Javuló közbiztonság – elismerték a csepeli katasztrófavédők és rendőrök munkáját

Csepel.hu

TBE_8144

Csepeli katasztrófavédőket és rendőröket jutalmaztak a polgármesteri hivatalban április 26-án. Morovik Attila alpolgármester köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a katasztrófavédőkre és a rendőrökre fontos szerep hárul, mert az önkormányzat velük együtt érheti el a biztonságot. 

Az eseményen megjelent Varga Ferenc tűzoltó dandártábornok, Pócsik Attila tűzoltó alezredes, kirendeltségvezető, Papp Péter rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, kerületi rendőrkapitány, Pistai Ferenc tűzoldó százados, csepeli tűzoltóparancsnok-helyettes.

Morovik Attila hálás feladatnak nevezte a katasztrófavédők és rendőrök jutalmazását, mert ezzel a jó munkát ismerik el. Mind a tizenöt kitüntetett személy rászolgált a jutalomra kiváló teljesítményükkel. „A csepeliek és az önkormányzat számára fontos az önök munkája, mert csak önökkel együtt olyan a kerület, amelyben a biztonság kitüntetett szerepet játszik. Az önkormányzat nemcsak jutalmakkal, hanem más módon is támogatja a rendőrök és a katasztrófavédők tevékenységét, és számít rájuk a jövőben is” – mondta az alpolgármester.

A köszöntő után a következő személyek vehették át a jutalmat. A katasztrófavédelemtől Budai Zoltán tű. törzsőrmester, Csupor József tű. zászlós, Havasi Tibor tű. főtörzsőrmester, Juhász László tű. főtörzsőrmester, Kota Sándor tű. törzsőrmester, Peterson János tű. főtörzsőrmester, Zrufkó István tű. főhadnagy. A rendőrség részéről jutalmat kapott Balog Istvánné közalkalmazott, Dohányos Viktor c. r. törzsőrmester, Harmatos Györgyi r. alezredes, Kispeti Norbert c. r. őrnagy, Kónya Mária Andrea közalkalmazott, Novák Sándor r. őrnagy, Sári Diána r. százados, Szerencsi Péter r. őrmester.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !