Menő csávó parkol, asszony vásárol

Csepel.info

auchmeno01

Merdzsós menő csávó két rokkant parkolót fog le, de azonnal ugrani tud, ha a házi javakkal megpakolt asszony megjelenik az ajtóban

Amíg a menő csávó menő zenét hallgatva parkol a Tesco előtt vagy az Auchan rokkant parkolójában, az asszony bevásárol – ismerős a felállás? Most az Auchan előtti parkolóból kaptunk két ilyen fotót a csepeli sutyerák parkolók egyébként is kimeríthetetlen választékából.

Sokak által megfigyelt tény, hogy az igazi menő csávók, a valódi alfa hímek allergiásak a bevásárlásra. Egyszerűen az idegeikre megy, hogy mindenféle élelmiszerek, mosószerek meg tejfölök között guberáljanak, miközben sokkal értékesebb az idejük ennél.

auchmeno02

Menő csávók Ford Mondeo-val is járnak

Bár az asszonynak férfitársuk allergiája és idegi feszültsége miatt muszáj ezért egyedül cipelni a bevásárolt javakat, az alfa hím is mindent megtesz, amit a lovagiasság megkíván: a lehető legközelebb parkol. A lehető legközelebb viszont vagy nem lehetne parkolni, vagy a rokkantak számára elkülönített parkolók vannak. Mivel pedig alfa hímünk valódi lovag, már csak azért is ott kell maradnia a kocsiban, hogy ha jön egy rokkant vagy a jard, szépen elgurulhasson onnan. A várakozás nehéz perceiben, amíg anyuci keres, pakol és cipel, pusztán az segít, hogy az igazi menő csávók mindig tartanak maguknál igazi menő zenét is.

Csepel.info

7 hozzászólás “Menő csávó parkol, asszony vásárol” bejegyzésre

  1. Rip szerint:

    A múlkori BMW-s baleset után ismét csak javítanom kell: a felső képen egy negyedik generációs (E65) 7-es BMW és nem Mercedes látható.

  2. Nagyapó szerint:

    Nagyon érdekesek ezek a hangulatkeltő cikkek a rokkant parkolókról. A felső képen 5, az alsón 9 üres parkoló van a rokkantak részére. Azonban a “suttyó, menő csávó, sutyerák” fotózók néha megnézhetnék a KRESZT, hogy mi a különbség a megállás és a várakozás között, mert tudni érdemes, hogy büntetés, a jogszabályok alapján kizárólag a várakozás (parkolás) miatt jár, tehát nem jogos a felelősségre vonás, ha a járművel adott helyen csak megálltunk (ált. 5 perc).
    Nagyon halkan megjegyzem, hogy szegény rokkant először elmegy a bejárattal ellenkező irányban ~20 m-t a bev.kocsiért, majd a Tesco/Auchan-ban több száz métert gyalogol. Természeten más a helyzet a zsúfolt belvárosban.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. én szerint:

    Gondolom Nagyapó azért védi a bunkót mert ő is így szokott parkolni.

  4. Nagyapó szerint:

    én! Kár, hogy nem érti amit olvas, ezért még egyszer! “…megnézhetnék a KRESZT, hogy mi a különbség a megállás és a várakozás között,..”!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Isti szerint:

    Én is úgy tudom, hogy csak a parkolásért büntetnek, a megállásért nem /ha az autónál marad a sofőr/

  6. én szerint:

    Akkor sem állok így meg egy percre sem ha a kocsiban maradok, ez nem kresz ismeret hanem neveltetés és hozzáállás kérdése.

  7. fghfjhgkjhk szerint:

    Nem szokásom Nagyapóval kiegyezni, de ezennel teljesen igaza van.
    A menő csávó meg senkinek nincs útban, főleg, ha a kocsiban ül, akkor meg semmit nem követ el, mert van üres hely, bőven.

Itt lehet hozzászólni !