50 és 60 éve fogják egymás kezét: jubiláló házaspárokat köszöntött az önkormányzat

 Csepel.hu

a19

Hat házaspár erősítette meg 50, illetve 60 évvel ezelőtt tett házastársi esküjét június 10-én a polgármesteri hivatal nagytanácstermében. Az önkormányzat az előző évekhez hasonlóan idén is folytatja a jubiláló házaspárok köszöntését. A közelmúltban közzétett felhívásra hat pár jelentkezett: Szij László és Szij Lászlóné, Vajda István és Vajda Istvánné 60 évvel ezelőtt kötötték össze életüket, Katus Károly és Katus Károlyné, Kosztya József és Kosztya Józsefné, Tilki Zoltán és Tilki Zoltánné, valamint Vukovics Béla és Vukovics Béláné 50 éve fogadtak örök hűséget egymásnak. 

A gyémánt- és aranylakodalmukat ünneplő házaspároknak a Szivárvány óvoda vadrózsa csoportja énekes körjátékkal kedveskedett, majd Borbély Lénárd polgármester mondott köszöntőt. A résztvevőknek megköszönte: egész életükkel példát mutatnak a jövő generációnak. Reményét fejezte ki arról, hogy a fiatalok példát vesznek hasonlóan a magyar nemzetet építve családban képzelik el az életüket.

Ezután a polgármester előtt tanúik jelenlétében erősítették meg évtizedekkel ezelőtt tett esküjüket a jubilálók és újra fogadalmat tettek egymás iránti elköteleződésüknek. A megjelent családtagok is köszöntötték szeretteiket, majd a polgármestertől az önkormányzat ajándékát vették át.

A jeles esemény állófogadással zárult, amelyen a hidegtálak mellett ünnepi torta fogadta a jubiláló párokat, akik pezsgővel koccintottak a jó egészségre és a hosszan tartó boldogságra.

Csepel.hu

2 hozzászólás “50 és 60 éve fogják egymás kezét: jubiláló házaspárokat köszöntött az önkormányzat” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    SZÍVBŐL GRATULÁLOK A JUBILÁLÓ PÁROKNAK ! ÉLJENEK SOKÁIG SZERETETBEN ÉS EGÉSZSÉGBEN !
    LEGENEK MINNÉL TÖBBEN, ÉVRŐ – ÉVRE !

    TISZTELETTEL: Bagoly

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    50, sőőőt 60 év???
    Az sok… 🙂
    Gratula!

Itt lehet hozzászólni !