Elkapták a csepeli biciklitolvajt

Ittlakunk, Csepel.info

Elkapták a csepeli biciklitolvajt

Illusztráció: Delhir.hu

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki még június 24-én az esti órákban kerékpárt lopott egy II. Rákóczi Ferenc úti társasházból. A nyomozás során a bringatolvaj személyét beazonosították, majd az ellene kiadott elfogatóparancs alapján a XV. kerületi nyomozók november 15-én elfogták és előállították.

K. Józseffel szemben – szabadlábon hagyása mellett – a további eljárást a csepeli rendőrkapitánysága folytatja le. A Csepel.info úgy tudja, hogy a csepeli önkormányzat és a kerületi rendőrkapitányság hamarosan közös programot indít a biciklilopások megfékezésére. Az autólopások visszaszorítása sikeres volt: amióta a csepeli önkormányzat rendszámfelismerő kamerarendszert telepített a kerület összes be- és kivezető útjára, felére esett vissza a lopások és a betöréses rablások száma.

2 hozzászólás “Elkapták a csepeli biciklitolvajt” bejegyzésre

  1. krapulax szerint:

    hamarosan közös programot indítanak? volt már ilyen program, az alapítókat előzetesbe vágták, pedig rendszeresek voltak a felderítések.
    szégyen, hogy az államhatalom és a hatóság a polgár ellensége!
    ennek az országnak így vége!

  2. Tarjányi László szerint:

    Most már ráért a sündőrség a biciklitolvajt elkapni, miután elkapták a Tolvajkergetőket!

    Los Angelesben több eszük van a rendőröknek, ott csaliautókkal várják az autótolvajokat! Miután elvitték az autót, távvezérléssel leállítják az autót, lezárják az ajtókat, a tettesek meg szépen megvárják a rendőröket a bezárt autóban!

    Nálunk nincs bűnmegelőzés, utólag szedik össze a legyilkolt kisöregeket, aztán sanyarú gyerekkorukra hívatkozva a tettesek megússzák néhány évvel! BEZZEG AZT A MAGYART AKI FAGYÁLLÓT TETT A MEGGYBORÁBA, BEVARRTÁK HÉT ÉVRE BÖRTÖNBE!

    BRAVÓ FIDESZ! CSAK ÍGY TOVÁBB! Éljen Pintér Két Hét Alatt Rendet Tesz Sándor!

Itt lehet hozzászólni !