Ételt oszt a csepeli önkormányzat

Csepel.hu

ételosztás

Borbély Lénárd polgármester értesítése alapján ételosztást tartanak a csepeli önkormányzat Humán Szolgáltatások Igazgatóságának (HSZI) munkatársai az igazgatóság épületének udvarán, amely a Táncsics Mihály utcáról nyílik. Naponta 11 és 14 óra között 1150 adag ételt adnak át azoknak a rászoruló csepelieknek, akik idén rendszeresen mentek az önkormányzat által egész évben, kéthetente biztosított ételért. Az akció négy napon át, december 28-tól 31-éig tart. 

A négy nap alatt összesen 4600 adag ételt adnak át a rászoruló csepelieknek, akik többnyire gyermekes családok, idős vagy egyedülálló emberek. A családok esetében a szülőknek és a gyerekeknek is jár az ebéd. Az ételeket nem a helyszínen, hanem az otthonukban fogyasztják el. December 28-án milánói makarónit és teát szolgáltak fel.

Csepel.hu

5 hozzászólás “Ételt oszt a csepeli önkormányzat” bejegyzésre

  1. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    4éve 100 000 Ft összeggel szerettük volna megsegíteni az ételosztó bandát. Mivel mi dolgozó emberek vagyunk (járjuk Lakatos Sanyi és Kolompár Ede barátaimmal az országot és rendet teszünk ott ahol más nem képes a rendre) azt gondoltuk ha fórumoldalakon felajánljuk a pénzt minimum leírják hová utaljuk.
    1éve elszakadtunk a Hazától, mert nem kell a segítségünk. Most a török-szír határon segítünk, mert oda kellünk. Ünnepek alatt hazajöttünk,beálltunk a sorba a Blaha Lujza téren-persze csak kiváncsiságból, nem ettük el senki elől az adagot és meg kell hogy mondjam a fele nem is rászoruló volt hanem ingyenélő állam által eltartott senkik. Lehet támadni meg rámförmedni de ebben az országban nagyon ferdítik az infókat a szegényekről. Ugyanis olyan hogy éhezés ….hát olyat mi nem láttunk, pedig Túnyogmatolcs, Berkesz, Győrtelek meg ilyen helyeken jártunk anno. Az óvodákban, iskolákban napi 3x étkezéssel hogy lehet ma Magyarországon éhezni?

  2. felix szerint:

    Talán úgy, hogy nem mindenki jár iskolába.
    Nem értek hozzá, csak gondolom.

  3. Rázsó szerint:

    És akkor cipőt, ruhát, bérletet is biztosítson az állam a gyermekeknek? Tehát, hogy akkor végül is minden gyereket az állam tartson el? Most már legújabban azt akarják, hogy a nyári szünet alatt is tartsanak nyitva az iskolák, hogy a gyerekek akkor is bejárhassanak enni. A problémás gyermekek szülei mindig nagy hangon reklamálnak, hogy az iskola neveli ilyennek a gyereket, de hát kérdem én, a szülőnek abszolút semmi kötelezettsége sincs? Nekik csak az a feladatuk, hogy felvegyék a segélyeket, aztán reklamáljanak, hogy az iskolában nem nevelik a gyerekeiket? Nem ártana kicsit átgondolni a dolgokat!

  4. ebihal szerint:

    Az a Borbély értesít, aki jó néhány olyan rendeletet szavazott meg, ami közvetve vagy
    közvetlenül a szegényebbeket sújtja! Vastag bőr!

  5. ebihal szerint:

    A kormány 3,5 milliárdot elvon a gyermekélelmezéstől, azt állítják ezek a gecik, hogy
    nincs rá szükség!

Itt lehet hozzászólni !