Halálos baleset a Hollandi úton

Hirado, Police.hu, Csepel.info, BKK, Mr. Gabee

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

 

Egy személyautó villanyoszlopnak ütközött, majd felborult a Hollandi úton hajnalban, két ember meghalt. A Csepel.info úgy tudja, hogy az egyik áldozat csepeli, a másik szigetszentmiklósi fiatalember.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között 2016. július 9-én 5 óra 10 perckor egy személyautó villanyoszlopnak ütközött, majd felborult. A baleset során az autóban utazó két férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A tűzoltók munkáját a helyszínen segítette a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, és ugyancsak a helyszínen volt a fővárosi tűzoltók doktorszolgálata. A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a helyszínelést. Az arra közlekedőket órákig a Fürdő és Kecsege utcákra terelték.

Kérjük fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

Police.hu, Csepel.info

64 hozzászólás “Halálos baleset a Hollandi úton” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    Nem 50km/h-val történt az látszik.
    R.I.P.!

  2. Mr.Gabee szerint:

    A nyomokból kiderül, hogy a rév felől jött. A sávja nem egyes a strand előtt, így áttért a szemközti sávba, ahol feltehetőleg a járdaszegély megdobta….

  3. Gerisan szerint:

    Anyááád! Jó gyorsan mehetet ha így rommá zúzta a beton oszlopot azt még attól ilyen messzire bement a fák közé.

  4. Tepertő szerint:

    Engem a fiúk keltettek, ahogy végigmentek a Hollnadin (túloldalt aludtam, Soroksáron), félálomban kb. ilyeneket kívántam nekik, azért persze a hozzátartozókat sajnálom.

  5. b szerint:

    40-es korlatozas es allando traffi kellene a hollandira.
    Van egy fasz is, aki a körforgalomban driftel délutánonként.

  6. Sanyi szerint:

    A negatív kommentelőknek(annyi, csepeliszülő, tepertő), és családjának is kívánok hasonló jókat, halottról jót vagy semmit! Legyen ez a szegénységi bizonyítványotok!

  7. Shrek szerint:

    Sajnálatos amellett, hogy felháborító! De aki 120-130 vereti egy ilyen nyomvezetésû úton egy sz@ros szériával, AZ nem profi de nem is Józan gondolkodású. Lakott területen meg pláne elmeroggyant . Már csak remélni tudom, hogy m senki nem HIV fel, hogy ráadásul bármelyikük is ismerôs volt…😞

  8. Shrek szerint:

    Most vitték el a kocsit. A nejem szerint elrettentô látvány….

  9. kilgore trout szerint:

    Már régóta írogatom ezen az oldalon, hogy a csepeli főbb utakra (Széchenyi, Szent István, Erdősor, Hollandi, stb.) telepített trafi kellene.

  10. Tepertő szerint:

    Sanyi: Nem érdekel!
    1.Több száz, de talán több ezer csepeli lakos pihenését tették tönkre szombat hajnalban, mert gondolom nem a Hollandiról indultak (ott nincs semmi nyitva éjjel) hanem előtte végig száguildoztak a Kalamáron is már.
    2. Most beszéltem egy horgásszal, aki látta is őket, nem csak hallotta, ő esküszik, hogy ilyet még nem látott, legalább 180-nal mentek (ami persze tuti túlzás, de 100 felett az biztos lehet)
    Aki 50-es táblánál 100 felett megy, az ön és közveszélyes, és szerencse, hogy más nem sérült meg.Ez nem egy pillanatnyi figyelmetlenség, vagy fáradtság következménye.

  11. bhu szerint:

    Biztos nézték mr. Gabee traffi hiradojat, es látták, hogy ma lehet küldeni neki.
    Utalni fogsz, de észrevehetnéd, milyen karos ez a kozszolgaltatasod.

  12. admin szerint:

    Bármekkora butaságot csináltak, az életükbe került. A szülők és rokonok azonban élnek, és egyetlen hozzászólónak sem kellene ezt kihasználva még rátenni egy lapáttal. Ezért moderáltunk hozzászólásokat, és arra kérünk mindenkit, hogy gondolja végig mit ír és hogyan.

  13. Balos szerint:

    Mindenki csinált már butaságot. Én ötvenszer is átugrottam annak idején a strand kerítésén, most majdnem belehalt valaki. Volt, hogy rettenetesen álmosan vezettem, hiába ittam egy liter kávét. Örüljünk, hogy mi megúsztuk és élünk. Ezek a gyerekek még nem voltak elég bölcsek, és azt hitték lehet gyorsan menni az úton. Nekik az életükbe került. Részvétem a családjaiknak.

  14. Tepertő szerint:

    Amúgy meg el kéne gondolkozni a Hollandin ezekről a járdaszigetekről, pár éve hogy lettek, de elég sok balesetben szerepet játszhatnak, főleg éjjel… (Bár napközben a gyalogosoknak biztos, hogy biztonságosabb)
    Nekem úgy tűnik, itt is közrejátszott.

  15. bubu szerint:

    Nem túl hiteles ez a hozzáállás, admin. A csepelinfo miért teszi közzé a traffipax információkat? Ahol nem mérnek, ott sokan azt hiszik, szabadon lehet száguldozni!

  16. admin szerint:

    Azért teszik közzé világszerte a traffipax-információkat, mert csökkenti a gyorshajtók számát. Kár ilyen módon felelősöket keresni, nem érdemes ezzel kínlódni. A metróknál a bemenő forgalom ellenőrzése hozta meg a jegyvásárlást, a traffipax-infók pedig a gyorshajtók számának csökkenését hozta. Ez pszichológia, aki nem érti, az nem érti.

  17. bhu szerint:

    Megy a polkorrektseg, miközben közvetve hozzájárulnak a szaguldozashoz azáltal, hogy naprakészen tájékoztatják a népet a traffikrol…

    A driftelos fasz lesz a következő, ha el nem kapjak addig.

  18. bhu szerint:

    Esküszöm, en nem ertem. Az az info, hogy van traffi az csökkenti a gyorshajtást. Az hogy hol es mikor, az nem.

  19. bhu szerint:

    Meg a 30-100 ezres csekk, az kifejezetten jól csökkenti.

  20. admin szerint:

    A traffipax infók közlése csökkenti a gyorshajtásokat, ugyanis minden ilyen infó olvasásakor, hallásakor (rádiók is bemondják), csökkentik a sebességet az emberek. Innen tudni, hogy vannak ellenőrzések – miközben a konkrét ellenőrző helyeket nem tudják fejben tartani az emberek.

    Nem kell mindent érteni, nem mindenki áll ugyanolyan szinten.

  21. Tepertő szerint:

    Balos: Mint írtam, szerintem ez a baleset már nem a ‘Fiatalság, bolondság’ meg ‘Pillanatnyi figyelmetlenség’ kategóriája
    bhu:A mai technikai világban már széllel szemben pisilésnek tűnik ez: bárki rakathat be lézer-blokkolót, meg ott vannak az ingyenes telefonos apllikációk (traffihunter, waze), amelyik szól traffi vagy ellenőrzés előtt. Nem hiszem, hogy valaki megnézné a csepel.infot, mielőtt száguldozni indul.

  22. egy csepeli a sok kozul szerint:

    Emberek! Szombat van! Tegnap meg pentek tek tekkeltek! Erre meg nem gondolt senki?
    Szerintem fiatalok voltak es a drog meg a tulporgott adrenalin hatasa alatt voltak, aztan egyszercsak a “tuloldalon” kotottek ki. Orokre. R.I.P.
    Nekem is vannak elmenyeim. Minden a SZERENCSEN IS mulik! Sajnos.

  23. bubu szerint:

    Majdnem minden metróbejáratnál állnak ellenőrök, aki nem tud jegyet vagy bérletet felmutatni, azt be sem engedik, kénytelen megvenni a jegyet azi utazáshoz. Ugyanakkor ha a rádió rendszeresen bemondaná, hogy konkrétan mely BKV járatokon kell ellenőrökre számítani, vajon nőne vagy csökkenne bliccelők száma?

    A csepel.info nem rádió. Felteszem az emberek nem vezetés közben szokták olvasni az oldalt. Ráadásul az írott szöveg könnyebben megjegyezhető, mint a hallott, mert többször vissza lehet olvasni, memorizálni. Akkor milyen pszichológiai hatása van az itt megjelenő infóknak?!

  24. Qny szerint:

    A helyszínelő szerint több, mint 160-nal mentek. Sajnálom a családot! Azért aki azt javasolja, hogy 40 legyen a határ, azzal nem értek egyet, be kell tartani az 50 km/h -t azzal biztonságosan lehet menni. Ezeket akkor sem tartotta volna vissza. Én azt is betiltatnám, hogy előre megmondják, hogy hol lesz trafi. Sőt a rádiókba se engedném bemondani, mert annak nincs értelme, hogy ott lassít és száguldozik tovább.

  25. Fargo szerint:

    Gondolom a szülők most sírnak. Inkább másképp kellett volna nevelni a gyermekeiket. Nem ?

  26. Autos szerint:

    A police.hu-n folyamatosan elérhető, hol mérnek, nem a csepel.info szivárogtatja ki.

    Kell ide egy fix traffipax, ahogy pl. a Szabadkikötő útra is, a 3-4. 30-50-100 ezres csekk után mindjárt nem lenne probléma a sebesség.

    Amióta a Nagykőrösi úton kint van a két VÉDA oszlop (kb. a Nagysándor József utcai átjárónál), azóta valahogy megszűnt az, hogy a 70-es táblába én megyek bele 82-85-tel, de a fenekemben le akar tolni a “nagy fekete autós”, megszűnt a halálfélelem.

    Dehát amíg a térfigyelők sem működnek … mit várunk?

  27. Menő szerint:

    Te Fargo!!! Te agyhalott barom arcu, meghalt ket ember es te itt okoskodsz es közbe faszsagokat beszelsz! Rohadna meg az összes ien mint te!

  28. egy csepeli a sok kozul szerint:

    Fargo: Nem! Nem minden esetben a szulok hibaja! Hiaba van megnevelve a gyermek, ha az kesobb olyan tarsasagba megy, ahol az ellenkezojevel talalkozik! En is ismerek nem egy eszes, jol nevelt emberket, diplomaval es megis mereszek az eletben, anelkul, hogy a szulok tudnanak errol. Mert ugye a fiatalsag bolondsag es van, aki esszel teszi van, aki nem. Nekik is, addig jo, amig a szerencse mellejuk all. Vagy vegleg felhagynak a veszelyes dolgokkal, vagy veguk van hirtelen. Nehez szulonek lenni, foleg ha fia van az embernek. Ennyi.

  29. bubu szerint:

    Autos: Igen, a rendőrség oldalán is elérhető. Csakhogy ott csak az út/utca nevét teszik közzé, nem a konkrét helyszínt, a csepel.info erre rátesz egy lapáttal: “A rend őrei a Kossuth Lajos utca, Ady Endre út és a Szent Imre tér közötti szakaszán mérik a sebességet.”

  30. Shrek szerint:

    A Hollandira kéne RENDSZERESEN 1-2 motoros, robogós járôr hétvégente is, mert a Fekete elôtt is két különbözô hülye akart megölni egy rakás embert a zebránál, pedig sok gyerek is volt Ott.

  31. Shrek szerint:

    A járdaszigetekrôl meg annyit Tepertônek is, hogy nem kis kocsikkal szoktam járni, szoktam haladni is de egyikre sem mentem rá soha. A buszokról meg nem beszélve! Csak és kizárólag a nemfigyelôk meg a sötétfejûek szokták AZ ilyen szigeteket hosszában legyalázni. Pl a papírgyár elôttit is. !!!!! Na már most csak idén történt Ott 3 olyan, hogy a bokrok tartották meg a kocsikat a lezuhanástól. Ha mész Erzsébet felé és elhagyod a papírgyár zebráját akkor jobb oldalon szépen meg lehet ezeket figyelni. Jut eszembe! A villanyoszlopok is mondjanak le, mert veszélyesek a városban 120-150-nel közlekedôkre…Te ba…!

  32. Ozzibol szerint:

    Ezt mar elkepeszto tragedia potosan ugyan ez az oszlop vette el az eletet 20 evel ezelott a legjobb baratomnak Pistinek aki motorral utkozott neki az oszlopnak a szulei szeme lattara akik autoval mentek utanna.Borzalmas erzesek jottek elo ismet Nem tudom feledni soha

  33. Nina szerint:

    Az 5:02 es 148 as busszal utaztam reggel:/ szembejott a kalamarom,nem eppen 50 km/h val meg jo h fekezett a buszsofor.. Es az utolso masodpercben rantotta el a kocsis a kormanyt :S ijeszto volt mikor visszaneztem mar a korforgalomnal volt ismetelten a szembe savba

  34. Lovas szerint:

    Elmentem arra, és nem a járdasziget matt volt.

  35. Lovas szerint:

    160-as sebességnél az autópálya szalagkorlátja is kevés lett volna megvédeni az életüket.

  36. Grün Izidor szerint:

    lovas!
    A szalagkorlát az autópályán a szemből jövők életét védi!

  37. Surci szerint:

    Atvitt ertelemben tenyleg a jardasziget miatt lehetett a baleset. Az lassitonak van oda epitve az ut kozepere. Nem megdopta a kocsit hanem szabalytalanul balrol akarta kikerulni es ilyen sebessegnel nem lehet megfogni a gepet ha a nagy kormany mozdulattol kitor balra. Reszvetem a csaladoknak.

  38. királyerdei szerint:

    Folytassa Admin.! 🙂

  39. Grün Izidor szerint:

    admin!
    Kár volt belenyúlni egy alakuló vitába! 😛 😀

  40. Z tábornok szerint:

    Mindenki a saját vasa kovácsa mit foglalkoztok álandoan a másikal segfejek! Meghalt egy vétlen utas ebbe csak ez a szörnyű!

  41. Shrek szerint:

    Surcinak ajánlom, hogy tekintse meg újra a helyszínelôk rajzát! Nem bírt ilyen sebességgel elmenni a középsô sziget és a strand kavicsos parkolónyúlványa között. Törvényszerû volt, hogy valamelyiknek odaveri. Amúgy biztosan nem volt rendben a feje akár tudatmódosítótól, akár “gyárilag” ugyanis: 1/ Ha ismerem a környéket akkor azért 2/ Ha nem ismerem, akkor meg azért vagyok óvatos. Csak kérdem, hogy a másik srác sem tudta berántani már elôbb a hurt it vagy együtt flesseltek????

  42. egy csepeli a sok kozul szerint:

    Ep most mentunk el a balaset helyszin mellett es lattam par embert, akik ott sirtak. Sajnalom oket. Ezek ketten meg, akik eletuket vesztettek, hogy az esztelen szaguldas elott/kozben igazan gondolhattak volna szeretteikre is. Dehat ez lett es az elet megy tovabb tovabb tovabb …

  43. közeli Hozzátartozó szerint:

    Tisztelt Cikkíró, közeli hozzátartozóként szeretném kérni, hogy további részleteket ne osszon meg, illetve Tisztelt Kommentelők, az ítélkezést kérem tartsák magukban, kérem legyenek szívesek tiszteletben tartani gyászunkat!
    Megértésüket köszönjük!

  44. Az áldozatok fogadott húga szerint:

    Én születésem óta ismertem őket… akkora a gyász a régi baráti társaságban ami egy nagy család… annyira sajnálom!

  45. Kérdés szerint:

    Sajnálom őket de az autó nem játékszer.
    Milyen autó volt ez?
    Részvétem

  46. kerdezo szerint:

    Az esti hiradoban azt az informaciot mondtak, hogy ez egy sport auto volt. A tulajdonos es a baratja ult benne.
    Elmondtak a tudositasban, hogy a tulajdonosnak korabban bevontak a jogositvanyat, mert annyi bunteto pontot szedett ossze…

  47. Egy barat szerint:

    Az osszes bunko embernek csak annyit kivanok hogy egyszer eljek at ezt a fajdalmat es utana olvassanak hasonlo joindulatu kommentet. Miert kell oket meg most is bantani. Hibaztak, ez az eletukbe kerult, ok sem igy akartak! Az eletuk volt az auto es tudtak hogy ez lesz a vesztuk, csak senki sem gondolta hogy ilyen hamar! Jo neveltetest kaptak, ismerem a szuleiket is kedves Fargo ellenben veled, ugylatszik illemet neked nemtanitottak. Es naluk soha nem volt pen TEK TEK TEK este egy csepeli a sok kozul.. ok nem azok a sracok voltak. Teperto csak hogy keszulj, este kesobb fekudj le megyunk gyertyat gyujtani lehet kicsit hangosan fogunk zokogni.
    Nagyon hianyoztok, borzaszto ez a fajdalom!

  48. egy csepeli a sok kozul szerint:

    Egy barat: tok mindegy, hogy tekkeltek e pentekrol szombatra, hajnalban, de akkor is normalis ember a volan mogott nem szaguld 160 km/h sebesseggel meg akkor sem, ha egy rohadt tetu sem mozdul meg a falevelen!!! Foleg, hogy tobbszor bevontak a jogsijat gyorshajtasert! Meg szerencse, hogy nem volt egy lelek sem az uton, hogy masok is belehalhassanak, mert akkor tenyleg jobban megerdemelte volna ezt. Mindenesetre ez lett a veszte es emiatt a vetlen haverjanak is! Oszinte reszvet a csaladjuknak. De az elet megy tovabb.

    Nina: nem lehet, hogy ezt az autot latta akkor??

  49. aniz szerint:

    “Az eletuk volt az auto es tudtak hogy ez lesz a vesztuk”

    Szerintem ne csodálkoz ilyen szöveg után a kommenteken.

  50. fghfjhgkjhk szerint:

    A traffi info itt nem mérvadó!
    Percre pontosan ott a waze.
    Azért mindenki gurult már bele egy értelmetlen 30-as, 40-es táblába, jó, nem 60-al!
    A “normál” 50-es szakaszokon is egy sima 80 LE feletti autónál pillanatok kérdése, hogy 56 legyen a sebesség. Emellett engem egyszer sem bűntettek meg még, mert elindulok időben, érjek oda, de egyben.
    Ami itt történt abban masszívan szándékosság volt, sajnos ez lett a vége! 🙁

  51. jamiela szerint:

    Olyan szépen megkérte a család az embereket, hogy hanyagolják a témát… Van épp elég bajuk most, miért kell még forgatni bennük a kést? Nem várnak együttérzést sem, de gondoljunk már bele milyen rossz lehet ezeket a megnyilvánulásokat olvasni ….

  52. fghfjhgkjhk szerint:

    Lovas!
    Megint okos vagy, jogsi nélkül!
    miért nem foghat meg egy szalagkorlát?
    Nem frontálisban gondoltam!
    Cégessel én kaptam egy jobb első durrost és a verda olalát vertem oda a szalagkorlátnak, 130-al. A jobb oldal kuka lett, de megfogta a vasat.
    Szóval erről ennyit.

  53. Nagyapó szerint:

    jamiela! Egy balesetre 54 hozzászólás történt. Arra, hogy “Az Európai Parlamentben (EP) a baloldali magyar képviselők megszavaztak egy olyan javaslatot, amely új adót irányoz elő a migránsválság kezelésére és pénzbüntetést azoknak az államoknak, amelyek elutasítják migránsok kényszerbetelepítését – mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján szombaton.” nincs reagálás!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  54. Bonduelle szerint:

    És ha épp nem hajnalban történik, hanem kicsit később, amikor leküldöm a gyerekem egy kenyérért a boltba és szabályosan a járdán elsodorja egy ilyen????

  55. Krtek szerint:

    Az embereknek a töke tele van hogy felelőtlen csak magukkal törődő elmebetegek életveszélybe sodornak nap mint nap azzal ahogy az úton közlekednek. Ez egy nyilvános fórum akinek nem tetszik mások véleménye ne olvassa.

  56. fghfjhgkjhk szerint:

    Nagyapó megjött trollkodni!
    Lesz népszavazás, ugye?
    Akkor húzunk egy NEM-et.
    Hogy jött ide a téma?

  57. bhu szerint:

    A családnak nem kell olvasnia a kommenteket itt, mar mindegy is.
    Viszont ok es a hasonlók nem sál saját életüket veszélyeztetik, ezért van köze hozza másoknak is es van joguk véleményt nyilvánítani.
    Főleg arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet meggátolni a további ilyen eseteket, ahol esetleg nem csak a vétkes sérül. A környéken lakok nyugalmáról nem beszélve, bár az is számít. Miert ébredjen egy utca de meg a Duna túloldalán is emberek szombat reggel 5-kor arra, hogy valaki a kozutat versenypályának használva mások életet veszeleyezteti?
    Aki úgy érzi, kérje az Önkormányzatot, hogy lépjen fel a hasonlo esetek megakadályozására.

  58. bhu szerint:

    Meg egy kérdés: nem ok voltak azok, akik a Hollandi út két korforgalmaban rendszeresen drifteltek? Mert az is életveszély.

  59. Betke szerint:

    A családnak részvét, de gondoljunk bele, ha van szembeforgalom vagy ne is gondoljunk! Szent István úton is megy a rally, nyáron a nyitott ablaknál éjjelente mást se lehet hallani és nem tesz a rendőrség semmit!

  60. Béla szerint:

    sajnálatos dolog ami történt ,de a közút az nem versenypálya

  61. bubu szerint:

    Talán, ha a nullásra nem kéne drága pénzért matricát venni, a helyi lakosoknak most nem kellene rettegniük a száguldozók miatt. A másik dolog, hogy a járművezetői tanfolyamok már régóta nem a biztonságos közlekedésre nevelnek, a vizsgák nem a vezetési tudásról szólnak, megvannak a tarifák a különböző kategóriákra, ha nem fizet, garantált a bukfenc egy évtizedek óta vezető hivatásos sofőr számára is, viszont ha duplázod a jattot, nem kell aggódnod, bármilyen ügyetlen is vagy. Az orvos is szó nélkül meghosszabbítja a 100 éves nagyothalló, szódásüveg szemüveges papa jogsiját, ha kifizeti a díját. Ellenőrzéstől pedig csak annak kell tartania, aki nem néz utána, hol kell számítania rá.

  62. Nagyapó szerint:

    Nagyon hatásosak az álkeresztyény hozzászólások, de jellemző az elsőként a helyszínre érkező nő megjegyzése, hogy már többször tesztelték a sportautót, azaz többször veszélyeztették mások testi épségét!!(RTL Klub)
    Ezért fontosabb nekem az, amikor a “baloldali” magyar EU-s képviselők országot érintő adót szavaznak meg!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  63. […] sajnos nem ismeretlen a csepelieknek, hiszen néhány évvel ezelőtt ezen a helyen szintén a járdaszigetre hajtott egy autós. Annak a balesetben az autóban utazó két férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a […]