CSAK A MAGYAROK ÉRDEKE SZÁMÍT

Fidesz.hu

nsz_alaptovenymod

A Fidesznek a legfontosabb a magyar családok és magyar gyermekek biztonsága, ebből nem tudunk engedni – fogalmazott Németh Szilárd országgyűlési képviselő keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Az illegális bevándorlási hullámra utalva úgy folytatta, ezért hozta meg a kormány azokat az intézkedéseket az elmúlt egy évben, amelyekkel nemcsak a magyar határokat és embereket védték meg, hanem az ország teljesítette uniós kötelezettségeit is.

A nemzeti konzultáció eredményeiről elmondta, kétmillióan szavaztak nemmel a kötelező betelepítési kvóta kérdéséről. Megemlítette azt is, hogy a parlament több rendkívüli ülés keretében jogi és műszaki eszközök bevetésére adott felhatalmazást.

“A BALOLDAL MINDEN EGYES KÉRDÉSBEN A MAGYAR EMBEREK KÉRÉSÉVEL SZEMBEHELYEZKEDVE A BEVÁNDORLÓK PÁRTJÁN ÁLL.”

Úgy fogalmazott, az Alaptörvény módosítása is ezeket az intézkedéseket erősíti: a terrorveszély tényállásának meghatározása és az ehhez kapcsolódó egyéb sarkalatos törvények.

Emlékeztetett, az önkormányzatok döntő többsége is elutasítja a kötelező betelepítési kvótát, a Fidesz-KDNP frakciók mindenütt megszavazták a határozatokat.

A baloldal ellenben ennek az eszköznek a használatakor is megszokott gyakorlatát folytatja – húzta alá. A baloldal minden egyes kérdésben a magyar emberek kérésével szembehelyezkedve a bevándorlók pártján áll – mutatott rá.

A képviselő kijelentette, sajnálja, hogy a Jobbik álláspontja is hasonló a kérdésben, szemben állnak az emberek érdekeivel. A megkérdezett 36 település közül Zuglóban az LMP, PM, és a CivilZugló Egyesület képviselői nemmel szavaztak a betelepítési kvóta elutasítására, a Jobbik pedig nem vett részt a szavazáson – mutatott rá.
A törvénytisztelő, jó szándékú, tisztességes magyar embereket védik az illegális bevándorlás ellen eddig meghozott kormánydöntések – zárta szavait a képviselő.

Fidesz.hu

6 hozzászólás “CSAK A MAGYAROK ÉRDEKE SZÁMÍT” bejegyzésre

  1. ebihal szerint:

    Elmész te a náthásba, szerencsétlen balfék!

  2. bagoly szerint:

    De szép is lenne !?

  3. Tarjányi László szerint:

    A Fidesz egymaga írta s szavazta meg a Tákolmányt, bocsánat Alaptörvényt!

    Hát akkor szavazza meg egymaga a hatodik alaptörvény módosítást! Mi a baj fiúk? Nincs meg a kétharmad? Hát úgy jártatok!

  4. Tarjányi László szerint:

    Szerintem az összes ellenzéki párt kész tárgyalóasztalhoz ülni a Fidesszel egy új, demokratikus módon megtárgyalandó, megfogalmazandó és egyetértés esetén megszavazható Alkotmány létrehozása ügyében. Ilyen egyszerű. Valamit valamiért!

  5. ebihal szerint:

    Ez csak azt bizonyítja, hogy máshol is vannak nyárspolgárok!

Itt lehet hozzászólni !