Barcelonába utaznak a Karácsony iskola 7-8. osztályosai

Csepel.hu

palyazat6

Első helyezést értek el a Karácsony Sándor Általános Iskola 7.-8. osztályos tanulói az ARCADES nemzetközi projekt pályázatán, amelyen pedagógusuk, Keszy-Harmath Eszter az internetezés személyes adatok védelme kapcsán a legjobb adatvédelmi modell tanórát készítette el. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) által meghirdetett országos verseny díjait január 28-án a parlamentben adták át. A díjátadón részt vett Székely László ombudsman és a csepeli önkormányzat képviseletében Ábel Attila alpolgármester gratulált a diákoknak és felkészítő tanáruknak.

A NAIH elnökétől, dr. Péterfalvi Attilától vették át a Barcelonába szóló repülőjegyet és oklevelet első helyezésükért a Karácsony iskola tanulói és pedagógusa.

Keszy-Harmath Eszter az osztályfőnöki óra keretében tartott adatvédelmi modell tanórán a szexuális zaklatás témájával nyerte el a zsűri figyelmét. A csepeli pedagógus színes metodika alapján (keresztrejtvény, kifejtő beszélgetés, szabad asszociáció, rajzelemzés, reklámfeldolgozás, különböző jelenetek eljátszása) korszerű informatikai eszközökkel szemléltette az internetező fiataloknak magánszférájuk megvédését.

Részletes beszámolónkat holnap olvashatják.

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !