ügyben, és két határozati javaslatot is benyújtottunk, ezeket a kormánypártok azonban rendre lesöpörték.

    Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyetteshez benyújtott írásbeli kérdésünkben részletesen elemeztük a kérdés előzményeit, az elmúlt években lefolytatott vita főbb érveit rámutatva a kormánypártok álságos és hazug magatartására, valamint a probléma egyértelmű elkenésének szándékára.

    Megtekinthető itt.

    Szávay István országgyűlési képviselő, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet elnöke

  28. Pákozdi Józse szerint:

    Doki😕! Én nem Lehmann Viktor miatt csatlakoztam a Jobbikhoz, akkor és most is csak a Jobbiknak volt ill. van olyan megoldási javaslatai, ami ebből a fertőből😷kivezeti az országot.

  29. Balos szerint:

    Pákozdi úr ehhez képest szépen integrálódott a csepeli DK-ba. 🙂

  30. Doki szerint:

    És mik lennének azok a megoldási javaslatok? Mert hogy 6 éve semmit sem látni azokból, viszont azt jól lehet látni, hogy a Jobbik parlamenti képviselői szépen felhízlalták magukat és a bokorban csalják meg a feleségeiket. 😀

  31. Jobban szerint:

    A Jobbik valóban csak verbálisan szól hozzá a felmerülő témákhoz, semmilyen vezetési tapasztalata nincs. Könnyű bármit ígérni kockázat nélkül, csak beszélni cselekvés nélkül.
    “A kibicnek semmi sem drága.”
    Felfoghatatlan, hogy képes a Jobbik jobboldali radikális pártként balliberális párttal szövetséget kötni? Ez mélyen árulkodik a DK és a Jobbik igazi természetéről is.
    Doki hozzászólásában utalt rá, hogy azokat az értékeket amelyek mögött “állnak”, többedszerre hazudtolják meg a gyakorlatban. Miről beszélnek? Mert csak beszélnek róla…

  32. Nagyapó szerint:

    Az időközi választásokon sem a “bal”, sem a Jobbik egyetlen képviselői helyet sem kapott! Polgármestereknél 3 kormánypárti, egy MSZP-s, egy Jobbikos nyert.
    Az 1+1 a politikában 2 ???

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  33. fghfjhgkjhk szerint:

    Nagyapó!
    Előre a medve bőrére még ne igyon, mert kijöhet ott, ahol bement. 😀

  34. Pákozdi József szerint:

    ETÉS
    Gyurcsány Ferenc egykori személyi titkára, Kolozs András nemrég még az MSZP XVI. kerületi elnöke volt. Most az Orbán-kormány diplomatája lesz – értesült a Válasz.hu.

    Nagy túlélők címmel sorozatot indítunk a Válasz.hu-n.

    Az ihlet onnan jött, hogy tegnap kiderült: Kóka János után – a szintén az SZDSZ-ből elszármazott – Eörsi Mátyást is felkarolta a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Ez persze nem bűn, csak nyilván jó lenne egyszer megérteni, miért is támogatja például az Orbán-kormány az Eximbank tőkealapján keresztül a Kóka-féle Cellum Zrt.-t, ha a cég immár öt éve 100 és 400 millió forint közötti veszteséget termel. Különösen, hogy az egykori SZDSZ-elnök néhány éve még elszámoltatási célszemély volt; a Fidesz szerint lopott, csalt, hazudott, elárulta a hazát, terjesztette a féktelen liberalizmust, satöbbi.

    De Kókán és Eörsin kívül se szeri, se száma azoknak, akik tegnap még baloldali tisztviselőként az úgynevezett „diktatúra” hivatalos ellenzékijei voltak, ma pedig a kormány támogatottjai, rosszabb esetben: egyszerű kitartottjai.

    Ha lenne mögöttük teljesítmény – valamilyen találmány, tisztán piaci siker, nemzetközi elismerés, emberbaráti cselekedetek sora – mi lennénk az elsők, akik üdvözölnék az árokbetemető gesztusokat. (Eszünkbe sem jut például fennakadni azon, hogy az eredetileg balliberális bekötöttségű Wallis-csoport padlógyártó egységét, a Graboplastot „agyontámogatja” az állami Eximbank, hiszen a cég termékeit nyolcvan országban használják, s a tavalyi, közel 18 milliárd forintos árbevételének 90 százaléka az exportpiacokon keletkezett.)

    A lényeg a lényeg, itt a Nagy túlélők sorozatunk első embere: Kolozs András. Ő az elmúlt években a baloldal egyik főbizalmija volt: 2003-tól Gyurcsány Ferenc tanácsadójaként, 2004-től személyi titkáraként jegyezték, később dolgozott az MSZP országos központjában, a Fővárosi Közgyűlés szocialista frakciójában, majd a közelmúltig az ellenzéki párt XVI. kerületi szervezetét elnökölte.

    Balliberális „értelmiségi körökben” már az is gyanút keltett, hogy a Fidesz – MSZP-s szerepvállalása ellenére – nem tette ki Kolozst eddigi munkahelyéről, a jobboldali holdudvarépítést állami kölcsönökkel támogató Eximbankból.

    Most azonban mindenki elkönyvelheti, hogy az exgyurcsányista Kolozs András átállt: a Válasz.hu értesülése szerint ő lesz az Orbán-kormány külgazdasági attaséja Marokkóban

  35. Jobban szerint:

    Az “átállókról” írnak a jobbikosok, akik “átálltak”… De a Jobbik deklaráltan ellentétes oldalon állóval köt választási szövetséget?!? Most melyik igaz, a választási szövetség vagy az ellentétes oldal?!? Valljuk be, sántít ez így együtt…

  36. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Akarod, hogy feltegyem azokat az átállt volt MSZMP-seket, akik nélkül a fityesz egy nulla lenne?! 😛 😀

  37. Jobban szerint:

    Kedves Grün, ahogy gondolja. Amennyiben egy pozitív fejlődés, felismerés és nem elvtelen utilitarizmus, haszonelvűség eredményezte az átállást, a belátás, hogy talentumaikkal jobb célt szolgálnak, helyesebb utat követnek, akkor helyes is, ha az ember korrigálja a helytelen cselekedeteit, helyes, ha felismeri, hogy változtatnia kell. Az MSZMP regnálása bizonyos időszakában nem volt választási lehetőség, ha valaki részt szeretett volna venni a közéletben, csak egy pártban tehette. De ezt nagyon is jól tudja.

  38. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Kellett ez nekem! 😀 😛

    “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
    2016. augusztus 05., péntek – 10:042

Itt lehet hozzászólni !