Figyelem! Felismeri ezt a két rablót?

Ma.hu, Csepel.info

Felismeri ezt a két rablót

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a vélhetően csepeli, 15 év körüli fiút és a társaságában lévő lányt, akik kiraboltak egy nőt szombaton hajnalban Ferencvárosban. Mivel a rablók maguk mondták, hogy csepeliek, ez az információ nem biztos, csak a fantomképüket ismerjük. Kérjük osszák meg a képet, és segítsenek az elfogásukban!

Az egyelőre ismeretlen fiatalok szombatra virradó éjszaka, nem sokkal három óra előtt elegyedett beszélgetésbe egy nővel a Soroksári úti Tesco áruház Koppány utcai szervizútján. 

A társalgás közben az előzőleg Ronaldo néven bemutatkozó, magát csepelinek mondó fiú minden előzmény nélkül többször megütötte a nőt, aki a támadás következtében súlyos sérülést szenvedett. A fiú végül elvette a sértett mobiltelefonját, majd barátnőjével, akit Arabella néven nevezett, elhagyták a helyszínt. 

Az ügy nyomozása eddig nem vezetett eredményre, a sértett elmondása és más adatok alapján azonban részletes személyleírás készült a két elkövetőről. A rablás végrehajtója eszerint 15 év körüli, 165 centiméter magas, sportos testalkatú, fekete hajú, ovális arcú fiú volt, aki kék farmert és fekete, kapucnis kabátot viselt. 

Bűntársa egy 15 év körüli, kicsit alacsonyabb, vékony alkatú lány volt, akinek a jobb szeme alatt kékes-lilás színű monokli volt látható. Hosszú, barna haja ,,lófarokban” volt összekötve; rózsaszínű, térdig érő, fűzős bakancsot, barna-piros színű kockás ,,cicanadrágot” és combig érő, fekete színű kabátot viselt. 

A rendőrség kéri, hogy aki a leírás, vagy a police.hu oldalon is közzétett fantomképek alapján felismeri a két elkövető bármelyikét, vagy tudomása van a hollétükről, értesítse a IX. kerületi rendőrkapitányságot, vagy tegyen bejelentést az ismert segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Ma.hu

4 hozzászólás “Figyelem! Felismeri ezt a két rablót?” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    cigányok

  2. Tarjányi László szerint:

    A fantomkép alapján (iker)testvérek, csak az egyik soványabb! Ettől persze lehetnek barátok is! 😉

  3. Letiltatni szerint:

    Kölben kozmetikáznak, úgy mint a cigányokkal “itthon”.

  4. Valaki szerint:

    Egyébként a 2hét alatt rend mikortól lesz számítva? 😀

Itt lehet hozzászólni !