Idén is:  jégpálya a Szent Imre téren

Csepel.hu

koripalya2

Ahogy az Csepelen már megszokott, november 27-én újra megnyitotta kapuit a műjégpálya a Szent Imre téren – ezúttal a tér túlsó oldalán, a II. Rákóczi Ferenc út, a Károli Gáspár utca és a Teller Ede út által határolt részen várja a korcsolyázni vágyókat egészen február 14-ig. A jégpálya töretlen népszerűségnek örvend a kerületben, és már a megnyitó is rengeteg érdeklődőt vonzott.

A megnyitón rövid beszédet mondott Borbély Lénárd polgármester, melyben megköszönte a Csepeli Városgazda munkáját, majd átadta a terepet a korcsolyázóknak. Elsőként a Jégördög SE ifjú jégtáncosai vették birtokba a pályát, és bámulatos koreográfiával kápráztatták el a közönséget. Mire műsoruk véget ért, már hosszú sorban kígyóztak a fiatalok várva, hogy a jégre léphessenek. A műjégpályán akárcsak a korábbi években korcsolya kölcsönzésére is van lehetőség, illetve enni-inni is lehet a pálya melletti pavilonoknál.

Csepel.hu

 

5 hozzászólás “Idén is:  jégpálya a Szent Imre téren” bejegyzésre

 1. Grün Izidor szerint:

  “a II. Rákóczi Ferenc út, a Károli Gáspár utca és a Teller Ede út által határolt rész” még a Szent Imre tér?! 😀

 2. helyi szerint:

  Nah ez megint egy látványpékség projekt! A kutyának nem hiányzik, ja de: a Gyula sütögetheti a pecsenyéjét! 🙂

 3. nagyapó szerint:

  Igaz, a helyi nevű kutyának nem hiányzik. Ki az a Gyula, együtt a zOttóval a …??

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 4. mutyi szerint:

  Meddig tart ma nyitva a jégpálya, nem tudja valaki?

 5. […] 700 Ft; csoportos (15 főtől): 300 Ft. November 27-én újra megnyitotta kapuit a műjégpálya Csepelen, Szent Imre téren a II. Rákóczi Ferenc út, a Károli Gáspár utca és a Teller Ede út […]

Itt lehet hozzászólni !