Draskovics nem érez felelősséget + Videó

Mno.hu

Nem érez személyi felelősséget Draskovics Tibor korábbi pénzügy-, jelenlegi igazságügyi és rendészeti miniszter az elmúlt évek gazdasági bűncselekmény gyanúját felvető privatizációiért. A Fidesz leállíttatná a privatizációs folyamatokat, amíg a nyomozás adatai nyilvánosságra nem kerülnek.

A Nemzeti Nyomozóiroda hűtlen kezelés gyanújával, ismeretlen tettes ellen nyomoz több állami cég 2004 és 2007 közötti magánosítása miatt, az Állami Számvevőszék jelentése alapján. Az ÁSZ a Mol, a Földhitel és Jelzálogbank valamint a Lóversenyfogadást Szervező Kft. magánosításában is talált korrupciógyanús elemeket, a vizsgálat szerint a Medgyessy- és a Gyurcsány-kormányzatok idején történt cégértékesítések legalább 15 milliárd forintos kárt okozhattak a magyar államnak. Draskovics Tibor 2005. április közepéig volt pénzügyminiszter az első Gyurcsány-kormányban.

Draskovics meg van győződve igazáról

Az igazságügyi és rendészeti miniszter meg van győződve róla, hogy semmiféle felelősség nem terheli, még akkor sem, ha az ÁSZ vizsgálata kiterjed arra az időszakra is, amikor ő volt a pénzügyminiszter. Draskovics elmondása szerint „semmi olyasmi nem történt, ami büntetőjogi megítélést igényelne, legalábbis olyan, amiről én tudok, amiről tudnom kellett volna”.

Tekintse meg a hírTV felvételét!

Forrás: Hír TV, Mno.hu

5 hozzászólás “Draskovics nem érez felelősséget + Videó” bejegyzésre

  1. Prendick szerint:

    Gondolom majd tesz róla, ne legyen igény büntetőjogi megítélésre.
    Ahogy szokta.

    Gyönyörű balkáni állapot az, ha a kecske a rendőrminiszter akkor, amikor kiderül, hogy elveszett a káposzta. Majd kinyomoztatja szépen, hogy a farkas ette meg salátának a nagymamához meg Piroskához.

  2. én szerint:

    Miért pont ő érezne bármilyen felelősséget. Melyik érez bármit is, hiszen ahhoz lelkiismeret kell. Van? Az a szomorú, hogy meg vannak győződve arról, hogy tökéletesek.

    Szeretnék idézni:

    “A legnagyobb hiba az, ha valakinek vannak hibái, és nem igyekszik azokat kijavítani.”
    /Kung Fu ce/

    Persze a kijavításhoz az első lépcsőfok, az, hogy elismerjük. Hoppá!

  3. miska72 szerint:

    Majd ha vádatemelnek ellene hütlen kezelésért, és sikerül bizonyítani, remélem bezárják ezt az egérfejüt is a kaptárba, a többi köztörvényes bűnözővel együtt! Gyurcsány Medgyesi stb!

  4. Nagyapó szerint:

    Draskovics, a nagy túlélő, aki mindenhez ért. Mindenhez, de leginkább a trükközéshez. Igen a trükközéshez, de úgy, hogy egy kissebb közösség jusson előnyhöz. Hogy trükközés, vagy lopás, majd a bíróság eldönti (várhatólag itt is etelik legalább egy év).
    Draskovics- Avarkeszi kettősnek épp most dobta vissza az Alkotmánybíróság
    legutóbbi tövényét. Ennyit a hozzáértésről.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  5. atlétaa szerint:

    🙂

Itt lehet hozzászólni !