Már 379 nő tett feljelentést Kölnben

A tiltakozó németeket vízágyúval fogadták

Mandiner, Csepel.info

Már 379 nő tett feljelentést Kölnben

Egyre több feljelentés érkezik a kölni rendőrséghez a szilveszter éjjeli erőszakhullám miatt, aminek nők százai estek áldozatul. A rendőrség szerint elsősorban észak-afrikaiak és az illegálisan érkező migránsok voltak az elkövetők. A migránsok közül több százezren Magyarországon keresztül érkeztek Németországba. Szabó Szabolcs csepeli képviselő és pártja mindennek ellenére 15 ezer illegális bevándorló befogadását szorgalmazzák. 

Kölnben tüntetés is volt a szilveszteri erőszakhullám miatt. A rendőrség beszámolója szerint mintegy 1700-an demonstráltak, többek között azt skandálva, hogy „Merkelnek mennie kell!”és „Kitoloncolás!”. Őket vízágyúval és könnygázzal fogadta a német rendőrség.

Gyorsan növekszik a szilveszteri események nyomán érkező feljelentések száma Kölnben, eddig 379 nő fordult a rendőrséghez az ellene elkövetett bűncselekmény(ek) miatt – írja a német közszolgálati Deutsche Welle. A rendőrség szombati közlése szerint az áldozatok az esetek mintegy 40 százalékában számoltak be arról, hogy szexuális jellegű támadás is érte őket.

Felkavaró képsorok arról, hogyan támadnak meg egy német nőt a migránsok – a “Willkommenskultur” szerint fogadottak által elkövetett bűncselekményeket a rendőrség és a média többnyire cenzúrázza, de a szilveszteri erőszakot már nem tudták elhallgatni

„A nyomozások fókuszában álló emberek nagy része észak-afrikai országokból származik. Többségükben menedékkérők és olyanok, akik illegálisan tartózkodnak Németországban. (…) A folyamatban lévő nyomozás hivatott feltárni, hogy ezek az emberek követtek-e el bűncselekményt szilveszter éjjelén, és ha igen, milyen mértékben.” – fogalmazott a kölni rendőrség.

Pénteken azonnali hatállyal felfüggesztették Wolfgang Albers, Köln rendőrfőnökének megbízatását a rá zúduló bírálatok hatására.

Vízágyú és könnygáz a tiltakozóknak

Több mint 1700-an vettek részt az iszlámellenes mozgalom által szervezett tüntetésen, Merkel távozását követelve a szilveszteri események miatt.

Szombaton az Európa iszlamizációja ellen létrejött PEGIDA tüntetett Kölnben a szilveszteri erőszakhullám miatt. A rendőrség beszámolója szerint mintegy 1700-an demonstráltak, többek között azt skandálva, hogy „Merkelnek mennie kell!”és „Kitoloncolás!”.

A tömeg egy része tűzijátékokkal és üvegekkel támadt a rendőrökre, amire ők két vízágyú és könnygáz bevetésével válaszoltak. A szélsőbaloldali ellentüntetésnek is több mint ezer résztvevője volt, a két demonstrációt a rendőrök tartották távol egymástól.

A balliberálisok megnyitnák a határt

Szabó Szabolcs, az Együtt csepeli parlamenti képviselője elsőként állt pártja mellé, amikor azt javasolták, hogy Magyarország önként telepítsen le 15 ezer muszlim bevándorlót. A párt ebből 10 ezer embernek még 2015-ben adott volna otthont Magyarországon, ötezret pedig később telepítettek volna le. Csepel szempontjából különösen érdekes lehet, hogy Szabó a párt egyetlen egyéni parlamenti képviselője, a javaslatuk tehát Csepelt kiemelten, gyaníthatóan mintaprojektként érintené – emelte ki az illegális migrációról szóló összeállításában a Csepeli Hírmondó.

Szaboatv001

Szabó a csepeli önkormányzatot is illegális bevándorlás ellenes kampánnyal vádolta

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke a mostani feljelentés előtt levélben is követeléseket fogalmazott meg a kormány felé. A politikus ebben azt javasolta, hogy a kormány „állapodjon meg a UNHCR-en keresztül az IKEA Alapítvánnyal, és rendeljenek hazánkba legalább 10 ezer fő befogadására elegendő Better Shelter mobilházat, természetesen a megfelelő kiegészítő felszerelésekkel (például ágyak) együtt. A magyar kormány így emberi körülmények között, tisztességesen és biztonságosan el tudná szállásolni a várhatóan hazánkba érkező menekülteket.” Szigetvári később azt is kijelentette, hogy az Együtt folytatja a menekültügyben indított aláírásgyűjtését, “egy az Európai Unióhoz, Európához tartozó Magyarország érdekében.”

Az Együtt nincs egyedül a kötelező betelepítések követelésével. Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció is hasonló programmal állt elő, és szintén aláírásgyűjtést indítottak ennek elérésére. A DK azonban nem IKEA-tól venne sok ezer faházat, inkább azokat az önkormányzati bérlakásokat osztaná ki a bevándorlóknak, amelyeket eddig a rászorulóknak adtak ki az önkormányzatok – húzta alá az önkormányzati lap.

MTI, Mandiner, Csepel.info

Mandiner, Csepel.info

23 hozzászólás “Már 379 nő tett feljelentést Kölnben” bejegyzésre

  1. ebihal szerint:

    Tegnap az ATV-n, a Havas műsorában Balogh Ákos a Mandiner főszerkesztője
    szintén megpróbálta összemosni a dolgokat. Néhány keresztkérdés után köpni-nyelni
    nem tudott, akár csak nemrég a Huth. Ti is ilyen sunyi kis senkik vagytok!

  2. Lovas szerint:

    Mit mosott össze? Csak nem azt, az erőszakot elkövető migránsok migránsok voltak?

  3. SOS szerint:

    “Német menekültszálláson élt a párizsi dzsihádista késelő”http://hvg.hu/vilag/20160110_Nemet_menekultszallason_elt_a_parizsi_dzs

  4. mandaf szerint:

    Szabó Szabolcs választói most kiállhatnak „fényességes Nagyvezérük” mellet.
    Névvel és címmel, hogy mennyi menekültet tudnak saját ingatlanaikba befogadni és ellátni.
    Természetesen az anyagiakat is magukra vállalják.

  5. SOS szerint:

    Valóban ez lenne az igazi kiállás… nem csak a súlytalan szóhalmaz, hanem a tettek mezején bizonyítsanak. “Többet ér egy tett száz sóhajnál.” https://hu.wikiquote.org/wiki/Zsid%C3%B3_k%C3%B6zmond%C3%A1sok

  6. nagyapó szerint:

    Vajon Szabó úr hány százalékot kap az IKEÁ-tól? Miért nem magyar mobilházakat, lakókonténereket ajánl?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Grün Izidor szerint:

    Öreg Pöcs!
    Semmi jutalékot nem kap! Hol olvastad, hogy Szabó úr IKEA házakat vásárolna?!
    Még a Viktor is csak Better Shelter mobilházat venne!
    Különben is Csepelnek saját asztalos üzeme van. Életük legnagyobb bótja lenne pár ezer faház legyártása!
    A rászorulóknak pedig ajándék a keletkező hulladék!

  8. joságos szerint:

    A mandaf félék figyelmébe ajánlom! Attól, hogy valaki vagy valakik nem a Fideszre szavaztak itt Csepelen/XXI.ker/ nem jelenti azt, hogy szolgai módon mint a Fideszben kizárólag a vezető véleményével ért vagy értenek egyet. Csak a Kormány oldalon/ Fidesz, KDNP/ tilos az önnáló gondolkodás és vélemény nyilvánítás! Ugyanez vonatkozik a Jobbikra is!

  9. Bugi szerint:

    Josagos, jelenleg a kormány a bal- és jobboldali szavazók túlnyomó többségének a véleményét képviseli a migránsügyben. A baloldali és liberális szavazók véleményét is Orbán Viktor képviseli. Nézz csak meg egy közvéleménykutatást.

  10. joságos szerint:

    T. Bugi! Maga azt tegezze akivel pertut ivott, vagy aki felnevelte! Amúgy ha lenne annyi esze, hogy megértse amit olvas nem írta volna le azt amit leírt!

  11. Bugi szerint:

    Josagos, az interneten, a fórumokon a tegezés a szokás. Akár tetszik, akár nem. Pont ezért tegeződik itt a fórumozók többsége is.

  12. Grün Izidor szerint:

    Bugi!
    Kivéve azt az esetet, mikor megkérnek arra, hogy azt tegezd akinek a seggéből bújtál ki! 😀

  13. Bugi szerint:

    Nem kért meg, csak letorkollt.

  14. Grün Izidor szerint:

    Bugi!
    Értem!
    Az pedig nem elég ráutaló magatartás?! 😀

  15. SOS szerint:

    Sikerült jó messzire eltávolodni az eredeti témától…

    Századvég: A baloldali szavazók sem kérnek a bevándorlókból
    hvg.hu
    Egyetért a bevándorlással kapcsolatos kormányzati üzenetekkel a magyarok többsége, függetlenül politikai hovatartozásától – derült ki Századvég felméréséből. Egyedül a munkahelyeket a migránsoktól féltő kormányzati üzenetet utasítja el a baloldali szavazók többsége. A közvélemény-kutató arra volt kíváncsi, vajon tényleg közfelháborodást váltanak-e ki a kormány kék plakátjai.
    A keddi Napi Gazdaság kommentárja szerint “a baloldali szavazók józanabbak pártjaiknál”, ugyanis a Századvég legfrissebb kutatása szerint ők egyetértenek a bevándorlással kapcsolatos kormányzati üzenetekkel.
    A Századvég a hír szerint arra volt kíváncsi, valóban közfelháborodást váltottak-e ki a kormány bevándorlókat megszólító plakátjai (például az, amelyben azt írják: “ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját”), vagy csak baloldali “hecckampányról” van szó. Június 10-e és 14-e között, ezer fő megkérdezésével végezték el a kutatást.
    Az eredmények szerint a baloldali pártokra szavazók csak az előbb idézett üzenetet utasítják el, a többi plakát tartalmával (például azzal, hogy a bevándorlók tartsák tiszteletben a magyar kultúrát) a többségük egyetért – írta a lap konkrét adatok említése nélkül.

    A felmérés szerint a teljes népesség 85 százaléka egyetért, 13 százalék pedig ellenzi azt az üzenetet, miszerint a bevándorlóknak be kell tartani a törvényeinket. 77 százalék helyesli, 21 százalék nem ért egyet azzal az üzenettel, hogy aki Magyarországra jön, tartsa tiszteletben a magyar kultúrát. A munkahelyeket féltő mondatot a megkérdezettek 59 százaléka fogadja el, 36 százalékuk ellenzi.
    Az első két üzenet támogatottsága lényegében független a megkérdezettek politikai hovatartozásától.
    http://hvg.hu/itthon/20150616_Szazadveg_A_baloldali_szavazok_sem_kernek

  16. ebihal szerint:

    Ki is pénzeli /közpénzből/ a Századvéget?

  17. SOS szerint:

    A téma elterelése ellenére továbbra is nyitott a kérdés, bárki vizsgálhatja, (csak lehet, hogy nem érdeke, hogy kiderüljön ennek a valós eredménye) hogy Köln után kik azok és hányan, akik ragaszkodnak a migránsok befogadásához, anyagilag segítik őket. A 23 millió románhoz sem ragaszkodott a baloldal anno.

  18. Vazulnéni szerint szerint:

    Valóban nem a Századvégről ,a magázásról és tegeződésről ,vagy faházakról van szó 🙂

  19. Tarjányi László szerint:

    A német rendőrség könnygázzal és vízágyúkkal fogadta a német tüntetőket.

    Végtére is a víz és a könnygáz PÉNZBE KERÜL, s a német adófizetők pedig MEGFIZETTÉK az árát!
    A migránsok ellátása sokba kerül, ezért rájuk már nem pazarolják a drága vizet és könnygázt! 😉

  20. baltafejű szerint:

    Csak szólok, hogy a cikkhez mellékelt képen a fölső kép nem Kölnben készült októberben, hanem Frankfurtban szeptemberben, az alsó pedig szintén nem Kölnben készült idén januárban, hanem tavaly augusztusban Jeruzsálemben, ahol egy fiatal lányt gyászoltak, aki részt vett a jeruzsálemi melegfelvonuláson és ott megkéselték. Talán nem kéne az internetről mindenféle szemetet összeszedni, kedves “csepelinfó”.

  21. joságos szerint:

    Grün úr! Az olyan senkiházi 24 karátos tahó mint a magát buginak nevező bunkó, hogyan is értene meg valamit azon kívül amit megengednek neki?

Itt lehet hozzászólni !