Minden nap megerőszakolnak egy nőt Ausztriában

888

Minden nap megerőszakolnak egy nőt Ausztriában

A halálra vert nő holteste Bécsben

Linz egyik parkja mellett megerőszakoltak egy 17 éves lányt, az eset után pár nappal Bécsben egy 10 kilós vascsővel agyonvertek egy nőt, aki helyben életét vesztette.

Az osztrák közvélemény megrendülve áll, a naponta erőszakoskodásról, nők elleni erőszakról szóló hírek előtt. Az újságok által tálalt hír alatti kommenteket letiltották, a rendőrség fokozottan figyeli a rasszista megnyilvánulásokat.

Bécs egyik kevésbé ismert környékén egy kenyai bevándorló – aki hat évvel ezelőtt érkezett Ausztriába – 10 kilós vascsővel agyonvert egy nőt. Csak úgy. Különösebb indok nélkül. A kenyai állampolgárságú személy már 18 alkalommal volt büntetve, most valószínűleg elítélik. A tudósítások szerint minden indok nélkül támadt a nőre, akit addig ütött, míg helyben el nem vérzett. A rendőrség nagy erőkkel nagy erőkkel vonult a helyszínre, ám a közvéleményt így sem tudták lecsillapítani.

Linzben, egy park mellett egy algériai férfi megütötte a 17 éves diákot, majd leteperte és megerőszakolta. A 17 éves lányt még mindig nem tudja kikérdezni a rendőrség.

Korábban egy 35 éves nőt támadott meg egy másik algériai férfi, ám a nőt végül nem tudta megerőszakolni, így elmenekült. Nem volt ilyen szerencsés az az 52 éves nő akit egy 18 éves bevándorló, egy Innsbruck közeli menedékközpontból kilógva, megerőszakolt.

Ezeket az erőszakos cselekedeteket kivétel nélkül muzulmán bevándorlók követték el, az elmúlt 1-2 hétben. Ausztriának korábban is kijutott a jóból. Április 25-én három afgán tizenéves megerőszakolt egy 21 éves lányt Bécsben.

A rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a két 16 éves és egy 17 éves fiatal férfi alkoholos befolyásoltságra hivatkozva azt állítja, nem emlékszik arra, mit követett el.

A 21 éves áldozat 30 éves barátnőjével együtt a bécsi Praterstern vonatmegállónál volt. Míg az idősebb barátnő pénzt vett fel egy bankautomatából, a fiatalabb lány elment egy nyilvános mosdóba. A férfiak kifigyelték és megerőszakolták. A bűntett után elmenekültek, a lány barátnője ezek után talált rá a földön fekvő áldozatra.

Főleg az ellenzéki osztrák lapok már a rendőrség szakértelmét is kérdőre vonják. Szerintük Ausztria közbiztonságát feláldozta a kormány a menekültválság oltárán.

Nők elleni erőszak Európában

A nők egyharmada szenved el erőszakot az EU-ban. Kiugróan magas a nők elleni erőszak arány a skandináv országokban és Hollandiában. Az Európai Unióban élő nők 33 százaléka szenvedett el fizikai vagy szexuális erőszakot 15 éves kora óta, ami 62 millió nőt jelent.

Az egyharmados uniós átlagnál szintén jóval magasabb arányt mutattak ki Finnországban (47 százalék), Svédországban (46 százalék), Hollandiában (45 százalék), valamint Franciaországban és Nagy-Britanniában (egyaránt 44 százalék). A legalacsonyabb arányokat (19 és 22 százalék között) Ausztriában, Cipruson, Horvátországban, Lengyelországban, Máltán, Spanyolországban és Szlovéniában mutatták ki. A magyarországi mutató 28 százalék, tehát az uniós átlag alatti.

Forrás: 888

15 hozzászólás “Minden nap megerőszakolnak egy nőt Ausztriában” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    a kisfiút megerőszakoló deviánst elkapták már, aki az ady telepen szabadon garázdálkodik?

  2. bagoly szerint:

    Ha ilyen tutyi-mutyik, akkor megérdemlik !

  3. Grün Izidor szerint:

    “Minden nap megerőszakolnak egy nőt Ausztriában”
    Szegény nő!:D

  4. Grün Izidor szerint:

    Ha Ausztria 19%-os mutatójához viszonyítom a magyar 28%-ot akkor nálunk milyen időközönként történik egy erőszak?!
    Leszámítva persze a “sportbaleseteket”?!

  5. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Hányszor kell leírni a szót, hogy Zeitgeist? Fogjátok már fel itt az utolsó 4éve Európának. A rend új értelmet nyert, mert a Vénusz-projekt nem visel el sem lázadást, sem széthúzást. Majd néztek nagyot novemberbe, mikor Hillary Clinton kezdi nekünk a Világnak adagolni a terveket. Olyan szintű változások lesznek, hogy a megszokottság nem lesz ismert fogalom. Ma ott tart a föld lakossága, hogy 80% fingja nincs mihez kezdjen magával. Céltalanul bolyonganak csinálják a megszokott dolgukat (esetleg dolgozik??? de nem előre gondolkodó….)
    Ezt ma itt Európában is megfigyelhetjük. Összehasonlítva a két kultúrát. Mit kezd magával egy magyar menekült pl 56…hát nyelt,tűrt,aztán integrálódott az adott országba,nyelvet tanult,és elment dolgozni. Mit csinál egy közel-keleti? Tartja a kezét hogy adjál neki lógatja a lábát egész nap sétál és azon agyal hogyan szerezhetné meg a másik tulajdonát értékét
    Amíg ezt nem tudják kezelni, hogy ők minden értelemben MÁSOK mint mi, addig itt nemhogy semmi változás nem lesz, hanem úgy fogunk felébredni, hogy amerre nézünk csak menekült-áradatot látunk, aztán vagy küzdötök az életetekért vagy ciao amigo….mert a politika nem problémák megoldására hívatott hanem csak törvényeket hoz.

  6. Jobban szerint:

    Valóban így van/lesz. Ébresztő!

  7. Jobban szerint:

    “az emberek félnek a betelepítéstől, nem csak a családjukat, de nemzetünket, hagyományainkat is veszélyben érzik emiatt.
    Egyben bocsánatkérésre szólította fel a baloldalt, amely szavai szerint most nem utasítja el a kvótát, noha a 2004. végi, a külhoni magyarok kettős állampolgárságáról szóló népszavazás kampányában sokkal enyhébb, „ráadásul hazug módon megjelölt következményekre” hivatkozva biztatott a nemmel voksolásra.”
    http://magyaridok.hu/belfold/cof-coka-elfogadhatatlan-embertelen-az-eb-javaslata-649738/

  8. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Lenne egyáltalán Csepel, ha az 1700-as évek elején nem telepítik be a délszlávokat és németeket?! 😛 😀

  9. kilgore trout szerint:

    Hol test, hol meg nem? Úristen!
    Zöld!
    Ne keverje össze a dolgokat! Migráció és migráció között van különbség.

  10. Jobban szerint:

    Izidor, maximálisan igazat adok kilgore troutnak.
    “Migráció és migráció között van különbség.”
    Ezt mindannyian pontosan tudjuk, Ön is!
    Köpönyegforgató módon ezért nem kért/kér a baloldal a határon túli magyarok áttelepüléséből, ám minden idegen jövetelét “szívélyesen” támogatja.
    Csak egészségesen pont fordítva van. A saját nemzettársaikat általában szívesen fogadják a nemzetek, az idegenek befogadását mérlegelik inkább. Senki sem kénytelen önpusztító módon másokat feltétel nélkül!!!! támogatni.

  11. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    “maximálisan igazat adok kilgore troutnak”
    Ha szabad megkérdeznem ezt miért velem közli?!
    .
    Véleményemet továbbra is fenntartom:
    Ha a mi határontúli testvéreink nem akarnak “hazamigrálni” a Kárpáthazából, akkor egy kényszeráttelepítés sem oldaná meg a dolgukat, de a miénket sem! 😛 😀

  12. Jobban szerint:

    Mert konkrét megtörtént magyarországi példát említett a múltból Grün Izidor (németek, rácok, stb.), nekem címezve…
    Valljuk be, senki sem kényszeráttelepítésre gondolt, ezt Ön is tudja. 2004-ben sem erről volt szó. Riogatásról, hogy ha valaki jönne (23.000.000 román például, de tudtuk, tudták, hogy nem fog jönni) akkor összeomlik minden. Most bezzeg nem számít hányan jönnek, lehet-e ellátni, eltartani annyi magyarul nem is beszélő, idegen kultúrát ápoló migránst.
    Még szerencse, hogy kormányváltásra került sor és ilyen értelemben rendeződött a határon túli magyarok sorsa és más is. Hajrá Magyarország!

  13. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    A román kormányváltás óta valóban rendeződött a határon túli magyarok sorsa a románokkal együtt!
    Már velük se lehet riogatni mert nem bolondok áttelepülni! 😛

  14. Jobban szerint:

    Kedves Izidor, ez utolsó hozzászólásából látszik mennyire kevés tapasztalata van, milyen felületesen ismeri ezt a témakört, de úgy tesz, mint aki jól tájékozott ebben. A határon túli magyarok csak egy része él Romániában, tehát azzal, hogy Ön szerint (!) ott rendeződött a helyzet, azzal még a határon túli magyarok helyzete en blok nem rendeződött. Nem vázolnám, hogy még hány másik országban élnek magyarok és ott mi jellemző a helyzetükre. Így nem kellene hozzászólni valamihez, ha ilyen felszínes a mondanivalója, többre lenne képes. Nem érdekelhet, inspirálhat mindenkit minden egyformán. Másrészt, mások nevében ne nyilatkozzon.
    Nem csak gazdasági migránsok vannak, mint akik Ázsiából és Afrikából érkeznek, hanem van akit az anyaországba való költözés motivál.

  15. Anikó (Krizantém u-ból) szerint:

    Kedves Jobban nagyon gratulálok a kultúrált nagyon értelmes vasárnapi hozzászólásához, írásához amiben válaszolt Grün Izidornak, mint mindig nagyon tetszik a stílusa és sokunk részére szimpatikus megfogalmazása, hozzászólása. Hajrá Jobban csak így tovább !

Itt lehet hozzászólni !