Válaszokat vár a Fidesz

OrientPress Hírügynökség

Tarlós István és György István fővárosi fideszes képviselők szerint több olyan ügy is van a fővárosban, melyek ügyében akár az igazságszolgáltatáshoz is fordulhat a Fidesz, amennyiben azokat Demszky Gábor nem vizsgáltatja ki. A párt képviselői szerdán tartott sajtótájékoztatójukon egyebek mellett a 4-es metró és a csepeli szennyvíztisztítóval kapcsolatos ügyeket firtatták.

Szerdai sajtótájékoztatóján Tarlós István úgy vélte, a fővárosi önkormányzatnál egyrészről nem egyeztetés, hanem diktatórikus hozzáállást tapasztalnak, másrészről úgy vélik, szakmai irányítás helyett pártirányítás érzékelhető a városvezetés részéről.

A Fidesz politikusa több példával is alátámasztotta mondandóját. A frakcióvezető nehezményezte egyebek mellett a 4-es metró építésének kapcsán a plusz-kifizetések menetét, a csepeli központi szennyvíztisztítóval kapcsolatban azt kérdezte, hogy miként fordulhatott elő az, hogy a közbeszerzési eljárás szabálytalansága miatt az EU több milliárd forintra megbüntette Budapestet.

Tarlós István hangsúlyozta, hogy amennyiben a főpolgármester ezeket az ügyeket nem vizsgálja meg megfelelően, úgy a Fidesz frakció hatósághoz fordulhat.

György István képviselő ennél még pontosabban fogalmazott, mint mondta: nyomozati szervekhez és az igazságszolgáltatáshoz fordulhat a fővárosi Fidesz az említett ügyekben.

orientpress.hu

3 hozzászólás “Válaszokat vár a Fidesz” bejegyzésre

  1. infósferi szerint:

    Most olvastam a kirúgott BKV tanácsadók szörnyű tragédiájáról.
    Szerencsétlenek, fejenként 40 millióval mehetnek, amerre látnak.

  2. Nagyezsda szerint:

    Akkor tegyék azt!!!

  3. miska72 szerint:

    Válaszolat vár a fidesz?
    És a nép is!

Itt lehet hozzászólni !