Kéz a kézben jár az illegális bevándorlás és a terrorizmus

Fidesz.hu

Kéz a kézben jár az illegális bevándorlás és a terrorizmus

Egyértelművé vált, hogy a migráció, az illegális bevándorlás és a terrorizmus kéz a kézben jár – jelentette ki Németh Szilárd az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szerdai zárt ülését követően.

Németh Szilárd újságíróknak elmondta, pontos, szakszerű és tényekre alapozott tájékoztatást kapott a terrorizmus európai helyzetéről. A bizottság fideszes alelnöke aláhúzta, a párizsi merényletekben részt vett terroristák mindegyike a francia titkosszolgálatok látókörében volt korábban. A szolgálatok végzik a dolgukat, viszont vannak olyan felelőtlen politikusok, akik nem figyelnek rájuk – jegyezte meg.

A képviselő kiemelte, a magyar kormány és a Fidesz-frakció rendszeresen figyelte a beszámolókat, és a szolgálatok információja, valamint a magyar emberek véleménye alapján hozta meg döntéseit.

Hangsúlyozta, a Fidesz és a kormány jól döntött akkor, amikor figyelembe vették az emberek véleményét a nemzeti konzultáció alapján, és meghozták azokat a parlamenti, illetve kormányzati döntéseket, amelyekkel megvédték az országot a beáramló illegális migránsok hadától. A politikus arról is beszélt, hogy nincs közvetlen terrorveszély Magyarországon.

Németh Szilárd leszögezte, egyértelművé vált, hogy a migráció, az illegális bevándorlás és a terrorizmus kéz a kézben jár. Hozzátette: a hosszú évek óta tartó migráció is felelős a terrorizmusért; a párizsi merényletekben is jól látható, hogy másod-, illetve harmadgenerációs elkövetők voltak a mostani migrációs hullámra rácsatlakozók mellett.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) hétvégén két csoportot fogott el, lőfegyvereket, robbanóanyagokat is talált náluk, a házkutatásokon pedig bombalaborra is bukkantak. Németh Szilárd a Fidesz-frakció nevében köszönetét fejezte ki a TEK-nek a sikeres akcióért.

Forrás: Fidesz.hu

Egy hozzászólás “Kéz a kézben jár az illegális bevándorlás és a terrorizmus” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    “Németh Szilárd a Fidesz-frakció nevében köszönetét fejezte ki a TEK-nek a sikeres akcióért.”

    Sikeresen gyarapították a Hadtörténeti Múzeum gyűjteményét a lefoglalt második világháborús fegyverekkel, lőszerekkel és robbanótestekkel!

    Új divat, a Magyar Honvédséget önkéntes tartalékosokkal erősítik! Nem kellene az ilyen érdeklődésű fiataloknak lehetőséget biztosítani az önkéntes tartalékos állományban a TŰZSZERÉSZ ZÁSZLÓALJNÁL? Évente két hétig kiélhetnék a szenvedélyüket, s háború esetén tűzszerészként szolgálhatnának! Az egyszer használatos tűzszerész is hatástalanítja a bombát! 😉

Itt lehet hozzászólni !