Svájcból irányítják a csepeli Jobbikot?

Azt terjesztik, hogy a pártvezető rabbiképzőbe jár

Csepel.info

Svájcból irányítják majd a csepeli Jobbikot

Hiába vándorolt ki információink szerint a családjával Lehmann Viktor Svájcba és cserélte le hazáját egy jobb életszínvonal reményében, a csepeli Jobbik elnökségéről nem mondott le – értesült a Csepel.info.

Lehmann a távozása óta nem frissítette Facebook-oldalát. Így nem csoda, hogy pletykák terjedtek el kivándorlásának okairól. Még az is szárnyra kapott, hogy bentlakásos rabbiképzőbe jár az egyébként is rejtélyes múltú politikus. Ez utóbbi pletyka túlzás lehet: nehezen hihető, hogy egy aktív jobbikost egyáltalán beengednének egy rabbiképzőbe. Bár létezik a Lehmannok között híres rabbi, információink szerint a csepeli Jobbik elnökének távozása mögött nem vallási vagy politikai okok, hanem szimplán a jobb életszínvonal keresése áll. Ezért nem is égetett fel minden hidat maga mögött. Lapunk információi szerint Lehmann nem kíván lemondani a Jobbik csepeli elnökségéről sem. Egy, a Jobbikból kiábrándult forrásunk erről megjegyezte: ha a Jobbik pártközpontját Moszkvából irányítják, akkor a csepeli szervezetet miért ne irányíthatnák Svájcból?

Listával jött, listával ment?

Lapunk másik forrása a MIÉP-nél töltött hosszabb idő után közelről látta a csepeli Jobbik megalakulását majd átalakulását – melyet Lehmann vezényelt le. Forrásunk szerint Lehmannt a pártközpontból küldték a csepeli jobbikosok nyakára: általuk teljesen ismeretlen emberként, valójában komisszárként, listával jött, hogy kiket kell kitenni.

– Lehmann 2009-ben semmit nem csinált az EP-kampány alatt, csak dirigált. Még szavazatszámláló sem volt. Miközben 2010-ben a Jobbik balhézott a Kubatov lista miatt, a MIÉP-től lenyúlt szimpatizáns-címekkel mentek az ajánlásokat begyűjteni. Lehmann ezen túl sosem számolt be a múltjáról, vagy hogy miért nem indult 2010-ben a választásokon. Egy csepeli Jobbik tagot mikor megkérdeztem, azt mondta, erről nem beszélhet. Senki nem tudta, hogy honnét jött és mivel foglalkozik – állította erről a forrásunk.

Azok sem számíthattak sok jóra, akik a csepeli Trianon szobor támogatását felvetették

– Azt mondják, hogy szokása volt beszélgetéseket felvenni diktafonra, majd azokat később felhasználni (ezt több forrásunk is említette – a szerk.). Sorban zárt ki mindenkit a csepeli Jobbikból, aki csak minimálisan megemlítette, hogy bizonyos kérdésekben támogatni kellene a helyi Fideszt. Így zárkózott el a Béke téri Trianon emlékmű felállításának támogatásától is. Valóban Szegedi Csanád nyomdokaiba kívánt lépni a pártközpontban, amikor Csanád 2009-ben kikerült Brüsszelbe. 2009-ben kész listával érkezett Csepelre, hogy kit nem vehetnek fel a Jobbikba. A lista tele volt az egykori csepeli MIÉP-esek neveivel. Az MSZP-s kapcsolatairól annyit, hogy eleve semmi bizonyíték nincs Lehmann korábbi esetleges jobboldali kötődéséről. Annak idején mi a nevét sem hallottuk, de még a MIÉP irodában sem találkoztunk vele soha – állította forrásunk.

Korábban a Csepel.info számolt be arról, hogyan működik együtt a csepeli Jobbik a helyi baloldali pártokkal, és azok vezetőivel, a négy bűncselekményben első fokon már elítélt Szenteczky Jánossal és a bécsi kalandjával elhíresült Horváth Gyulával.

Áldokumentumfilm egy álbűncselekményről

Lehmann Viktor legnagyobb politikai teljesítménye egy olyan bűncselekményhez kapcsolódik, amely nem történt meg. De kezdjük a történetet az elején.

Lehmann országgyűlési képviselőjelöltként 2013. november 5-én vonult ki a kampánycsapatával a csepeli Hárosra, ahol egy szexuális erőszakról készítettek interjút és dokumentumfilmet. A felvételeket ez után összevágták, feltették az internetre, majd a sajtóban is bejelentették a bűncselekményt. Szerintük egy 16 éves lányt próbáltak megerőszakolni.

Vigyázat, hamis!

Mivel néhány héttel azelőtt gyilkoltak meg Soroksáron egy kocogó fiatalasszonyt, nem voltak könnyű helyzetben a nyomozók. Ezt fokozta, hogy az állítólagos bűncselekmény helyszínére a Jobbik kampánycsapatát hívták ki először, a radikális politikusok és kamerás segítőik pedig összetaposták és összefogdosták a bűntény feltételezett helyszínét. Egy rendőrségi forrásunk szerint a csepeli jobbikosok a rendőrség megérkezéséig a nyomozás nehéz szakmai munkáját is “elvégezték”, és hamarosan konkrét – természetesen roma származású – személyt neveztek meg, mint a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

A rendőrségnek ugyanakkor első pillanattól kezdve gyanús volt az állítólagos áldozat vallomása. A 16 éves lány beszámolója ugyanis nem volt életszerű, és hamarosan el is ismerte, hogy csak kitalálta az erőszakot. Lehmann Viktor és a Jobbik a történtek után azonban nem kértek bocsánatot, sőt, élesen bírálták Németh Szilárd polgármestert azért, mert kritizálta őket az történtek miatt.

Csepel.info

37 hozzászólás “Svájcból irányítják a csepeli Jobbikot?” bejegyzésre

  1. csaba péter szerint:

    Ideje

  2. Grün Izidor szerint:

    Mégsem Moszkvából!
    Vagy onnan csak Orbánt és vele a fityeszt?! 😀

  3. Lovas szerint:

    Majd videó-konferencián osztogatja a parancsait 😀

  4. Grün Izidor szerint:

    Lovas!
    Még mindig olcsóbb mint a Vezírünk parancskihirdetésre kirendelése Putyinhoz! 😀

  5. Lovas szerint:

    Ne zavarjon, hogy hülye vagy.

  6. Grün Izidor szerint:

    Lovas!
    Ha Téged sem zavar a sajátod, akkor miért zavarna engem a sajátom?!
    A világ így van elrendezve, hogy mindenki meg van elégedve a saját hülyeségével! .P 😀

  7. Tarjányi László szerint:

    A fideszesek volt miépes hírforrása is megér egy misét! Miért nem vállalja a nevét? Én vállalom, 1998-ban a 31. VK-ben a MIÉP jelöltje voltam, s a csepeli szervezet elnöke 1998-2000 között. 2002-2006 között a MIÉP külsős bizottsági tagja voltam a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságban! Nekem nincs mit szégyellnem! A nevét titkolónak van? Úgy látszik nem tudja mi a hűség, a becsületről nem is szólva! A MIÉP után átlépett a Jobbikba, onnan meg a Fideszbe? Legyetek vele boldogok!

  8. krapulax szerint:

    ez a lehman ránézésre egy saul fia.

  9. felix szerint:

    Most, hogy olvastad, már ránézésre is. 🙂

  10. Nagyapó szerint:

    Mi a gond? Vona, miután nem tudott érvényesülni a Fideszben átigazolt, most Jobbikos.
    Apropó! Lehmann, amennyiben Svájcból irányítja a csepeli Jobbikot, ugyanúgy részt vesz az önkormányzati munkában tiszteletdíjáért?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. Tarjányi László szerint:

    Ugyanannyi munkát végez a tiszteletdíjáért, mint Noé László idősügyi tanácsnok!

  12. fghfjhgkjhk szerint:

    László!
    Esetleg ugyanannyit, mint a dunaújvárosi “gyilkosjelölt”?

  13. Tarjányi László szerint:

    Ezzel a cikkel beégett a Csepelinfó! Az első helyen tartják napok óta, s mégis kevesen szóltak hozzá!
    Az informátor meg olyan mint a szerkesztő! Akinek nincs neve, az senki!

  14. Grün Izidor szerint:

    “Simicska Vonában látja a következő miniszterlenököt”
    .
    Meg ne őrülj már Lajos, bár ma is joga van mindenkinek hülyének lenni! 😀
    .
    http://propeller.hu/itthon/3197019-simicska-hatalmas-penzeket-aldozna-kormanyvaltasra-vonat-mar-figyeli

  15. Fogarasi László szerint:

    Szív megszakad, lélegzet elakad!
    Hogy aggódik a csepeli Jobbikért a csepel.info! Még jó hogy nem papírra írta a szerző a sírámait, mert az elázott volna a krokodilkönnyektől.
    No és ez a sok jólértesült nevesincs “forrásunk”! Ezek valamely rejtés okból mind pont Ábel A. keblét találták meg elzokogni bánatukat.
    A szarkeverés helyett nem inkább azon kellene elgondolkodni, hogy valamit nagyon rosszul csinál az önkormányzat, ha azt Fideszen kívül valamennyi párt elutasítja? Jobbról, balról és középről is.

  16. Doki szerint:

    Én inkább azon gondolkozom el, hogy a Jobbik az elmúlt közel 6 évben miért állt annyiszor a baloldal mellé… Értem én, hogy vannak, amikkel nem értenek egyet a kormánnyal – nincs is ezzel semmi gond -, de akkor ezt miért nem önállóan képviselik és állítólagos nemzeti pártként miért állnak össze a hazaárulókkal?
    A MIÉP ezért volt egy tiszta párt a Jobbikhoz képest! A MIÉP 1998 és 2002 között konstruktív ellenzéke volt az első Orbán-kormánynak és soha semmilyen körülmények között nem álltak volna össze az MSZP-SZDSZ koalícióval és amikor a magyarság érdeke úgy kívánta, akkor oda álltak a Fidesz mellé, ami a Jobbikról nem mondható el.
    Egy Trianon emlékmű talán pártügy, vagy nemzeti ügy? Ezen gondolkozz el Te is, kedves Tarjányi László, aki már sokadik éve teleordítja a fórumot azzal, hogy a Fidesz milyen szemét, mert nem fizették ki az ötletedet.

  17. Tarjányi László szerint:

    A MIÉP mindegyik párthoz képest volt tiszta! Jellemző a Fideszre, amikor én 2002. április 9-én 15:55-kor elküldtem nekik a gázár-kampányötletemet, szépen elhallgatták a szerzőt, pedig 11-én, csütörtök este Lendvai Ildikó megkérdezte Németh Zsolttól, honnan vették ezt a gázár-kérdést, miért nem volt ez téma a Orbán-Medgyessy kampányzáró vitán!

    Kedves Attila, te vagy a Fidesz volt miépes informátora? Jól járnak veled, lesz köztük egy doktor! 😛 Kérdezem én, ha ennyire utálod a Jobbikot, miért jöttél el tavaly a június 4-én az általad említett Trianon kereszthez a jobbikos koszorúzásra? Jelentened kellett? Meg azért jársz Samuhoz is jobbikos kulturális estekre?

  18. Fogarasi László szerint:

    Mindig elcsodálkozom azon, hogy akadnak olyan írni – olvasni tudó emberek, akik büszkén hirdetik, hogy ők a lakóhelyi ügyeket nem önmaguk valóságában, hanem pártjuk iránti elkötelezettségük alapján ítélik meg. Ez a sötét középkorra emlékeztet, amikor a valóságos tényeket mellőzve, a tudás helyett a vallásos hit volt a kívánatos.
    Hát őszintén: mi furcsa van abban, ha például egy rosszul előkészített óvoda – összevonást, egy nagy környezeti terhelést jelentő Metrans-beruházás körüli sumákolást, vagy a HÉV közlekedés átalakulásával kapcsolatos zagyva beszédet és bujkálást egyaránt negatívan ítél meg valamennyi csepeli párt? Persze a Fidesz-KDNP-én kívül.
    Csupán azért kéne megváltoztatni a véleményét bármely pártnak egy konkrét kérdésben, mert ideológiailag vagy az országos politikában a másikétól eltérő nézeteik is vannak. Hát ne önmagát a dolgot nézzük, felnőttek módjára? Gyermekek vagyunk, akiknek majd a pártapuka megmondja, hogy mi a véleménye?
    Ha egy adott dologban netán egybeesik a Jobbik, az MSZP, a DK, a PM és az Együtt véleménye, attól még nem fog meggörbülni a világ gyémánttengelye! Ettől még nem kellene összeesküvést, titkos paktumot kiáltani. Inkább elgondolkodni, hogy miért van ez így?
    De tegyük fel: ha ezek netán együttműködnének, akkor azt nem kifogásolhatják éppen azok, akik a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről sóderoltak annak idején – amikor ezt látták hasznosnak.
    Előre szólok: lesz még itt egy pár nemzeti együttműködés azok között, akiknek nem tetszik a jelenlegi kurzus.
    Rákosi szalámija pedig éppúgy megromlott, mint a kádárkolbász. Kár próbálkozni vele, kedves csepel.info.

  19. Doki szerint:

    Na kedves Fogarasi László, most sikeredett egyik szavaddal ütni a másikat… 😀
    Ezt írod: ,,Ha egy adott dologban netán egybeesik a Jobbik, az MSZP, a DK, a PM és az Együtt véleménye, attól még nem fog meggörbülni a világ gyémánttengelye!”
    Erre én: Ha egy nemzeti ügyben egybeesik a Jobbik, a Fidesz és a KDNP véleménye, attól még nem fog meggörbülni a világ gyémánttengelye, ha a Jobbik ezen a téren együttműködik a kormánypártokkal.

    Ugye hogy ugye? 🙂

  20. felix szerint:

    Egyik szavát ütöd az egyik szavaddal. 🙂

  21. Ábel Attila szerint:

    Kedves Tarjányi László,

    nem tudom kire gondoltál az informátornál, de biztosan tévedtél. A gázos ötletedért emlékezetem szerint nem kértél pénzt, és ha nem tévedek, konkrétan nem is a Te ötleteddel kampányolt akkor Fidesz. Úgy tudom tisztességesen megköszönték neked még így is. Mindenesetre és ehhez képest évekig követelted, hogy fizessünk neked milliókat az egykori ötletedért.
    Soha nem kérdőjeleztem meg az intelligenciádat és a műveltségedet, de finoman szólva is magadat teszed komolytalanná az évek óta tartó személyes bosszúhadjáratoddal. A Fideszbe mindannyiunknak jobb, hogy nem vettünk fel, amikor be akartál lépni. Nem is lettél volna jó helyen. A Fidesz nem antiszemita párt.

    Kedves Fogarasi László,

    az óvodai szervezeti és intézményi fejlesztéseket jól készítette elő az önkormányzat. Szépen véghez is vitte. Más kérdés, hogy az ellenzék mindenben hibát keresett, és pár ember egzisztenciális sérelmét kihasználva jó nagy hisztériát keltett. Ha rosszul lett volna előkészítve az óvodai fejlesztés, most állna az igazi balhé. Emlékszem a szülőkre, akiket átvert az MSZP, a DK-Jobbik, meg az Együtt-PM: bekövetkezett a szörnyűséges összeomlás, a világvége, amiről beszéltetek? Nem. Nos, akkor hazudtatok, kedves László, és bizony hazudni nem szép dolog. Főképp akkor, amikor több százmillió forintos fejlesztést akar megtorpedózni egy ellenzéki párt.
    Abban ugyanis szerintem minimum egyet kellene érteni, hogy minden csepeli pártnak Csepel javát kellene szolgálnia. Ugyanez igaz a METRANS beruházásra, ami ellen addig nem károgtatok, amíg MSZP-s önkormányzat volt. Addig ugye nem volt bajod a csepeli konténerterminálokkal… Ugye-ugye. A villamoshálózatos terv 2004-es. Milyen önkormányzat is volt akkor? Csak nem a Demszky-féle MSZP-SZDSZ-es vezetés? Tegyük hozzá: ami miatt egyetlen ilyen fejlesztési terv sem valósulhatott meg akkor, mert minden pénzt az értelmetlen és méregdrága 4-es metróra költöttek. Emlékezz: Csepelen lutri volt felszállni egy 148-asra, mert a fele nem ért el a végállomásig. De ez semmi, mert orosz rulett volt a 138-as, ahol olyan buszok közlekedtek, amikben a kipufogógázt egyenesen az utastérbe pöfögték a lerohadt buszmotorok.

    Végül pedig mindkettőtöknek gratulálok a csepeli összeboruláshoz. Szép volt fiúk: együtt a fejlesztésellenes, liberális szélsőjobb meg a fejlesztésellenes, liberális szélsőbal. Bravó!

  22. Fogarasi László szerint:

    Kedves Attila!
    Nekem már a gyermekeim is kinőttek az óvodából, tehát azt nem tudom megítélni, hogy most jobb-e óvodásnak lenni, vagy tavaly, tavalyelőtt volt. De az nyilvánvaló, ha az átalakítás jól lett volna előkészítve, akkor nem lett volna a szülői felzúdulás és nincs az politikai erő, amely ezt minden alap nélkül előidézhette volna. Lám, ekkora ereje van az ellenzéknek. Senki nem jósolt világvégi összeomlást, csupán egy olyan tisztességes és nyilvános párbeszédet akart, ahol a kerület vezetője nem az óvónőket kíséri erdélyi ”tanulmány” – útra, hanem kiáll a szülők elé, ha változtatni akar.
    Ezen alkalommal sem kívánok foglalkozni az MSZP-SZDSZ -es múlttal – nem az én ügyem. A Metrans beruházásról majd az élet fog dönteni. Amikor majd többször annyi vonat fogja keresztezni a Weiss Manfréd utat, mint most, oda kell menni és meghallgatni az autósokat. Meg kell nézni majd a Rózsadombi utcákon közlekedő kamionforgalmat, és hogy mekkora dugók lesznek majd a külső-Rákóczi úton. Érdekes, hogy egy jóval kisebb település, Herceghalom polgárai, élen az akkor még Fideszes polgármesterrel, megtudták, hogy mit akar ott a Metrans, elhajtották a céget. Bennetek pedig még annyi aggály sem merült fel, hogy egy valódi közmeghallgatást szervezzetek, és személyesen részt vegyetek azon.
    A HÉV ügyében most csak egy rövid kérdés, mert egyébként rengeteg tartalmi is lenne: Még annyit sem ér nektek az ügy, hogy legalább testületi ülésen napirendre vegyétek?
    A 148-as busz tényleg jó.
    Azon még gondolkozzál, hogy mi értendő fejlesztésellenes liberális szélsőbal és liberális szélsőjobb alatt. Szerintem jobb lenne ragaszkodni a fogalmak kipróbált értelméhez. Egyébként pedig: borul a fene.

  23. Fogarasi László szerint:

    Tisztelt Dokinak:
    Úgy,úgy.
    Hát persze, én is úgy gondolom, hogy egy –egy ügyben mindenki azzal működjön együtt, akivel egybeesnek a szándékai – tárgyszerű mérleges nyomán és elvakultság nélkül döntsön erről. Nem tudom, hol lát ellentmondást?
    Én persze nem lennék olyan biztos abban az egyszerű világképben, hogy amit önök képviselnek az mind-mind „nemzeti ügy”, aki netán mást gondol, az pedig hazaáruló. Higgye el, én is vagyok akkora darab NEMZET, mint Ön vagy bármely társa. Legfeljebb szelídebb vagyok, mert nincs kedvem kirekeszteni senkit amiatt, mert más a véleménye.

  24. Ábel Attila szerint:

    Kedves László, nem volt szülői felzúdulás. Pártfelzúdulás volt. Ti tiltakoztatok. Tényleg nem emlékszel, hogy a zúgolódók közül csaknem mindenki az ismerősöd volt a pártból meg a szakszervezetből, óvodás gyerekek nélkül? Ezen túl a több ezer érintettből sikerült fél tucat szülőt még megrémíteni. Ennyi volt.

  25. Nagyapó szerint:

    Fogarasi László! Nagyon szép ellenzéki szöveg. Akár Zsiga-Kárpát is írhatta volna. Először jönnek a hazugságok, jóslatokkal megerősítve:
    – rosszul előkészített óvoda – összevonás! Az óvodák jól működnek
    – nagy környezeti terhelést jelentő Metrans-beruházás! Honnan veszi a környezeti terhelést? Mert a munkások CO2-t lehelnek ki?
    – a HÉV remek! Nincs annál jobb?
    – a csepeli ellenzéki pártok jelentik a szakértőket?
    Majd jön a hazug állítások alapján az ítélet.
    Jellemző a szoci oktatás hatása Fogarasira, “Ez a sötét középkorra emlékeztet, amikor a valóságos tényeket mellőzve, a tudás helyett a vallásos hit volt a kívánatos.” Fogarasinak ajánlom olvasgatni Hippói Szent Ágoston, Erigena és Avicenna, Aquinói Szent Tamás műveit, szemlézni Gottschalk von Orbaist, Walther von der Vogelweidét, Dantét, a Carmina Buranat, elmerengeni a katedrálisokon.
    Még egy apróság. “Ha egy adott dologban netán egybeesik a Jobbik, az MSZP, a DK, a PM és az Együtt véleménye, attól még nem fog meggörbülni a világ gyémánttengelye!” Ekkora marhaságot! Hol kovácsolnak gyémántból tengelyt?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  26. Tarjányi László szerint:

    Kedves Ábel Attila! Az informátornak szóló hozzászólást Dokinak címeztem, aki szintén Attila! Vele ismerjük egymást, nem cáfolta hogy ő az informátor.

    Téged sokáig többre tartottalak a többi fideszesnél, mert Te voltál az egyetlen, aki megkérdezte hogy vagyok, amikor nagyon beteg voltam! De ez már a múlt! Én a Tamariska-dombi keresztút avatásnál is jeleztem Németh Szilárdnak hogy hajlandó vagyok békülni. Ő nem tett érte semmit, tehát választott!

    A 2002-es faxomban valóban nem kértem semmit, de azt amúgy is utólag szokták kérni, ha valami beválik! 2002 őszén viszont a Fidesz Munkásotthoni rendezvényén Kövér László kezébe adtam azt a levelet, amiben leírtam milyen lehetőségek közül választhatna a Fidesz a honorálásomra. Ugyanazt a levelet két példányban a mellette álló Németh Szilárdnak is odaadtam Orbán Viktornak és Németh Zsoltnak címezve, aki megígérte hogy továbbítja a címzetteknek. Gondolom a kukába kézbesítette.

    Az illő köszönet meg annyi volt a Fidesz részéről, hogy egy hónappal a választás után felhívtam a Fidesz Lendvay utcai székházát. A portásbácsi/telefonkezelő rögtön emlékezett a faxomra, kértem kapcsolja Kövér titkárnőjét. Aki a bemutatkozásom után, mindjárt rám ripakodott, “mit akar?” Mire én, legalább köszönjék meg, a címem, nevem rajta van a faxon!
    Eltelt még egy hónap, mire megkaptam a köszönőlevelet Pokorni Zoltán akkori Fidesz elnök aláírásával. Persze a borítékra nem írták rá a feladót, nehogy valaki kiszúrja, miért levelez a Fidesz-központ egy miépessel!

    Telefonon Áder kabinetfőnökével is beszéltem, elzárkózott hogy Áderrel beszélhessek.

    2006-ban Rogán volt a kampányvezető, neki is megírtam a történetet, helyette Szemerkényi Réka küldött egy semmitérő választ, mire én megírtam nekik, 2002 után a Fidesz két és félévig az én gázár-kampányötletemmel villogott, s nem engedem meg hogy 2006-ban ezt felhasználják a kampányban!

    2008-ban a vizitdíj népszavazás kampányzárója Csepelen volt a Királyerdei Művelődési Házban. Előtte kellő időben emailben kértem Németh Szilárdtól hogy biztosítson helyet a teremben, s hogy szervezze meg hogy találkozhassak Orbánnal. Orbán stábjának is elküldtem a levelet, persze a 2002-es szolgálatom megemlítésével.

    Hely nem volt, de azért én bejutottam a terembe, mert egyetlen fideszes rendező sem mert rámszólni, amikor a már telinek nyilvánított színházterembe mégis bementem! Az Orbánnal való találkozástól eltekintettem, mert én nem balhét akartam, hanem hálát!

    2009. augusztusában letelt az áttét miatti kemóm is, ezért Németh Szilárdot szeptember 5-10 közötti időben elhívtam a lakásomra. Pont akkor lett megint országgyűlési képviselő egy időközi listás hely felszabadulása miatt. Eljött, mert azt hitte valami leleplezőt akarok mondani nekik a szocikról. Persze én előadtam neki, hogy nem kaptam meg kivülállóként az ellentételezést a 2002-es szolgálatomért, ezért be kívánok lépni a Fideszbe, s majd ott én elintézem magamnak! Azt ígérte visszahív telefonon, azóta sem tette meg! Persze én megmodtam neki, nem aláírást gyűjteni és plakátot ragasztani akarok!

    Ábel Attila, abban igazad van hogy jobb nektek hogy nem vettetek fel, mert például Borbély Lénárd nem lett volna országgyűlési képviselő, aztán meg polgármester sem! Németh Szilárdnak nem kellett volna féltenie a pozícióját, mert annyira hülye azért nem vagyok hogy az ellen támadjak, aki nekem szolgálatot tesz! Az meg Kövér meg Orbán dolga lett volna, hogy hogy viszonyultak volna hozzám!

    Németh Szilárd döntött, vissza sem hívott! A bosszúhadjáratról meg csak annyit, mindig igyekeztem csepeli mederben tartani a hírverést, mert én a mai napig nem mondtam le Kövér és Orbán hálájáról! Nem a csepeliek tartoznak nekem! Németh Szilárd meg soha egyetlen ígéretét nem tartotta be velem szemben, ez meg őt minősíti!

    Ami meg az antiszemitaságot illeti, azt szándékosan vettem fel, miután a Fidesz elutasított! Ugyan mi van abban ha egy miépes szolgálatot tett a Fidesznek, de ha ezt egy vastagon antiszemita tette 2002-ben, úgy hogy az egész ország attól zengett, az már más! A ballib értelmiség ma is azt fújja, hogy az ország 2002-ben került rossz vágányra! Azelőtt a Fidesz egy kezelhető párt volt, utána vett fel radikális jegyeket. Hát tettem róla hogy az legyen!
    Hát majd teszek róla, hogy ne csak Magyarország, hanem az egész világ tudomást szerezzen róla! Aztán Orbán mehet a levesbe az általános iskolát végzett főtanácsadójával, Habonnyal!

    Mivel voltam én rosszabb Kocsis Máténál, aki MIÉP IT tag volt, Papp Gábornál, aki MIÉP dunántúli régióvezető volt, s mindketten karriert csináltak a Fideszben? A különbség annyi, ott nem Németh Szilárd volt a helyi Fidesz elnök, aki nem tűri a nála eszesebbeket!

    Ami meg a párthatárokat és párthűségeket illeti, engem sohasem zavart! Én a magyar népemet sohasem tagadom meg, higgyen az bármiben!

    Csurka 2000 karácsonyán a budapesti elnökök tanácskozásán megkérdezte tőlem, hűséges vagyok-e hozzá! Én azt válaszoltam, “hűséges vagyok a magyar néphez, a magyar nyelvhez, a magyar kultúrához és a Szent Koronához, s ha ezekhez Csurka István is hűséges, akkor hozzá is!” Ezt 32 ember előtt mondtam, Csurka se köpni, se nyelni nem tudott, egy szót sem szólt!

    Tudod Attila, veletek az a baj, gyávák vagytok Németh Szilárddal együtt, egyiketek sem meri továbbadni a rossz híreket, vártok hogy majd történik valami!
    Nem fog, én soha nem mondok le az ellentételezésről! Ahogy 2009 szeptembere óta sokszor megírtam a Csepelinfó hasábjain, “AHOGY INGYENEBÉD NINCSEN, ÚGY INGYENTANÁCS NINCSEN!”

    Ha nem tetszik, tegyetek panaszt az ENSZ Biztonsági Tanácsánál!
    Úgy látszik, ezt a meccset végig kell játszanunk! Majd feladom, ha nem lesz Fidesz illetve nem lesz Orbán és Kövér! A választás mindig is nálatok volt! Csókoltatom az összes fideszest!
    Dixi, Tarjányi László.

  27. Doki szerint:

    Hoppá Tarjányi László!
    Ezt te írtad: ,,A MIÉP után átlépett a Jobbikba, onnan meg a Fideszbe?”
    És most kiderült, hogy Te a MIÉP után a Fideszbe jelentkeztél, de mivel nem vettek fel, mentél a Jobbikhoz és most onnét kiabálsz.
    Egyébként én nem vagyok Attila!

  28. Nagyapó szerint:

    Tarjányi! Aquila non captat muscas {A sas nem fogdos legyeket}.
    “Majd feladom, ha nem lesz Fidesz illetve nem lesz Orbán és Kövér!” Tarjányi, szép álmokat és hosszú – szinte örök – élete lesz!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  29. Tarjányi László szerint:

    Tudsz olvasni? “Onnan meg a Fideszbe” után kérdőjel van!
    Lódoktor, ne etess már!
    2002-es választások, Bp. XXI. MIÉP kompenzációs lista jelöltek sorszám 4., aki a választás előtt 3 nappal visszalépett a 11. egyéni választókerületi MIÉP jelöltségtől, bosszúból, mert csak a 4-dik helyet kapta meg a listán! A MIÉP egyetlen helyet szerzett, amellyel Hadházy János lett listás önkormányzati képviselő. Ugye kedves Lódoktor! Aki persze nem te vagy Doki!

  30. Tarjányi László szerint:

    Noé László! Beszéded fülemnek annyi mint a légyzümmögés! Mika Waltari, Szinuhe.

    Nem neked írtam, Ábel Attila majd válaszol ha kitalálta mit tud írni!
    Az én szuverén dolgom, hogy mikor adom fel! Akkor mindenképpen, ha már nem lesz kitől kérni! 😉 😛

  31. Tarjányi László szerint:

    Doki, mikor mentem én a Jobbikhoz? Szimpatizáns vagyok, semmi más! Meg csepeli véleményvezér! 😀 😛

  32. Doki szerint:

    Tarjányi, nem voltam képviselőjelölt sem 2002-ben, sem előtte, sem utána és nem vagyok Attila. Egy régi párttársaddal keversz össze.

  33. Grün Izidor szerint:

    “Vona Gábor januári évadnyitó beszédében jelentette be, hogy a Jobbik 2016-ban valódi nemzeti konzultációt szervez, amelynek kiemelt témája az egészségügy és az oktatás mellett a korrupció lesz. Vona a korrupció leglátványosabb jelei közé sorolta az áfacsalások vagy a trafik-ügy mellett a nepotizmust is, azaz a barátoknak, rokonoknak való kedvezést, az ők helyzetbe hozását.”
    .
    Bagoly mondja bögölynek, bolond bögöly dögölj meg! 😀
    .
    http://www.direkt36.hu/2016/03/02/igy-fizet-a-vezetok-rokonainak-a-jobbik/

  34. Nagyapó szerint:

    Azért van különbség. A Jobbiknál a tanácsadók jó tanácsot adnak, a Fidesznél rosszat. Cherchez la femme (Keresd a nőt) jobbikos módra!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  35. Fogarasi László szerint:

    Válasz Nagyapónak:
    Sajnálom, ha a környezeti hatások kapcsán önnek csak a CO2 kilégzése jut eszébe. Gondolja, hogy Közép-Európa egyik legnagyobb átrakójából az ide befutó vasútszerelvényekről majd léghajóval fogják továbbítani a konténereket?
    Persze a szakértelem bizonyára csak bolsevista trükk, de azért próbálja meg, nem fog ártani, ha valóságról is tájékozódik:
    http://munkaszaki.blogspot.hu/2016/01/osszefoglalo-csepel-metrans-munkaszaki.html
    Arra pedig, hogy ki hazudik és mekkorát, itt egy kis jellemző epizód:
    Amint azt már írtam, a Metransot már 2013-ban elhajtották Herceghalomból, amikor megtudták, hogy mit akar csinálni. lásd: http://herceghalom.hu/?module=news&action=show&nid=199486
    Ennek ellenére Szijjártónak volt pofája ezt hazudni 2015 szeptemberében:
    Szijjártó Péter emlékeztetett rá, hogy Európa egyik vezető kikötő-logisztikai cége, a hamburgi székhelyű HHLA cég fél évvel ezelőtt jelentette be, hogy hazánkat választotta új beruházásának színhelyéül. A kelet-nyugati áruforgalom célpontja lehet ez a mostani helyszín, amely könnyen megközelíthető vízen és vasúton is. „A csepeli önkormányzattal egyetértésben szorgalmaztuk a mostani beruházást. Hamarosan megvalósul a Budapest és Isztambul közötti konténer tehervonat közlekedés hetente kétszer, amelynek szerelvényei ide futnak be. Megújult a Csepeli Szabadkikötő, amellyel a vízi közlekedés fejlesztése volt a cél. / forrás: csepel.hu/
    Tehát a herceghalmi kudarc után még 2 évig kerestek olyan mafla önkormányzatot, amelyet nem zavar megnövekvő közúti és vasúti forgalom, no meg a további ártalmak és a havária veszélyek.
    A villamosról most csak ennyit:
    A kormány tervei között szerepel, hogy 2020-ig 150 milliárd forintot költ az elővárosi vasúthálózat fejlesztésére, ami szintén érinti Csepelt” – mondta Szijjártó Péter miniszter – 2015. szeptemberben /forrás: csepel.hu/

    Nem tudom, hogy jön ide a kora-középkori vágánsköltészet az inkább zeneműként élvezhető Carmina Buranával, de nem lebecsülve az ajánlott szerzőket, én szívesebben olvasom a felvilágosodás íróit, költőit, tudja: Voltaire, Rousseau, Batsányi, Vörösmarty és a többiek.
    A gyémánttengely témában pedig olvassa a XX. század legnagyobb magyar költőjét, József Attilát. Ott meg fogja találni az idézetet: „verset pedig írni kell, hogy ne görbüljön meg a világ gyémánttengelye.”És ha már itt tartunk, ajánlom önnek a költőóriás kortársát is, Karinthyt: neki remek írása van arról, hogy miként lehet visszakérni az iskolapénzt.
    Tapasztalom, hogy ön lelkesen pályázik valamiféle helyi orákulum státuszára a fideszes berkekben. Talán már el is nyerte. Nem baj ez, csak maradjon meg a kis háztájiban, mert ha kilép a pitvarból, megcsapja az orcáját a friss levegő és rögtön pironkodnia kell.
    Apropó, hogy áll a Szent Istváni Intelmek tanulmányozásával? Immár meg tudja különböztetni a jövevényeket a telepesektől?

  36. TopKek szerint:

    rabbik magyarországért mozgalom?

Itt lehet hozzászólni !