Fiatalkorú menedékkérők molesztáltak lányokat Németországban

Megdöbbentő részletek derültek ki a nizzai terrortámadásról

MTI, Mandiner

Fiatalkorú menedékkérők molesztáltak lányokat Németországban

A kölni erőszak volt az első, ami áttörte a német cenzúrát

Előállított a rendőrség három, 14 és 17 év közötti fiút Mönchengladbachban, mert a gyanú szerint fiatal lányokat molesztáltak a város strandján. A három fiú közül egyikük bevándorló hátterű, de már német állampolgár, ketten viszont felnőtt kísérő nélkül érkező afgán menedékkérők voltak.

Eljárás indult fiatal menedékkérők ellen lányok molesztálásának gyanúja miatt a németországi Mönchengladbachban – közölte csütörtökön a helyi rendőrkapitányság. A közlemény szerint az Észak-Rajna-Vesztfália tartománybeli város strandján nyolc, 12 és 18 év közötti lány szerdán megkérte az úszómestert, hogy hívja ki a rendőrséget, mert három fiatalember szexuálisan zaklatta, egyebek között tapogatta őket.

A rendőrség előállította a 14 és 17 év közötti fiatalokat és eljárást indított ellenük, a strandot üzemeltető vállalat pedig valamennyi uszodájából és strandjáról kitiltotta őket. A legidősebb gyanúsított bevándorló családból származó német állampolgár, a másik kettő afganisztáni származású, felnőtt kísérő nélkül érkezett menedékkérő.

Forrás: MTI, Mandiner

Megdöbbentő részletek derültek ki a nizzai terrortámadásról

A francia nemzeti ünnepen Nizzában lecsapó terrorista hónapokon át tervezte a terrortámadást, és legalább öt tettestársa volt – közölte csütörtökön Francois Molins párizsi ügyész.

Molins elmondta: négyszázan dolgoznak az ügyön, és jelentős haladást sikerült elérni. Az ügyész kijelentette: a Franciaországban élő, tunéziai Mohamed Lahouaiej Bouhlel “támogatóktól és cinkostársaktól” kapott segítséget. Beszámolt arról is, hogy az öt gyanúsított őrizetben van.

Francois Molins azt is elmondta: a támadó telefonján talált adatok arra utalnak, hogy már tavaly tervezni kezdte a támadást.

Forrás: ATV

A baloldal összefogott a Jobbikkal a népszavazás ellen

Az emberek kétharmada támogatja a kvótát, vagyis azt, hogy a Németországba és a skandináv országokba igyekvő migránsok kötelező betelepítésére kényszerítsék Európa országait – állította Szabó Szabolcs csepeli és soroksári országgyűlési képviselő még tavaly novemberben. A politikus pártja, az Együtt már tavaly 10 ezer illegálisan érkező bevándorlót telepített volna be Magyarországra, a Demokratikus Koalíció pedig a rászorulóknak kiadott önkormányzati lakásokat adta volna oda a muszlim bevándorlóknak.

Gyurjobbik

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke egy interjúban utalt rá először, hogy a kormánypártokat demokratikus úton csak a baloldal és a szélsőjobboldal összefogásával lehet legyőzni. Politikai elemzők szerint a színfalak mögött már volt erre példa. Ezért indíthatott vitát a népszavazás bojkottjában való összefogásról Gyurcsány Ferenc, és léphetett vissza a népszavazás támogatása mögül a Jobbik. Vona Gábor és pártja úgy állt a  bojkott mellé, hogy korábban még aláírást is gyűjtöttek a népszavazás mellett.

Csepel.info

6 hozzászólás “Fiatalkorú menedékkérők molesztáltak lányokat Németországban” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Menedékkérők a szart ! Számunkra életidegen, élősködő betolakodók ! Akinek ez kell, jobb ha idő elött felköti magát vagy zárt ketrecbe vonul az együtt és dk val ! Idióták !!!

  2. Grün Izidor szerint:

    Itt egy kormányplakát!
    http://nol.hu/data/cikk/1/62/43/27/cikk_1624327/20032-plakat-nsz1.jpg
    Csak egy kérdés:
    Magyarországon hány magyar halt meg orvosi ellátás hiányában a “zemmútt” két évben?!

  3. Letiltatni szerint:

    Magyarországon meg cihány gordák csinálják ezt.
    A rendőr nem tesz ellene, pl. amilyen csoportos zaklatás, környezetkárosítás folyik a szent lászló utcai lakótelepnél..

  4. Grün Izidor szerint:

    Letiltatni!
    Úgy gondolod mentő körülmény, ha “cihány gordá”-t írsz?! 😛

  5. bagoly szerint:

    Valóban nem helyes a “cihány”kifejezés !

    Inkább “élősködő”!

    Az élősködő az életciklusának jelentős részét a gazdaegyed közelében éli, abból táplálkozik, csökkenti annak túlélési és szaporodási esélyeit.
    Átvitt értelemben, erősen pejoratív jelleggel a másokat kihasználó embert is élősködőnek mondják.
    Magatartásukban a normális kategóriákban nem sorolható munkához állás és életmód figyelhető meg.
    Megélhetésük végett, jogot formálnak bármilyen törvénytelenségre.
    A fentiek miatt undort váltanak ki más egyedekből, azoknak ellenségei válnak, tehát célszerűnek látszik, minél előbb véglegesen megszabadulni tőlük, amíg nem késő !!!

  6. hakapcseszi szerint:

    A migráns romantika már csak ilyen.

Itt lehet hozzászólni !