Májusban tovább tart nyitva a piac

Csepel.info

csepelipiac

Sokan felvetették már, hogy tovább tartson nyitva a Csepeli Piac – ehhez azonban vásárlók is kellenek. A piac Facebook-oldala szerint májusban – próba jelleggel – egyes napokon meghosszabbítják a piac nyitva tartását.

Amennyiben a kezdeményezést a vásárlók részéről kedvezően fogadják, az új nyitvatartási rend megmaradhat. Az alábbiakban a piac felhívását olvashatják.

Kedves Vásárlóink! A Csepeli Piac május hónapban a vásárlói igényeknek és jelzéseknek eleget téve a csütörtöki és pénteki napokon hosszabb nyitva tartással várja a vevőket. A piac május 5-6-án 7.00 – 18.00 óráig, május 12-13-án 7.00 – 18.00 óráig, május 19-20-án, 7.00 – 18.00 óráig, május 26-27-én 7.00 – 18.00 óráig tart nyitva. Amennyiben a kereskedői visszajelzések és a forgalom igazolja a vásárlói igényeket, júniustól a hosszabb nyitva tartás a csütörtöki és pénteki napokon állandó marad.

Csepel.info

7 hozzászólás “Májusban tovább tart nyitva a piac” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Vasárnap miért nem lesz nyitva a piac?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Rázsó szerint:

    Kezdeményezzen népszavazást róla.

  3. robi szerint:

    Vasárnap a szigethalmi piac a befutó.

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    Ezt ez a piac már réges-rég elbaltázta.
    Szerintem nagyon sokan találtak helyette más forrást. Akinek munkahelye van, annak esélytelen volt itt bevásárolni.

  5. Sapi szerint:

    Ennyi idő alatt nem fognak a vásárlók odaszokni. Egyébként az árusok már kettő után pakolnak. Három órakor már alig van nyitva üzlet. Itt csak a kismamák meg a nyugdíjasok tudnak hét közben vásárolni.

  6. egy vasarlo szerint:

    Hiába van fizikailag nyitva, ha, ahogy Sapi is írja, háromkor legfeljebb a kutyakajás, az a néhány vietnámi/kínai van nyitva, azon kívül meg ördögszekerek görögnek át a piacon. A Fővám téri és a Fehérvári úti is este 6-ig van nyitva, és csak utána pakolás. Ja, és a Fővám téri még olcsóbb is.

  7. fghfjhgkjhk szerint:

    A Tátra téri is vállalhatóbb, igaz busszal.

Itt lehet hozzászólni !